Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Filotijia @ 2014 05 05, 12:12)
. del pulso,jei man reikia 123 -133 kad degtu riebalas,tai ant 134  + jis jau nebedega,o  tik sirdis treniruojas ? smile.gif

dega tas riebalas ir ant didesnio pulso, tik maziau, organizmas ima atsargas labiau is angliavandeniu sukauptu kepenyse bei raumenyse, bet riebalas vistiek dega.
as siandien pirmakart nuejau jau i savo pakeista kluba (pakeiciau Impulsa i Savicka) tai nusivyliau schmoll.gif
anksciau teko lankyti Savicka visai kitaip buvo, siandien atejau tai skruzdelynas, kaciokai ant kiekvieno kampo trinasi , nemaloniai ir nejaukiai pasijauciau, speju jei daryciau pratimus butu dauug ziurovu g.gif tai nuejau i aerobika, nors planavau salej sportuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 05 gegužės 2014 - 12:46
Aš irgi Savicke sportuoju, man geriausia vieta kiek esu lankiusis apskritai. Nieks ten nenužiūrinėja ir tie kačiokai dauguma normalūs. Aš einu vakarais, į pabaigą žmonių nebebūna visai beveik smile.gif
Papildyta:
Įkroviau nuotrauką dar vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 05, 16:26)
Aš irgi Savicke sportuoju, man geriausia vieta kiek esu lankiusis apskritai. Nieks ten nenužiūrinėja ir tie kačiokai dauguma normalūs. Aš einu vakarais, į pabaigą žmonių nebebūna visai beveik smile.gif
Papildyta:

Kaip as noriu to raumens,kuri dabar nufotkinai biggrin.gif ,ne ant kojos,bet ant subiniuko sono,nes dabar pas mane ten riebalas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 05, 13:11)
Jauciu kaip papilnejau :/  doh.gif

Labas,nu netikiu 4u.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 05, 13:46)
dega tas riebalas ir ant didesnio pulso, tik maziau, organizmas ima atsargas labiau is angliavandeniu sukauptu kepenyse bei raumenyse, bet riebalas vistiek dega.

Supratau 4u.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 05, 17:26)

Pumpum erzini,bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 05, 17:26)
Papildyta:

Gal man taip tik pasirode, del tu kacioku, nes impulse ju tikrai maziau buvo, o cia ateinu pirma diena ir skruzdelynas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 05, 16:59)
Gal man taip tik pasirode, del tu kacioku, nes impulse ju tikrai maziau buvo, o cia ateinu pirma diena ir skruzdelynas.. lotuliukas.gif

impulse chebra maivos, o čia sportuoja biggrin.gif nors yra viena kita krasavica prisišpakliavus, pamatysi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 16:29)
Kaip as noriu to raumens,kuri dabar nufotkinai biggrin.gif ,ne ant kojos,bet ant subiniuko sono,nes dabar pas mane ten riebalas biggrin.gif .

eik tu riebale. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 05, 16:43)
Labas,nu netikiu  4u.gif
Supratau  4u.gif
Pumpum erzini,bet  thumbup.gif

oi soriukas biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pumpum, grazu smile.gif

Kaip smagiai man siandien susisportavo smile.gif Tiesa paziurejau i laikrodi kiek uztrukau, tai lygiai 2 val blink.gif Cia su viskuo, nuo atejimo is rubines i sale ir grizimu atgal i rubine: apsilimas, tempimas, treniruote, tempimas, kardio. Kazkaip ilgai, galvojau trumpiau uztrunku. Nors kai kardio nedarau po visko, greiciau tada buna. Dar siandien teko vis palaukti prie treniruokliu, nes ir taip jau po du dare pasikeisdami.
Atsakyti
as uzvakar dariau koju diena, tai siandien kaip maloniai skauda, ant wc negaliu atsisesti biggrin.gif biggrin.gif

dariau 4x15, noriu kietu slaunu, kietos siknos bigsmile.gif

ziurejau fitneso varzybas, grazu paziureti buvo.
Atsakyti
As siandien del pms tokiaaa pikta buvau. Zadejau neiti i sale. Nes pirmadieni nemazai liaudies buna, subiniuojasi visi. Bet ant zlasties nuejau lotuliukas.gif Bet isejau su trenksmais... Nes plauku gumeles neradau. Nukisau kazkur. Ta vienintele lotuliukas.gif IR vis pamirstu nusipirkti. Jos magiskai sugeba dingti.

Beeeeet ... Kaip gerai issiliejau as ten. Pofik buvo, kad atrodau bele kaip. Paakiai pajuode kazkkokie buvo, nes bemiege naktis kankino ax.gif Plius plaukai issitarse su znyplutem prisegti tik.

Pasikroviau energijos ir grizus pasidariau pietus rytojui smile.gif smile.gif smile.gif Ryziai, kepeneles, brokoliai, pusiau paruostos pekino kopuwtu salotos lotuliukas.gif O vakarienei teko pasitenkinti varske lotuliukas.gif

Tiesa, maisto siaip labai nederinu. Bet va stengiuosi be riebiu padazu... Skanu sakyciau. Net ir kepeneles pakeptos ir patroskintos su soguniuku be grietines skanu. Tiesa, vistienos. Kad nebutu karcios. Nors velnias zino, kiek is ju naudos. Reiks pasidometi.

Pumpum, o tu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū drinks_cheers.gif daktarai jau leidžia po truputį sugrįžt į normalų gyvenimą. Galiu jau normaliai treniruoti kojas, dar sakė ruoštis velomaratonui lotuliukas.gif nors pati jaučiu, kad dar gal nelabai, bet po truputį po truputį pradėsiu mėgint minti dviratį. Nors man tas truputis visada būdavo 20km, o dabar truputis turės būt 5 doh.gif na bet reabilitacija ilgas ir nuobodus reikalas. Užtat va negaliu atsidžiaugt kojom ir dupce biggrin.gif kada aš ten į varžybas... Spalio mėn biggrin.gif bus ledas iki tol lotuliukas.gif
Papildyta:
P.s. turbūt visoms savaime aišku, kad tempimo pratimai būtini, bet rekomenduoju visoms daryti, priversti daryti antras puses ir visus tuos kurie kartu su jumis sportuoja, kad nebūtų kaip man 4u.gif sutrumpėję raumenys iššaukia daug daug problemų, irgi kaip man biggrin.gif o vėliau problemoms tvarkyti ir raumenims atpalaiduoti daug laiko užgaišta. Už tai prasitampom prieš treniruotes, ir po treniruotės būtinai visas raumenų grupes kurias treniravom po 20s 4u.gif
Atsakyti
Oi reikia man susiimt dėl prasitampymo. Salėj kaba paveiksliukai, plakatai. Viskas nuo rytojaus tampausi. g.gif
Atsakyti
Nekenčiu pati tempimo pratimų. Bet esu priversta daryt visą likusį gyvenimą noriu ar nenoriu. Bet jaučiu jų teikiamą naudą biggrin.gif prieš 3 metus koją gerai prasitampius iškeldavau iki 75 laipsnių, pirštus kad pasiekt pasilenkdavau tik žemiau kelių, visokie pratimai kai sėdint ištiestom kojom pasiekt pirštus, tai vos žemiau kelių apkabindavau. Špagato gal niekad nepadarysiu, bet dabar pirštus pasiekiu, kojas iki 90 laipsnių keliu neprasitampius, apkabinu pirštus ir vienintelė tragiškai nelanksti vieta liko nugara, bet tempimai mano draugas dabar smile.gif ko norėt iš tiesų, kad bėdų su nugara nebūtų, kai organizmas visas taip smarkiai sutrikęs ir elementarių dalykų negali padaryt. O dar užsportavau ant viršaus, dar patrumpinau raumenis, tai dabar visada visada pratempiu viską ypač po kojų dienų ir ypač dvigalvį, nes pas mane jis labai trumpas buvo. Užtat tiek siaubo praėjus žinau kaip tokiems žmonėms padėt dabar, kaip surast disbalansus ir juos ištaisyt biggrin.gif nėr to blogo kas neišeitų į gerą lotuliukas.gif
Atsakyti