Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 04 30, 21:36)
Siandien vel normaliai atdirbau. Vis kokiam pratimukui svoriukus padidinu. Stenedama padarau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  BET padarau.

O as bandziau siandien didint peciams,bet netaisyklingai tada gaunasi man,o su mazesniu jau per lengva unsure.gif o siaip siandien gerai atidirbau,tik kardio nespejau pilnai.
Pumpum done smile.gif
Salt,ta prasme atgal spiri? ax.gif jauciu pas mus sale nera tu svoriu reiks paieskot,arba prasyt kad nupirktu biggrin.gif as anksciau namie sita darydavau thumbup.gif
Atsakyti
Filotijia, buna uzsideti ant trenituokliu 2.5 kg kaladeles. O jeigu nera tokiu, senam sportklubyje mane pamokino tiesiog uzsideti hanteliukus smile.gif Tai ten po kila gali prisideti vis, kiek reikia. Nes 5 kg svorio skirtumas kartais per didelis budavo, jau kaip ir per mazai, bet +5 kg per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 01, 00:47)
Salt,ta prasme atgal spiri?  ax.gif jauciu pas mus sale nera tu svoriu reiks paieskot,arba prasyt kad nupirktu  biggrin.gif as anksciau namie sita darydavau  thumbup.gif

Sunku paaiskinti biggrin.gif ,bet pabandysiu,beveik istiesta koja kelia i virsu,budama keturiom ir leidi iki grindu,bet kad butu itampoje visada.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 01, 02:47)
O as bandziau siandien didint peciams,bet netaisyklingai tada gaunasi man,o su mazesniu jau per lengva  unsure.gif o siaip siandien gerai atidirbau,tik kardio nespejau pilnai.

Tai man irgi buna va tokie momentai, kai esamas svoris jau kaip ir per lengva, jauciu, kad galiu daugiau. Bet kaldeles pas mane 5kg. Tai uzsidejus papildoma jau per sunku, arba netaisyklingai gaunasi. Nu tai tiesiog ne visus 4 setus darau... Padarau 1-2 ne po 12, o po bent 8 kartus ax.gif Ir paskui jau ateina diena, kai visus 4 priejimus issteniu po 12 k. lotuliukas.gif Zodziu darbas toks gaunasi... Ale man patinka ax.gif Nors buciau nieko pries, kad butu galima mazesniais svoriukais pasididinti.
KAip rasyta, kad galima prisideti hanteliuku... Hmmm. Nu nelabai isivaizduoju, kur jie galetu laikytis. Turbut ir nuo treniruoklio priklauso.

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 01, 10:41)
Sunku paaiskinti  biggrin.gif ,bet pabandysiu,beveik istiesta koja kelia i virsu,budama keturiom ir leidi iki grindu,bet kad butu itampoje visada.

Darau as su tokiu smile.gif Jei gerai suprantu, apie ka tu cia ax.gif
Atsakyti
Tęsiant temą apie sporto galimybes klube - man ne kartą teko "prarasti" treniruoklį, kai min. atsistodavau pavaikščioti po serijos. Visą laiką taip darau, nes, kaip ir minėjot, tai svarbu. Tačiau tik atsistojus, opa ir sėdi kas jau. Ir nepasikeisdami darom, o kas pirmesnis tas gudresnis principu ir taip iki galo. Keista ir erzina.

Viena mergina man vis siūlėsi į kompaniją eiti. Tvarkoj, sakau, galim nueiti, tačiau, kas iš t, ji prancūzaitė, kuri daro tik cardio, aš ne - nors pasižiūrėjus į jos gražų kūna, arodo, kad tik tai daryt turėčiau ir aš smile.gif
Mes neturim nei laiko, kada kalbėtis, nei per treniruoklių garsą ar savo šnopavimą biggrin.gif galimybės. Ateina, pasako, kad jau eis namo. Tai tikslo jokio smile.gif skirtingi ilgiai treniruočių ir tiek... paprašiau, kad kitą kart vietoj derinimosi, kada nueiti, geriau susitarti išgerti kavos kur kitur biggrin.gif man nesuvokiamos draugystės salėje, kaip minėjot, tuomet kokiu tikslu ateinam - žinoma, visų skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(e_lija @ 2014 05 01, 15:46)
... man nesuvokiamos draugystės salėje, kaip minėjot, tuomet kokiu tikslu ateinam - žinoma, visų skirtingi.

aš taip pat mėgstu viena eiti drinks_cheers.gif

Salt, geras tas pratimas. Tik aš salėje kiek vengiu tokių, kai "keldama dubenį" gavau pasiūlymą iš stuobrio, apsivalgiusio kreatino - prisėsti ant viršaus, ar apačios. Žodžiu, kažkaip taip doh.gif

Pumpum, informatyvus paveiksliukas, aš vis pritrūkstu fantazijos, tai tempimą vis tokį pat darau, nors tų pratimų begalė. Reiks įsitraukti naujų smile.gif
Dar dėl lankstumo, į temą-koją sukant ratu, gal aišku iš šio pav. būtų:
user posted image
žiauuuriai traška, lyg peršokinėja vieno klubo sąnarys doh.gif sakau ar išjudinti reikia, ar druskos kokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(e_lija @ 2014 05 01, 15:46)
man nesuvokiamos draugystės salėje, kaip minėjot, tuomet kokiu tikslu ateinam - žinoma, visų skirtingi.

Visiskai pritariu, as irgi kazkada turejau drauge kuri vis kartu sportuoti norejo, na bet nesamone, tik demesi blasko tokios drauges saleje, negali susikaupti, tik spek pratima padaryti, dar turi ir su ta drauge pabendrauti g.gif o dar jei ta drauge tokia ne itin sportininke, kuriai svarbu tik dvirati paminti ir paplepeti, isvis nesamone gaunasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 01, 15:00)
aš taip pat mėgstu viena eiti drinks_cheers.gif

Salt, geras tas pratimas. Tik aš salėje kiek vengiu tokių, kai "keldama dubenį" gavau pasiūlymą iš stuobrio, apsivalgiusio kreatino - prisėsti ant viršaus, ar apačios. Žodžiu, kažkaip taip doh.gif

Pumpum, informatyvus paveiksliukas, aš vis pritrūkstu fantazijos, tai tempimą vis tokį pat darau, nors tų pratimų begalė. Reiks įsitraukti naujų smile.gif
Dar dėl lankstumo, į temą-koją sukant ratu, gal aišku iš šio pav. būtų:
user posted image
žiauuuriai traška, lyg peršokinėja vieno klubo sąnarys doh.gif sakau ar išjudinti reikia, ar druskos kokios g.gif

man irgi traška, sakė daktarė raiščiai prasisuka, tai aš neklibinu smile.gif
Papildyta:
o aš į salę su saviškiu einu. neplepam, dirbam kam ko reikia, bet esant reikalui padedam viens kitam pratampyt kokias kojas (įmanoma tada išlaužt didesnį tempimą nei pačiam), pasaugot štangos spaudime, pritūpimuose, su hanteliais dasimušt iki negalėjimo. Tiesiog pakeliam viens kitam paskutinius pakartojimus iki nebegalėjimo smile.gif žiauriai smagu kai turi tokį puikų kompanijoną šalia. Bet draugystėms laiko nerasta smile.gif neičiau su drauge sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 01, 15:00)

Prajuokinai lotuliukas.gif .
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 01, 16:25)
o aš į salę su saviškiu einu. neplepam, dirbam kam ko reikia, bet esant reikalui padedam viens kitam pratampyt kokias kojas (įmanoma tada išlaužt didesnį tempimą nei pačiam), pasaugot štangos spaudime, pritūpimuose, su hanteliais dasimušt iki negalėjimo. Tiesiog pakeliam viens kitam paskutinius pakartojimus iki nebegalėjimo  smile.gif  žiauriai smagu kai turi tokį puikų kompanijoną šalia. Bet draugystėms laiko nerasta  smile.gif  neičiau su drauge sportuot  biggrin.gif

Man vyras irgi netrukdo sporte,man dar smagiau,kai ji matau,bet neplepam per daug,kai poilsis buna,perisimetam keliais zodziais ir tiek,man kartais padeda,kai nepasiekiu pasikeisti kokios lazdos biggrin.gif .O kai su drauge sportavau,tai pastoviai pelepedavo ji su manim,tai uztrukdavaui sporte doh.gif ,dabar ramu biggrin.gif .
Atsakyti
kai aš darau kokį tai pratimą ir kas nors ko nors klausia susinervinu iškart,nes man kvėpuot reikia,o kur jau ten dar plepėt biggrin.gif
Atsakyti
O man .. skauda galva. verysad.gif Pries tai nesusiejau su niekuo, dabar garantuotai- del sporto. Kita diena beveik visada skauda. Isgeriu viena tablete, popiet jau reik antros. Vengdavau vaistu, neskaudedavo galvos. O dabar sakes. unsure.gif Keistas skausmas, nezinau migrenos, bet gal kazkas panasaus- akys merkiasi, skausmingos. Arba kitoks skausmas- lyg sinusito metu- ties antakiais, virs nosies.

Galvojau- nejaugi tai susije su sportu..i google pradedu vesti "headaches after..." - ir kai ismeta "exercise" ir pan.-pasivartau puslapius ir aisku- tai netgi visai daznas reiskinys.

Svoriu nekilnjou, vandens geriu tikrai pakankamai (ypac sporto diena- pries sporta speju dvi stiklines, sporto metu litra, grizus dar kelis litrus issiurbiu drasiai.) Su spaudimu niekada, jokiomis aplinkybemis, jokiu problemu nebuvo. Sportuot einu pavalgius socius pusrycius, praejus 1.5val. Maitinuos ivairiai, sveikai. Multivitaminus plius magni geriu. Negeriu alko beveik dabar.. Alkana miegot neinu. Nezinau. Nejaugi dabar turesiu kentet tuos skausmus. g.gif

O gal tiketis, kad organizmas apsipras su kruvio pokyciais ir nustos skaudet galva? g.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles, siandien uzsikroviau gerai maisto, tai padariau cardio+krutine+bicai. Isejo 5 pratimai.
4x15, dar ir dabar rankos dreba biggrin.gif
Atsakyti