QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 10:26)
Pumpum, o kaip yra su ta aerobika? As ja kazkaip isivaizduoju kaip kardio daugiau, svorio metimui gerai turetu buti. Bet kad isdirbti atskirai raumenis, nelabai ji tam tinkama ar ne? Esu buvusi karta pries daug daug metu joje, aisku dar nemokejau nieko, nespejau su trenere, gal ir dariau netaisiklingai, nepajauciau dideles apkrovos, pastraksejau ir tiek

Man visiskai neprilipo kaip sporto rusis. Dar ir db treneris norejo man ikisti i programa, bet sakiau nereikia

O va kuno dizaino grupines treniruotes noreciau kada pabandyti, del sportinio intereso, kad pajausti kaip ten kas vyksta

Tik reikia laika prisiderinti prie ju
Taip taip, aerobika gerai svorio metimui ir ištvermės gerinimui. Tik reikia atitaikyti krūvį tinkamą, nes daug kas arba per sunkiai pasiima, arba per lengvai
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 29, 13:01)
Ne Pumpum as , bet vistiek pasisakysiu
Aerobika jau galybe metu lankau, step, kuno dizaina, pump treniruotes irgi, nors retai, pagrinde i anticeliulitines , kuno dizaina varau, man ziauriai patinka tos treniruotes, vien todel, kad iseinu slapia slapia po ju, o jei slapia, tada reiskia gerai pasportavau, man ner nieko baisiau nei pasportuoti ir iseiti net nesudrekusia maikute

na nukrypau

Tai del aerobikos, bent jau man niekas ten nenukrito, jokie kg, nors gal nelabai buvo ir kristi nuo ko, bet labai sutvirtejo kunas, ypac presas BET kuo toliau tuo suprantu kad su aerobika itin grazios figuros nesuformuosi, pataisykit, gal klystu? bet manau aerobikoj per mazi svoriai tiesiog naudojami, bent jau mano atveju, kojos sustangrejo, bet raumenys neissiryskino, o vidine slaunu dalis ir liko ,,drebanti,, todel manau eisiu kacialintis i sale , tikiuosi pades tai
Papildyta:
O as step treniruotes ziauriai megstu, taip issitaskau per jas, kad gyvenimas prasvieseja po ju

bet prisipazinsiu, reikejo nemazai laiko, kad perprasciau judesius
tas šlapumas dar nieko nereiškia. kiti žmonės linkę į prakaitavimą ar turintys antsvorio sušlaps tikrai gan greitai, bet tai tik skysčių sąskaita. riebalinis prakaitas toks lipnus būna, tirštesnis, jei maikė kiaurai gręžiama dar neaišku kiek iš to viso yra riebalinio prakaito.

aš mažai prakaituoju, bet rezultatai patys apie save kalba

o aerobika ne ta sritis, kur reiktų formuoti rimtesnius raumenis. salėje žiūrint į savo poreikius galima žymiai greičiau pasiekti rezultatų parinkus programą asmeniškai pagal poreikius. grupiniai užsiėmimai lieka grupiniais

nors nieko prieš juos neturiu, paįvairinimui viskas tinka
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 29, 19:51)
Pumpum ir visos kitos, matet mano foto albume, taigi patarkit kaip kovoti su kojomis, kokius pratimus daugiau kartoti, po kiek seriju, gal tik ant kuno svorio, be hanteliu, noriu nudeginti riebala. Zinau, kad nuo vienos dalies nenudeginsi, bet nuo virsaus jau nelabai yra kur, o kojos kaupia viska.
dabar antra diena varau cardio, po 5 km.
žinai kad nenudeginsi nuo vienos vietos, bet vis tiek dabar akcentuosi kojas

man tai normaliai tavo kojos atrodo ir nelabai matau ką ten tiek baisiai reiktų taisyti. bendro fizinio krūvio dėka turėtų viskas stot į vietas. pritūpimai visokiausi, įtūpstai, kojų kėlimas atsigulus ant šono, kojos kėlimas klupint keturiom ir t.t.

manau pati puikiai žinai tuos pratimus