Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

As tik dabar pasiskaiciavau, kiek darau pratimu per treniruote biggrin.gif

Pirma diena: 10 pratimu po 4*12 ir 2 pratimai presui po 4*max pakaitom.
Antra diena: 8 pratimai po 4*12 ir 2 pratimai presui po 4*max pakaitom.
Trecia diena: 10 pratimu po 4*12 ir 2 pratimai presui 4*max pakaitom (presui po daug nepadarau, tai ilgai neuztrunku).

Niu ir stebejau, kiek is tikro darau pertraukeles... Maniau, kad 3-4 min. kokios. NE VELNIO. Po 2 min. max... Nebent einu vandenelio gerti iki gertuves savo, tai jau nebeziuriu i sekundine rodykle vaiksciodama lotuliukas.gif

Tad turbut normalu, kad apie 1,5 val. uztrunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 01 gegužės 2014 - 19:36
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 01, 17:25)
neičiau su drauge sportuot  biggrin.gif

viena drauge norejo su manimi eiti, nesutikau biggrin.gif Nes ten is jos tokia sportininke butu, kad... MAn tikrai tik maisytu biggrin.gif

Bet jei butu tikra bendraminte, tada sutikciau, bet zinau, kad abi saleje neplepetume biggrin.gif Jau tikrai geriau kavos nueiti ar i parkeli koki pasivaikscioti smile.gif

Siandien man kazkokia durna diena, visiskai be nuotaikos sportavau, buvo virsaus diena. Nepatiko puse pratimu biggrin.gif Nervuoja, kad puse pratimu nepadariau kiek reikia, per sunku dar. O nuo kitu nieko nejauciu (gal rytoj pajausiu g.gif ). Ir dar tempima visiskai pamirsau, tik rubineje atsiminiau, kad nei pradzioje, nei pabaigoje neprasitampiau doh.gif Tiesiog nuejau, atidirbau, bet be nuotaikos kazkaip.

Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 01, 08:04)
Filotijia, buna uzsideti ant trenituokliu 2.5 kg kaladeles. O jeigu nera tokiu, senam sportklubyje mane pamokino tiesiog uzsideti hanteliukus smile.gif Tai ten po kila gali prisideti vis, kiek reikia. Nes 5 kg svorio skirtumas kartais per didelis budavo, jau kaip ir per mazai, bet +5 kg per daug smile.gif

tai kad as su hanteliukais darau,3kg per lengva,o 4kg perdaug smile.gif
Salt ar toks pratimas?

user posted image
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 05 01, 20:01)
Sveikos grazuoles, siandien uzsikroviau gerai maisto, tai padariau cardio+krutine+bicai. Isejo 5 pratimai.
4x15, dar ir dabar rankos dreba biggrin.gif

thumbup.gif saunuole,o siandien sampan geriu juk nedarbo diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 01, 19:52)
tai kad as su hanteliukais darau,3kg per lengva,o 4kg perdaug  smile.gif
Salt ar toks pratimas?

user posted image

thumbup.gif  saunuole,o siandien sampan geriu juk nedarbo diena  blush2.gif

Aha,toks,tik kazkaip sonu cia pasisukus,tai as ne,ir su svoriais darau.
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 05 01, 18:34)
kai aš darau kokį tai pratimą ir kas nors ko nors klausia susinervinu iškart,nes man kvėpuot reikia,o kur jau ten dar plepėt biggrin.gif

jo, man šis 2in1 irgi nepavyksta niekad biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nusprendziau ir as sportuoti:) rinksiuosi impuls kluba kaune. Gal galetumet patarti, pas kuri treneri uzsirasyti, kad sudarytu treniruociu programa? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2014 05 02, 09:30)
Sveikos, nusprendziau ir as sportuoti:) rinksiuosi impuls kluba kaune. Gal galetumet patarti, pas kuri treneri uzsirasyti, kad sudarytu treniruociu programa? Aciu!

As is vis nepatarciau ten sportuoti biggrin.gif.
Atsakyti
Kodėl? Ką kaune patartumet? As noriu svorio siek tiek numesti:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 01, 17:25)
man irgi traška, sakė daktarė raiščiai prasisuka, tai aš neklibinu  smile.gif

hm, o kaip tai "išgydyti"? Nuo ko čia? ne visada taip būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 02, 16:58)

Tokia tavo kuno anatomija ir tiek, man irgi traska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2014 05 02, 11:58)
Kodėl? Ką kaune patartumet? As noriu svorio siek tiek numesti:)

Girdejus labai daug blogu atsiliepimu.Treneriu priezura prasta,jei neidesi i kisene,tai jiems ir nebus idomu,kaip tu sportuoji.Paskaityk tema sporto klubai Kaune mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 02, 15:58)

nemanau,kad pagydoma smile.gif jei gyvent netrukdo nesukiok ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 02, 17:55)
Girdejus labai daug blogu atsiliepimu.Treneriu priezura prasta,jei neidesi i kisene,tai jiems ir nebus idomu,kaip tu sportuoji.Paskaityk tema sporto klubai Kaune mirksiukas.gif .

Impulsuose tokia jau logika. Neleidžia jiems ten padėti kol neišsiperka asmeninės, nes ale kaip tu kitaip pritrauksi žmones, jei tu jiems ir taip padėsi. Nors šiaip iš esmės kol neprieina treneris ir nepabaksnoja pirštu, kad blogai darai, tol žmonės galvoja, kad daro gerai ir asmeninių jiems nereikia. Bet šiaip nemanau, kad susimokėjus už asmeninę jie ten kažką blogai patars. Manau tikrai yra ir gerų trenerių ten, tik reikia susirast smile.gif realiai man pačiai patogiausia būtų impulse dirbt vėliau, bet jei kirsis mūsų logikos tai teks kitur ieškot biggrin.gif
Atsakyti