Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tursi @ 2014 04 30, 18:08)
mane irgi erzina, ypač jei kelyje tenka ilgiau pabūti doh.gif Todėl simuliuoju dažnai su vandens gėrimu.
Bandėt šiuos pratimus nuosekliai daryti, nepadėjo? Aš vis neprisiruošiu užsiimti schmoll.gif

Kaip lavinat lankstumą salėje? g.gif

Ne, nedariau visko, tačiau, karts nuo karto prisimindama biggrin.gif vadinasi, nedariau
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 05:40)
zuzi,jei tu galvoji,kad ten visos fitneso dalyves,tai tikrai taip nera  lotuliukas.gif ,drasiau tik,o tavo pasikeitimai jau yra,kai rodei foto pries ir po ,kai numetei 5kg. thumbup.gif .

I albumuka iskart ikelsiu daug nuotrauku- parodysiu savo "progresa" kuno grozyje ir negrozyje. Tiksliau-kaip is aukstos ir kudos dylbos per pirma nestuma tikrai nevalgant uz du priaugau virs 25 kg, kas buvo po to, kai jie nukrito ir kodel as sau atrodziau negraizia tada. Kas buvo, kai pradejau lauktis antros- ir kasvakara suesdavau po puse blekos silto pyrago su pienu ir tepriaugau 16kg. BET pilvo apimtis nestumo gale sieke kelis cm virs 100cm (jau nebematavau..)- ir kas buvo po to..kas liko po to... unsure.gif Tai yra-pries sporta. O toliau, laikui begant tikiuosi deti vis grazesnes ir grazesnes nuotraukas. Ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 30, 18:29)
Kiek tas daug vandens? g.gif

na, apie 1l. iki cardio, man daug biggrin.gif mano kūnui, tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 30, 05:49)
na, apie 1l. iki cardio, man daug biggrin.gif mano kūnui, tiksliau.

A nu normaliai.
Litriukas pas mane sueina irgi per treniruote. Bet po to as namo i "buitini kardio". laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 30, 17:49)
I albumuka iskart ikelsiu daug nuotrauku- parodysiu savo "progresa" kuno grozyje ir negrozyje. Tiksliau-kaip is aukstos ir kudos dylbos per pirma nestuma tikrai nevalgant uz du priaugau virs 25 kg, kas buvo po to, kai jie nukrito ir  kodel as sau atrodziau negraizia tada. Kas buvo, kai pradejau lauktis antros- ir kasvakara suesdavau po puse blekos silto pyrago su pienu ir tepriaugau 16kg. BET pilvo apimtis nestumo gale sieke kelis cm virs 100cm (jau nebematavau..)- ir kas buvo po to..kas liko po to... unsure.gif  Tai yra-pries sporta. O toliau, laikui begant tikiuosi deti vis grazesnes ir grazesnes nuotraukas. Ane? blush2.gif

Visa savo gyvenima sudesi biggrin.gif .Per daug sureiksmini albuma,tikrai nera taip,kad butinai reikia buti daug pasiekus,kad galetum pasirodyti wink.gif.Bet kokios pastangos yra vertos demesio 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 30, 17:38)
Nu va, labia grazia  nuotrauka idejo pumpum (kaip tobylybe). O as viena pastebiu tokiose nuotraukose, ar video per youtubej- tai fantastiska oda. Na ar cia photoshopas (sioj foto greiciausiai), ar dirbtinis idegis, kokie spec.kremai, aliejai ar dar kas- bet paprastai pas tas jau istreniruotas moterytes kuno oda nuostabi.
Ar cia tik taip atrodo, del to, kad ji strangri,"aptraukusi" raumenukus, ar visgi odos buklei (kuno) turi reiksmes sportas? Matyt, mityba, didelis vandens kiekis..-neabejootinai. g.gif  g.gif
Nesijuokit tik, bet uz keliu dienu bus menuo, kaip vaikstau i sale, tada darysiu nuotraka (nes turiu "PRIES") - va tada ir ziuresiu ar kas pasimatys..nors ciut ciut ciut ciut..nors per Marytes plauka gal tokia vizija ant akiu uzplauks. bigsmile.gif  laugh.gif- tada ir jungiuos. GAL. unsure.gif

tokiose nuotraukose ir įdegis, ir aliejus, ir photoshopas pasitarnauja. nors kažkokią įtaką odai sportas daro smile.gif
Atsakyti
Ale daug priplepat,tik neuzeik pora dienu,as persikrausciau tai ir interneto nebuvo,vis galvojau kaip jus cia visos laikotes ax.gif
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 11:17)
As irgi darau viena pratima,kuris degina koju ir subiniuko lasinius

Na,na ir koks tas pratimas biggrin.gif man po sestadienio koju dienos 4 dienas paeit negalejau,bet jau jau atsigavau vel kojytes uzvarysim,nes rezultatu nulis blush2.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 15:55)
Ikeliau kelias foto,tik labai nepeikit

Ka cia peikt,atrodai nuostabiai thumbup.gif tikrai esi labia savikritiska,nors as nematau kurioj vietoj dar tau reiktu kazkur stengtis labai

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 16:24)
Aciu .31m.man

Ot tai sena lotuliukas.gif man 30 uz men.o dar negimdzius....

Kvyka gerai atrodai,ir tu riebalu bent per nuotraukas nesimato 4u.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 22:04)
Laukine prerija,geriau neklausk manes apie mityba ,ji tragiska ,beveik vien angliavandeniai,vakariniai edimai,saldumynu is vis megeja esu,vakar 4 porcijas ledu sukirtau ir daznai taip,ka megstu,tai valgyti.Alkoholi irgi vartoju,bet paskutiniu metu tik savaitgaliais.Sportuoju 4k.per savaite
Papildyta:

Ugis 162cm.,svoris dabar 49-50kg.,liemuo 61cm.,klubai 86cm.

gerai nuskambejo biggrin.gif
Gal ir durnas klausimas,per kuria vieta jus liemeni matuojat? biggrin.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 29, 00:22)
Kokios jus visos cia smulkios vos 50kg nesat , as tada pries jus stora jauciuos  budama 1.62 ir sverdama 58kg

Kur jau smulkios,as 57kg sveriu,bet pas tave daugiau raumens,ne kaip pas mane - lasinio biggrin.gif
Geru tau atostogu 4u.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 14:52)
O siaip as irgi visada slapia iseinu is sales. Nuo treniruokliu tikrai normaliai paprakaituoju, bet ir nesimuliuoju saleje

As is vis neprakaituoju,net pirti,esu sausaode,tai isspaust prakaito laseli,man labia sunku,tai ka reiskia as nesportuoju/simuliuoju? smile.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 29, 20:57)
As galiu pasakyti tik tiek,kad man tikrai padejo nudeginti riebala tas treniruoklis zirkles ir dar darau beveik visus koju pratimus po 4-5k. be poilsio .Pas mane problema buvo slaunys,daug riebalu,lyginant su kitomis kuno dalimis,o dabar net ignybti neina i slauni,ant kiek kieta ir nelike riebaliuku,bent jau minimaliai .O tiksliau del pratimu pasakys pumpum

ahhhh kiek daug vargo del to grozio,bet stengtis verta kaip matau...
QUOTE(tinute84 @ 2014 04 29, 23:29)
tiesa, kokiu svoriu darot sita pratima? As darau 35kg  3X15 , bet jau trecia serija sunkiai gaunasi...bet padarau iki galo

As 20kg bet jauciu ir daugiau isspausciau,bet pas mane ten idomiai kazkaip su slegiu o ne su kaladelem,tikiuosi gerai ten rodo smile.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 17:05)
Aciu .Jei dabar buciau laisva,turbut i nesportuojancius net neziureciau ,del to vyrui ir zyziau,kad eiti i sale .Dabar ir bendru temu atsirado,zodziu,tik pliusai,ir paciai grazu i vyra ziureti

O mes atvirksciai,mano draugas ejo pasiule man ir uzsikabinau smile.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 30, 17:50)
tobulybės viršūnė

!00% pritariu drinks_cheers.gif idealiai atrodo
Atsakyti
Na siandien prasidejo, arteja mm, ir vel eilini syki kapoju saldainius kilogramais fear.gif
Pas mane pastoviai taip, lieka savaite iki mm, ir prasideda nepasotinami rijimai, blogiausia, kad traukia vien cukrus-saldainiai, marmaledai, nutella (galiu vos ne stiklaini per diena suvalgti), per tokius rijimus visas progresas eina sunkiui ant uodegos, nes praejus mm tenka krapstyti uzaugusi svori nuo pilvo ir slaunu, tik nukrapstau ji, ir vel ateina mm metas schmoll.gif
na isprotet galima, merginos kaip kovot su tuo, gal chromas padetu, ar nebandet? nes cia uzburtas ratas man su tais saldumynais , juk ne viena ir ne du saldainius suvalgau, o vos ne kilograma mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 18:52)
Uch wub.gif ,nei per daug,nei per mazai,tikrai tobula biggrin.gif .

OOooo taip... Nu tipo mano siekis. O ko ne? bigsmile.gif VISKAS IMANOMA bigsmile.gif

Siandien vel normaliai atdirbau. Vis kokiam pratimukui svoriukus padidinu. Stenedama padarau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif BET padarau.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 30, 18:38)
Na,na ir koks tas pratimas  biggrin.gif man po sestadienio koju dienos 4 dienas paeit negalejau,bet jau jau atsigavau vel kojytes uzvarysim,nes rezultatu nulis  blush2.gif
Ka cia peikt,atrodai nuostabiai  thumbup.gif tikrai esi labia savikritiska,nors as nematau kurioj vietoj dar tau reiktu kazkur stengtis labai
Ot tai sena  lotuliukas.gif man 30 uz men.o dar negimdzius....

Gal ir durnas klausimas,per kuria vieta jus liemeni matuojat?  biggrin.gif

Aciu labai uz grazius zodzius 4u.gif .Fainas jausmas,kai paeiti negali thumbup.gif .
Atsistoju ant suolelio suniuku biggrin.gif ,uzsidejus ant koju svorius,spiriu kojas i virsu,jauciu po to,kad visas subiniuklas dega thumbup.gif .
Per ploniausia vieta smile.gif.
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 30, 20:06)
Na siandien prasidejo, arteja mm, ir vel eilini syki kapoju saldainius kilogramais  fear.gif
Pas mane pastoviai taip, lieka savaite iki mm, ir prasideda nepasotinami rijimai, blogiausia, kad traukia vien cukrus-saldainiai, marmaledai, nutella (galiu vos ne stiklaini per diena suvalgti), per tokius rijimus visas progresas eina sunkiui ant uodegos, nes praejus mm tenka krapstyti uzaugusi svori nuo pilvo ir slaunu, tik nukrapstau ji, ir vel ateina mm metas  schmoll.gif
na isprotet galima, merginos kaip kovot su tuo, gal chromas padetu, ar nebandet? nes cia uzburtas ratas man su tais saldumynais , juk ne viena ir ne du saldainius suvalgau, o vos ne kilograma  mega_shok.gif

Man tas pats,savaite iki mmm tragedija,toks jausmas,kad skrandyje skyle,nera sotumo jausmo,o del saldumynu ir uzmusti galeciau lotuliukas.gif .

QUOTE(kvyka @ 2014 04 30, 20:36)
OOooo taip... Nu tipo mano siekis. O ko ne?  bigsmile.gif  VISKAS IMANOMA  bigsmile.gif

Siandien vel normaliai atdirbau. Vis kokiam pratimukui svoriukus padidinu. Stenedama padarau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  BET padarau.

Aisku,kad imanoma,ypac tau,kai neturiu jokiu riebaliuku,belieka tik issiryskinti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 30, 19:38)

Gal ir durnas klausimas,per kuria vieta jus liemeni matuojat?  biggrin.gif

As is vis neprakaituoju,net pirti,esu sausaode,tai isspaust prakaito laseli,man labia sunku,tai ka reiskia as nesportuoju/simuliuoju?  smile.gif

Liemeni as matuoju per ploniausia vieta, o klubus per placiausia smile.gif

Del prakaitavimo, gi pati rasai, kad esi is tu neprakaituojanciu, tai tau tas negalioja biggrin.gif Individualus tas prakaitavimas. As ir siaip paprakaituoju, jei tarkim lauke karsta, tai sportklubyje daugiau prakaituoju, bet man toks vaizdas, kad as ka isgeriu per treniruote, ta isprakaituoju, nes i tulika net po treniruotes nenoriu. Na ir siaip as daznai nebegioju i WC smile.gif
Atsakyti
Merginos, palaikykim mūsų šios temos sportininkę ir mano bendraklubę lotuliukas.gif paspauskim like, nes ji tikrai to verta bigsmile.gif

https://www.facebook...4...e=1
Atsakyti