Ale daug priplepat,tik neuzeik pora dienu,as persikrausciau tai ir interneto nebuvo,vis galvojau kaip jus cia visos laikotes
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 11:17)
As irgi darau viena pratima,kuris degina koju ir subiniuko lasinius
Na,na ir koks tas pratimas

man po sestadienio koju dienos 4 dienas paeit negalejau,bet jau jau atsigavau vel kojytes uzvarysim,nes rezultatu nulis
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 15:55)
Ikeliau kelias foto,tik labai nepeikit
Ka cia peikt,atrodai nuostabiai

tikrai esi labia savikritiska,nors as nematau kurioj vietoj dar tau reiktu kazkur stengtis labai
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 16:24)
Ot tai sena

man 30 uz men.o dar negimdzius....
Kvyka gerai atrodai,ir tu riebalu bent per nuotraukas nesimato
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 22:04)
Laukine prerija,geriau neklausk manes apie mityba ,ji tragiska ,beveik vien angliavandeniai,vakariniai edimai,saldumynu is vis megeja esu,vakar 4 porcijas ledu sukirtau ir daznai taip,ka megstu,tai valgyti.
Alkoholi irgi vartoju,bet paskutiniu metu tik savaitgaliais.Sportuoju 4k.per savaite
Papildyta:
Ugis 162cm.,svoris dabar 49-50kg.,liemuo 61cm.,klubai 86cm.
gerai nuskambejo
Gal ir durnas klausimas,per kuria vieta jus liemeni matuojat?
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 29, 00:22)
Kokios jus visos cia smulkios vos 50kg nesat , as tada pries jus stora jauciuos budama 1.62 ir sverdama 58kg
Kur jau smulkios,as 57kg sveriu,bet pas tave daugiau raumens,ne kaip pas mane - lasinio
Geru tau atostogu
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 14:52)
O siaip as irgi visada slapia iseinu is sales. Nuo treniruokliu tikrai normaliai paprakaituoju, bet ir nesimuliuoju saleje
As is vis neprakaituoju,net pirti,esu sausaode,tai isspaust prakaito laseli,man labia sunku,tai ka reiskia as nesportuoju/simuliuoju?
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 29, 20:57)
As galiu pasakyti tik tiek,kad man tikrai padejo nudeginti riebala tas treniruoklis zirkles ir dar darau beveik visus koju pratimus po 4-5k. be poilsio .Pas mane problema buvo slaunys,daug riebalu,lyginant su kitomis kuno dalimis,o dabar net ignybti neina i slauni,ant kiek kieta ir nelike riebaliuku,bent jau minimaliai .O tiksliau del pratimu pasakys pumpum
ahhhh kiek daug vargo del to grozio,bet stengtis verta kaip matau...
QUOTE(tinute84 @ 2014 04 29, 23:29)
tiesa, kokiu svoriu darot sita pratima? As darau 35kg 3X15 , bet jau trecia serija sunkiai gaunasi...bet padarau iki galo
As 20kg bet jauciu ir daugiau isspausciau,bet pas mane ten idomiai kazkaip su slegiu o ne su kaladelem,tikiuosi gerai ten rodo
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 17:05)
Aciu .Jei dabar buciau laisva,turbut i nesportuojancius net neziureciau ,del to vyrui ir zyziau,kad eiti i sale .Dabar ir bendru temu atsirado,zodziu,tik pliusai,ir paciai grazu i vyra ziureti
O mes atvirksciai,mano draugas ejo pasiule man ir uzsikabinau
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 30, 17:50)
!00% pritariu

idealiai atrodo