Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 10:54)
Merginos, patarkit kaip susiskirstyti programa, kaip jus darot?
Maniske (darausi pati ja, tai del to ir reikia konsultacijos) blush2.gif

1 diena: Nugara + tricepsai + presas
2 diena: Kojos (uzpakaline dalis ir uzpakalis) + presas
3 diena: Bicepsas + peciai + presas
4 diena: Kojos (priekine dalis -keturgalvis- + vidine dalis) + presas

Man didziausias klausimas del koju, kaip paskirstyti? Per 1 diena viska kojom daryti man atrodo per daug, todel skirstau 2 dienoms- bet ar gerai darau  iskirdama uzpakali+ uzpakaline dali ir keturgalvi+ vidine dali? Kaip jus paskirsciusios? 4u.gif

Kojom ir skiriama atskira diena nes jas ilgiausiai reikia treniruot. As apjungiu visus raumenis per treniruote. Pirmiausia eina baziniai pratimai - pritupimai ar tai leg pressas, veliau visa kita. Paskirstyt protingai reikia, kad viena grupe pailset spetu ir pan. As pati du kartus kojas darau dabar. Viena diena apjungiu viska, kita diena kartu su peciais darau, tai tris pratimus tik. Tavo programoj nematau krutines raumenu.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 07, 12:39)
Tai nekadanors, kur Karalinda priimkim Zuzi I albumeli  4u.gif

Oi gal ne, po kokiu 2 menesiu nebent. Kolkad tikrai neturiu ka rodyt. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 08:49)
*Cia dar labai gerai,jei po menesio pamatei rezultatus biggrin.gif ,man dar iki siol mazai tu rezultatu biggrin.gif .

**Nespausk taip saves,nieko cia baisaus,reikia ir atsipalaiduoti kartais  mirksiukas.gif .

* nu tik jau,pas tave ten viskas kuo puikiausiai ir biski atsipalaiduok wink.gif
** pritariu 100% biggrin.gif
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 08, 13:31)
Oi gal ne, po kokiu 2 menesiu nebent. Kolkad tikrai neturiu ka rodyt. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as irgi neturiu ko parodyt,bet ... vistiek smagu ir merginas pamatyt ir ju komentarus isgirst wink.gif
Atsakyti
Na komentarus išgirst ir man būtų įdomu (ta prasme patarimų iš šono...)- kritikos nebijau, nes jau pati griežčiausia kritikė esu aš pati. Kaip ir kiekviena iš mūsų..
Gerai, išsiųsiu karalindai tada vėliau foto.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 08, 12:33)
Kojom ir skiriama atskira diena nes jas ilgiausiai reikia treniruot. As apjungiu visus raumenis per treniruote. Pirmiausia eina baziniai pratimai - pritupimai ar tai leg pressas, veliau visa kita. Paskirstyt protingai reikia, kad viena grupe pailset spetu ir pan. As pati du kartus kojas darau dabar. Viena diena apjungiu viska, kita diena kartu su peciais darau, tai tris pratimus tik. Tavo programoj nematau krutines raumenu.

Krutine uzmirsau parasyt, tai matyt jungciau prie bicepsu ir peciu g.gif
Bet siandien visdelto supratau, kad nieko nebus, reikes eit pas treneri programos sudarinet, nes pasimetu salej per daug, kai kuriuos treniruoklius zinau puikiai, kai kurios aplenkiu is tolo nes nezinau kaip taisyklingai daryt, tai balaganas pas mane ,
Pumpum kaip manai pas ka geriausia programa sudarinet? Vistiek ilgiau uz mane Savicke sportuoji smile.gif As kazkaip linkstu link Vytauto.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 08, 12:58)
* nu tik jau,pas tave ten viskas kuo puikiausiai ir biski atsipalaiduok wink.gif

as irgi neturiu ko parodyt,bet ... vistiek smagu ir merginas pamatyt ir ju komentarus isgirst wink.gif

Oi nygaliu lotuliukas.gif ,dar nesu savim patenkinta biggrin.gif .
drinks_cheers.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 14:20)
Bet siandien visdelto supratau, kad nieko nebus, reikes eit pas treneri programos sudarinet, nes pasimetu salej per daug, kai kuriuos treniruoklius zinau puikiai, kai kurios aplenkiu is tolo nes nezinau kaip taisyklingai daryt, tai balaganas pas mane ,
Pumpum kaip manai pas ka geriausia programa sudarinet? Vistiek ilgiau uz mane Savicke sportuoji  smile.gif As kazkaip linkstu link Vytauto.. rolleyes.gif

Nesuprantu,kaip is vis galima sudarineti sau programas,jei nenusimanai apie tai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 18:30)
Nesuprantu,kaip is vis galima sudarineti sau programas,jei nenusimanai apie tai  biggrin.gif .

Na as turiu atitinkama issilavinima tik neturiu praktikos, t.y. teoriskai galiu sudarineti, praktiskai reiktu kad padetu sudelioti visus taskus ant i daugiau praktikos turintis zmogus. Todel ir noriu su trenerio pagalba susidaryt, kad jau butu tikrai veiksminga programa, jis tikrai turi daugiau ziniu dirbant su treniruokliais negu kad as g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 08 gegužės 2014 - 18:30
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 14:20)
Pumpum kaip manai pas ka geriausia programa sudarinet? Vistiek ilgiau uz mane Savicke sportuoji  smile.gif As kazkaip linkstu link Vytauto.. rolleyes.gif

Pas Andriejų arba pas Vytautą susidarinėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 17:59)
Na as turiu atitinkama issilavinima  tik neturiu praktikos, t.y. teoriskai galiu sudarineti, praktiskai reiktu kad padetu sudelioti visus taskus ant i daugiau praktikos turintis zmogus. Todel ir noriu su trenerio pagalba susidaryt, kad jau butu tikrai veiksminga programa, jis tikrai turi daugiau ziniu dirbant su treniruokliais negu kad as g.gif

koks išsilavinimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 08, 19:32)
Pas Andriejų arba pas Vytautą susidarinėčiau  smile.gif
Papildyta:

koks išsilavinimas?  4u.gif

Vytautas man labiau prie sirdies blush2.gif Andriejus, girdejau, truputi lovelasas lotuliukas.gif Kiek tiesos nezinau, bet kalbas girdejau biggrin.gif
Kineziterapija issilavinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 08, 17:59)
Na as turiu atitinkama issilavinima  tik neturiu praktikos, t.y. teoriskai galiu sudarineti, praktiskai reiktu kad padetu sudelioti visus taskus ant i daugiau praktikos turintis zmogus. Todel ir noriu su trenerio pagalba susidaryt, kad jau butu tikrai veiksminga programa, jis tikrai turi daugiau ziniu dirbant su treniruokliais negu kad as g.gif

Na taip,teorija viena,o praktika,kas kita smile.gif .Labai svarbu taisyklingai pratimus daryti,o tam tikrai reikalinga trenerio pagalba.
Atsakyti
Na stai ir as popirmossporto dienos . Buvo lengva salei,dariau kojas . Jai bus geras oras kita savaite begiosiu kiekviena diena smile.gif

Pasimatavau apimtis , ant slaunu po 1,5cm , ant siknos 1cm , na ir ant pilvo 3 cm verysad.gif doh.gif tikiuosi jais greit nusikratysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 08, 19:37)
Na stai ir as popirmossporto dienos . Buvo lengva salei,dariau kojas . Jai bus geras oras kita savaite begiosiu kiekviena diena  smile.gif

Pasimatavau apimtis , ant slaunu po 1,5cm , ant siknos 1cm , na ir ant pilvo 3 cm  verysad.gif  doh.gif tikiuosi jais greit nusikratysiu  doh.gif

Vienas juokas bus tongue.gif ,po cm.,o pilvas tik ispustas,greitai viskas susitrauks,nepergyvenk 4u.gif .
Atsakyti