Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 23, 20:26)
Na man irgi pabaigoje skauda. Papurtau ir noreciau daryt dar, bet..nereikia.  biggrin.gif  Na tarkim pilvo presa pradejau nuo 30kartu. Pirmi 30 buvo pats tas. Dabar padarau 30, pailsiu minute, dar 30 darau, minute pailsiu, dar 30... Tada jau akyse zvaigzdes. Bet pagal programa kaip ir tik 30 reikia.  g.gif

su pilvo preso pratimais labai nepersistenk gal, nes visgi jei riebalo vis dar nemazai ant pilvo, tai pilvo vaizdas tik dides ir plesis. Pamazu pamazu, mityba 80 proc. ir pilvo preso pratimai arba daugiau cardio.

Atsakyti
Merginos priimam Bublleghost i albumely ? smile.gif as tai nieko pries wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 23, 20:37)
Merginos priimam Bublleghost i albumely ? smile.gif as tai nieko pries wink.gif  4u.gif

galim, kuo daugiau tuo smagiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 23, 17:45)
Pumpum, arba kita, kuri irgi zinot..

apie pakarotjimus smile.gif Vis visur rasoma apie 3X15 arba 3X8 ... O pas mane 4X12 g.gif  Aisku uztrunku ilgiau... O realiai cia man koki anauda is to? Treneres nepaklausiau  lotuliukas.gif

pas mane 4x15,4x20,presui 4x30
Atsakyti
Siandien , begte begau is sales ,nes toks lietus uzejo biggrin.gif Gryzau visa kiaurai slapia doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
kvyka, matosi sikniukas ir biciukas, tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 23, 18:07)
Sivakara padariau pilvo presa pagal T25 programa ir koju programa, sitie pratimai:
squats barbell
leg curls
leg extension
deadlift barbell
Man nepatinka mano slaunys, jos dideles ir riebios. doh.gif  Dariau 3x12 su 20 kg svoriu. Pumpum, pakomentuok, gal reikia su mazesniu svoriu bet daryti kokius 4x15?

Gražios tos šlaunys tavo biggrin.gif ir tas svoris matai individualu. Vieniems tas 20kg daug, kitiems juokų darbas. Priklauso kaip toli pažengus esi. Bet kokiu atveju svoris serijoje turi būti maximalus. Tau turi reikėti pertraukos po priėjimo. Jei ten riebalo ant tų šlaunų yra, tai jis sėkmingai nutirps bendro fizinio krūvio metu, o ne akcentuojant kažkokią kūno dalį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kamiila @ 2014 04 23, 18:31)
Sveikos, vis paskaitau, bet parašyt nelabai ką turiu. Turiu klausimą kokius pratimus rekomenduotumėt daryt šlaunim sumažinti ir laikysenai, kad nesikūprinčiau.

jei kūprojiesi tik dėl to, kad silpni nugaros raumenys ir nieko ten tau neskauda ir neturi problemų rimtesnių su stuburu, tai yra treniruoklis kurį traukt į save plačiai reikia, mentys kad susijungtų. plius treniruoklis kur atstoja prisitraukimus (būna arba kojas padėjus ant važinėjančios platformos darai grynai kaip prisitraukimus, arba trosą iš viršaus žemyn leidi). pradžioj kaip mažai sportavusiai užteks šitų. O kai sustiprėsi reikės ir kitų biggrin.gif sportuok bendrai visą kūną ir tos šlaunys sumažės savaime. Žinoma, numeris vienas - pritūpimai, įtūpstai, bet treneris sudarytų normalią programą su daugiau pratimų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 23, 19:01)
Saunu skaityt!  4u.gif

Pumpum, aciu uz nauja, informatyvia temute.

Idomu del tu pakartojimu. Kodel man viska beveik kartoti tik po 15-30 kartu?  g.gif  (viena serija).

user posted image15kg x 15 kartu

user posted image20kg x 15 kartu

user posted image20 "giliu" ir 20 "paspyruokliavimu"

ir t.t. ir t.t.

Bet nera nei vieno pratimo, kuri reiketu kartoti daugiau nei viena serija. Na yra, bet tik vienas.
user posted image - sio reikia padaryt 2x20, bet as drasiai ir 60 vienu ypu galiu.
Dauguma pratimu man jau per lengvi. Ar cia del to ir nurodyta man taip (tik po viena serija)- del to, kad as pradedancioji?  g.gif  Taciau darosi neidomu. Padarai 15 ir jauti, kad beveik nieko nejauti.  unsure.gif  Maximaliai stnegiuos daryt "svariai", kruopsciai,bet dar dvigubai tiek dadeciau.  g.gif  Neveltui lygtais sake po menesio keis programa, gal ta pradedancioji i turi but tokia easy? g.gif  Man jau noretusi issukiu... unsure.gif

keisk programą jau, pradedančiųjų programa visiškai pas tave mirksiukas.gif
p.s. kitoj žinutėj apie rankas kalbėjai, čia pirmą pratimą turėjai omeny? tai krūtinei ten treniruoklis, ne rankoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 23, 22:12)

jei kūprojiesi tik dėl to, kad silpni nugaros raumenys ir nieko ten tau neskauda ir neturi problemų rimtesnių su stuburu, tai yra treniruoklis kurį traukt į save plačiai reikia, mentys kad susijungtų. plius treniruoklis kur atstoja prisitraukimus (būna arba kojas padėjus ant važinėjančios platformos darai grynai kaip prisitraukimus, arba trosą iš viršaus žemyn leidi). pradžioj kaip mažai sportavusiai užteks šitų. O kai sustiprėsi reikės ir kitų  biggrin.gif  sportuok bendrai visą kūną ir tos šlaunys sumažės savaime. Žinoma, numeris vienas - pritūpimai, įtūpstai, bet treneris sudarytų normalią programą su daugiau pratimų  mirksiukas.gif
Papildyta:

VAT, Pumpum l. puikiai aprase smile.gif As butent su siais treniruokliaus dirbu. Ir tikrai peciukai tiesiasi. Nes labai linko i prieki. Nuo paauglystes gedos jausmas del krutines buvimo ir po to nebuvimo (mazos) mane va taip negraziai veike lotuliukas.gif Dabar, kai sustiprejau, tai savaime laikysena gereja.
Atsakyti
Tokius ir darau, tik turbūt noriu greito rezultato, o problemų neturiu su nugara. Oi, o tie įtupstai tai man sunkiausias pratimas, bet paskui ir jaučiasi užpakaliukas. Bet dar reikia nemažai riebaliuko nutirpdyt.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 04 23, 20:31)
Tokius ir darau, tik turbūt noriu greito rezultato, o problemų neturiu su nugara. Oi, o tie įtupstai tai man sunkiausias pratimas, bet paskui ir jaučiasi užpakaliukas. Bet dar reikia mažai riebaliuko nutirpdyt.

sėkmingiausi ir ilgiausiai išliekantys rezultatai yra tie, kurie atėjo pamažu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 04 23, 20:16)
VAT, Pumpum l. puikiai aprase smile.gif As butent su siais treniruokliaus dirbu. Ir tikrai peciukai tiesiasi. Nes labai linko i prieki. Nuo paauglystes gedos jausmas del krutines buvimo ir po to nebuvimo (mazos) mane va taip negraziai veike  lotuliukas.gif Dabar, kai sustiprejau, tai savaime laikysena gereja.

ir pas mane tie kompleksai tokie buvo. dar tetis pasijuokdavo kad papukai dygsta, tai visai į kuprą susimetus vaikščiodavau. lotuliukas.gif bet dabar man ant tiek dzin kad aš tų papų neturiu, kad net nemoku nupasakot ant kiek dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos dekui kad priimet i albuma 4u.gif 4u.gif idejau ir savo foto ten , neminejau gal, bet as ilga laika sportavau aerobika, tai istvermes pas mane be galo daug, deja rezultatai ne tokie kokiu noriu, taigi pradejau dirbti saleje su svoriais, tikiuosi kaip nors suformuoti grazias kojas blush2.gif dabar man jos be galo nepatinka.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif vaje,vaje kiek pripliurpet,maniau sventes cia tai bus mazai, kur tau biggrin.gif as jau po atostogu +1kg kas tikrai nera baisu nors pasiilgus lt maisto daug daug buvo smile.gif Pumpum aciu uz temuke wink.gif prie sporto grystu nuo rytojaus jauciu skaudes tai skaudes biggrin.gif
Atsakyti