QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 23, 18:07)
Sivakara padariau pilvo presa pagal T25 programa ir koju programa, sitie pratimai:
squats barbell
leg curls
leg extension
deadlift barbell
Man nepatinka mano slaunys, jos dideles ir riebios.

Dariau 3x12 su 20 kg svoriu. Pumpum, pakomentuok, gal reikia su mazesniu svoriu bet daryti kokius 4x15?
Gražios tos šlaunys tavo

ir tas svoris matai individualu. Vieniems tas 20kg daug, kitiems juokų darbas. Priklauso kaip toli pažengus esi. Bet kokiu atveju svoris serijoje turi būti maximalus. Tau turi reikėti pertraukos po priėjimo. Jei ten riebalo ant tų šlaunų yra, tai jis sėkmingai nutirps bendro fizinio krūvio metu, o ne akcentuojant kažkokią kūno dalį
Papildyta:
QUOTE(kamiila @ 2014 04 23, 18:31)
Sveikos, vis paskaitau, bet parašyt nelabai ką turiu. Turiu klausimą kokius pratimus rekomenduotumėt daryt šlaunim sumažinti ir laikysenai, kad nesikūprinčiau.
jei kūprojiesi tik dėl to, kad silpni nugaros raumenys ir nieko ten tau neskauda ir neturi problemų rimtesnių su stuburu, tai yra treniruoklis kurį traukt į save plačiai reikia, mentys kad susijungtų. plius treniruoklis kur atstoja prisitraukimus (būna arba kojas padėjus ant važinėjančios platformos darai grynai kaip prisitraukimus, arba trosą iš viršaus žemyn leidi). pradžioj kaip mažai sportavusiai užteks šitų. O kai sustiprėsi reikės ir kitų

sportuok bendrai visą kūną ir tos šlaunys sumažės savaime. Žinoma, numeris vienas - pritūpimai, įtūpstai, bet treneris sudarytų normalią programą su daugiau pratimų
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 23, 19:01)
Saunu skaityt!
Pumpum, aciu uz nauja, informatyvia temute.
Idomu del tu pakartojimu. Kodel man viska beveik kartoti tik po 15-30 kartu?

(viena serija).

15kg x 15 kartu

20kg x 15 kartu

20 "giliu" ir 20 "paspyruokliavimu"
ir t.t. ir t.t.
Bet nera nei vieno pratimo, kuri reiketu kartoti daugiau nei viena serija. Na yra, bet tik vienas.

- sio reikia padaryt 2x20, bet as drasiai ir 60 vienu ypu galiu.
Dauguma pratimu man jau per lengvi. Ar cia del to ir nurodyta man taip (tik po viena serija)- del to, kad as pradedancioji?

Taciau darosi neidomu. Padarai 15 ir jauti, kad beveik nieko nejauti.

Maximaliai stnegiuos daryt "svariai", kruopsciai,bet dar dvigubai tiek dadeciau.

Neveltui lygtais sake po menesio keis programa, gal ta pradedancioji i turi but tokia easy?

Man jau noretusi issukiu...
keisk programą jau, pradedančiųjų programa visiškai pas tave
p.s. kitoj žinutėj apie rankas kalbėjai, čia pirmą pratimą turėjai omeny? tai krūtinei ten treniruoklis, ne rankoms