Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 11:11)
Greiciausiai treneriam su vyrais paprasciau, maziau jie burba biggrin.gif Dabar primeciau, kad tikrai pas mane yra panos, kurios dirba su menazais svoriais (figuros ta parodo), yra kurios bimbineja ir turbut nori super greitu rezultatu.

O kuo matosi figuros atzvilgiu? Cia rimtai labai idomu man tas.

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 11:26)
Pumpum, o kaip yra su ta aerobika? As ja kazkaip isivaizduoju kaip kardio daugiau, svorio metimui gerai turetu buti. Bet kad isdirbti atskirai raumenis, nelabai ji tam tinkama ar ne? Esu buvusi karta pries daug daug metu joje, aisku dar nemokejau nieko, nespejau su trenere, gal ir dariau netaisiklingai, nepajauciau dideles apkrovos, pastraksejau ir tiek biggrin.gif Man visiskai neprilipo kaip sporto rusis. Dar ir db treneris norejo man ikisti i programa, bet sakiau nereikia biggrin.gif O va kuno dizaino grupines treniruotes noreciau kada pabandyti, del sportinio intereso, kad pajausti kaip ten kas vyksta smile.gif Tik reikia laika prisiderinti prie ju smile.gif

Galiu is savo patirties papasakoti smile.gif zodziu pirma karta ir man buvo sokas koks cia greitis ir kaip viska spet. Bet po poros kartu pradejau jausti trenere ir pasidare viskas nebe taip sudetinga. Labai labai patiko kuno dizainas. Todel kad yra ir judesio ir dirbam su hanteliukais ir su tom sunkiom lazdom. Sunku labai, bet tas veza (ar bus sunku ar ne labai priklauso nuo treneres ir nuo to ar leidi sau simuliuoti). O pvz step aerobika nepatinka. Ten stengiamasi sujungti nemazai judesiu I tam tikra seka ir po to ta ilgoka seka daug kartu kartoti. O as atejusi po darvo ir taip tingiu galvoti, o cia smegenine turi pastoviai veikti ir nepamirsti judesiu sekos. Tai jauciu kad fiziskai pavargstu bet galva neprasivedina. Va... gal pasirode idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 29, 09:24)
visiškai tikiu, kad karalinda tiek sveria. puikus pavyzdys, kad ne svorio kilogramus sekt svarbiausia, o apimtis ir bendra vaizda visame kame. pas ja nemaza raumenine mase, paziurekit nugara, rankas, kojas. uz tai tas svoris toks. kilogramas raumenu yra niekingai mazas  biggrin.gif  pilna nuotrauku internete kaip panos po sporto sveria tiek pat kiek pries ar net daugiau, bet atrodo ledas  smile.gif

Sita zinojau,kad raumuo sveria daugiau biggrin.gif ,as ir sakau,nekrenta man tas svoris,tureciau badauti,kad kristu biggrin.gif ,bet turbut riebalai aptiirpo,atsirado raumens biggrin.gif ,tai ir sveriu atitinkamai,aisku,as ir nenoriu mesti svorio,visu pirma,bijau krutine parasti,nors ji irgi visai ensumazejo pradejus sportuoti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 11:26)
Pumpum, o kaip yra su ta aerobika? As ja kazkaip isivaizduoju kaip kardio daugiau, svorio metimui gerai turetu buti. Bet kad isdirbti atskirai raumenis, nelabai ji tam tinkama ar ne? Esu buvusi karta pries daug daug metu joje, aisku dar nemokejau nieko, nespejau su trenere, gal ir dariau netaisiklingai, nepajauciau dideles apkrovos, pastraksejau ir tiek biggrin.gif Man visiskai neprilipo kaip sporto rusis. Dar ir db treneris norejo man ikisti i programa, bet sakiau nereikia biggrin.gif O va kuno dizaino grupines treniruotes noreciau kada pabandyti, del sportinio intereso, kad pajausti kaip ten kas vyksta smile.gif Tik reikia laika prisiderinti prie ju smile.gif

Ne Pumpum as , bet vistiek pasisakysiu biggrin.gif biggrin.gif
Aerobika jau galybe metu lankau, step, kuno dizaina, pump treniruotes irgi, nors retai, pagrinde i anticeliulitines , kuno dizaina varau, man ziauriai patinka tos treniruotes, vien todel, kad iseinu slapia slapia po ju, o jei slapia, tada reiskia gerai pasportavau, man ner nieko baisiau nei pasportuoti ir iseiti net nesudrekusia maikute schmoll.gif na nukrypau biggrin.gif
Tai del aerobikos, bent jau man niekas ten nenukrito, jokie kg, nors gal nelabai buvo ir kristi nuo ko, bet labai sutvirtejo kunas, ypac presas BET kuo toliau tuo suprantu kad su aerobika itin grazios figuros nesuformuosi, pataisykit, gal klystu? bet manau aerobikoj per mazi svoriai tiesiog naudojami, bent jau mano atveju, kojos sustangrejo, bet raumenys neissiryskino, o vidine slaunu dalis ir liko ,,drebanti,, todel manau eisiu kacialintis i sale , tikiuosi pades tai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alaska @ 2014 04 29, 13:38)
O pvz step aerobika nepatinka. Ten stengiamasi sujungti nemazai judesiu I tam tikra seka ir po to ta ilgoka seka daug kartu kartoti. O as atejusi po darvo ir taip tingiu galvoti, o cia smegenine turi pastoviai veikti ir nepamirsti judesiu sekos. Tai jauciu kad fiziskai pavargstu bet galva neprasivedina. Va... gal pasirode idomu mirksiukas.gif

O as step treniruotes ziauriai megstu, taip issitaskau per jas, kad gyvenimas prasvieseja po ju biggrin.gif bet prisipazinsiu, reikejo nemazai laiko, kad perprasciau judesius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 29 balandžio 2014 - 13:03
QUOTE(Alaska @ 2014 04 29, 13:38)
O kuo matosi figuros atzvilgiu? Cia rimtai labai idomu man tas.

NA kad tureti tvirta kuna, su pasiryskinusiais raumenukais visur, pakelta uzpakali, presa, slaunis, blauzdas, pecius, rankas, tikrai reikia daug dirbti. Kad ir pries puslapyje, Pumpum, aiskindama apie riebalu ir raumenu svori, imete pasportavusiu panu pvz. Pas mane sportklubyje lankosi kelios panos (vos maziau ryskios, bet atskirai raumenukai matosi isdirbti) ir jos tikrai ten dirba nuo dusios ir tikrai ne kelis menesius. As i jas izuriu kaip i pavyzdi, na man pasportaves, lengvai ryskus kunas labai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 29, 14:01)
BET kuo toliau tuo suprantu kad su aerobika itin grazios figuros nesuformuosi, pataisykit, gal klystu?  raumenys neissiryskino, o vidine slaunu dalis ir liko ,,drebanti,, todel manau eisiu kacialintis i sale , tikiuosi pades tai  unsure.gif

Vat apie tai as ir mastau drinks_cheers.gif Kad nebus ryskiu rezultatu, nes nera dirbama su kiekviena raumenu grupe atskirai, svoriai ne tie.

O siaip as irgi visada slapia iseinu is sales. Nuo treniruokliu tikrai normaliai paprakaituoju, bet ir nesimuliuoju saleje biggrin.gif
Atsakyti
susigedau del tu simuliavimu... Gi kartais ir as saves pagailiu lotuliukas.gif Viskas, nebegailesiu lotuliukas.gif Nenoriu buti kaip tos moterys su mazais svoriukais ir atejusios tik pasivaikscioti. Noriu buti is tu, kur sporto klube fitness4.gif fitness3.gif showoff.gif
Atsakyti
Kad jau prakalbot apie simuliavima, tai labai daznai pastebiu moteris , ypac ant tokiu treniruokliu, atsideda, uzsideda lengviausia svori, ir maskatuojasi, akivaizdu, nei sunku ten joms nei ka, bet vaidina didziausias sportininkes, baigusios serija, ne ka nuliptu, duotu kitam padaryt , bet ne, sedi toliau atsiputusios, kaip mane tokios nervina g.gif
manau esat tokiu sutikusios schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Neteko,bet jei taip butu,as prieiciau ir paklausciau ar dar daug liko daryti rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 04 29, 17:17)
susigedau del tu simuliavimu... Gi kartais ir as saves pagailiu  lotuliukas.gif  Viskas, nebegailesiu  lotuliukas.gif  Nenoriu buti kaip tos moterys su mazais svoriukais ir atejusios tik pasivaikscioti. Noriu buti is tu, kur sporto klube  fitness4.gif  fitness3.gif  showoff.gif

lotuliukas.gif o as nerungtyniauju irnesakyk.gif ,su kokiais svoriais galiu daryti,su tokiais darau,saleje nei plepu,nei dar kazka darau,sportuoju pakankamnai intensyviai,man to uztenka biggrin.gif .
Atsakyti
Pumpum ir visos kitos, matet mano foto albume, taigi patarkit kaip kovoti su kojomis, kokius pratimus daugiau kartoti, po kiek seriju, gal tik ant kuno svorio, be hanteliu, noriu nudeginti riebala. Zinau, kad nuo vienos dalies nenudeginsi, bet nuo virsaus jau nelabai yra kur, o kojos kaupia viska. blink.gif schmoll.gif

dabar antra diena varau cardio, po 5 km.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 29, 19:51)
Pumpum ir visos kitos, matet mano foto albume, taigi patarkit kaip kovoti su kojomis, kokius pratimus daugiau kartoti, po kiek seriju, gal tik ant kuno svorio, be hanteliu, noriu nudeginti riebala. Zinau, kad nuo vienos dalies nenudeginsi, bet nuo virsaus jau nelabai yra kur, o kojos kaupia viska. blink.gif  schmoll.gif

dabar antra diena varau cardio, po 5 km.

As galiu pasakyti tik tiek,kad man tikrai padejo nudeginti riebala tas treniruoklis zirkles ir dar darau beveik visus koju pratimus po 4-5k. be poilsio biggrin.gif .Pas mane problema buvo slaunys,daug riebalu,lyginant su kitomis kuno dalimis,o dabar net ignybti neina i slauni,ant kiek kieta ir nelike riebaliuku,bent jau minimaliai smile.gif .O tiksliau del pratimu pasakys pumpum biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 29, 19:28)
Kad jau prakalbot apie simuliavima, tai labai daznai pastebiu moteris , ypac ant tokiu treniruokliu, atsideda, uzsideda lengviausia svori, ir maskatuojasi, akivaizdu, nei sunku ten joms nei ka, bet vaidina didziausias sportininkes,  baigusios serija, ne ka nuliptu, duotu kitam padaryt , bet ne, sedi toliau atsiputusios, kaip mane tokios nervina  g.gif
manau esat tokiu sutikusios  schmoll.gif
user posted image

mano sporto klube isvis mazoka moteru, kas sportuoja, tai normaliai is tikro. Dauguma, matos, turi tikslu (del svorio metimo, kuno stangrinimo. Arba as taip manau ax.gif ).
O SIMULIUOJA tai.. na kaip cia juos graziau pavadinti? Liaudiskai juos babajais vadina blush2.gif Nu uzsienieciai tamsus tokie.... As ju sporto nesuprantu niekaip. Realiai ilsisi baaaaisiai ilgai. Ir nevaiksto, o atsiseda ant to savo treniruoklio ir sedi... Kitiems prieiti blink.gif Ai, dar sededami telefonus maigo bigsmile.gif

Nu aisku ju reikalas. Bet kazkaip keistai ziurisi ir tiek. Ne rimtai doh.gif

Siandien vel nuo dusios pavariau. Apsipatenkinusi jauciuosi. Ir bozeboze. As tuoj narcize pavirsiu. Sakau atvirai, niekad nemylejau savo kuno, kaip dabar. Sporto nauda tiesiog kerinti.. Kokia manoi laikysena pagrazejus, eisena tokia savimi pasitikinti, tvirtumas jauciasi.

p.s. sporto klube paskutine valanda likau as viena mergina tar daug sportuojanciu vyru. Pagerbtooooooji.... Nors tokia valanda vyru ir moteru 50/50 paprastai buna.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 29, 18:17)
susigedau del tu simuliavimu... Gi kartais ir as saves pagailiu  lotuliukas.gif  Vi

Tai ir as pagailiu, bet mano pagailejimas buna, kad as is vis nenueinu (na iki dabar tikrai per savaite mazai kartu nueidavau), bet jeigu jau nueinu, tai tada atidirbu smile.gif

Cia man su nauja programa, kazkoks naujas kvepavimas atsirado biggrin.gif Idomu kiek tai tesis smile.gif

Laukine prerija, na kojos, slaunys ir mano problema, paziurejus i programa, is tiesu man mazais svoriais prirasyta daryti. Ir visokie itupstai, gilus pritupimai, be svorio, bet su trx dirzais g.gif Patinka man tie dirzai, nes vakar itupstus dariau, o snd uzpakali normaliai jauciu biggrin.gif

Siandien gavau komplimenta del riestos siknos is tokios moters, tai jau laiminga biggrin.gif Nors dar yra kur progresuoti.
Atsakyti
Na, merginos, atrodo, negailiu savęs, padarau, kas daugiau, nei parašta. Žinoma, LT darydavau daugiau visko, na bet ir fizinis aktyvumas ir vizualuma sbuvo kiroks... bet man čia neskauda, kaip jūs kalbat unsure.gif
Atsakyti