QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 29, 09:30)
Alaska, man tame straipsnyje vienas dalykas uzkliuvo. Moterys bijo didesnio kruvio, nes kitaip joms skaudes ir jos pabegs is sportklubio

Man atvirksciai, as jei po programos sudarymo nieko nejausciau, tai tikrai susimastyciau apie klubo keitima arba trenerio
Vakar, kai nuejau sportuoti, treneris sako, nu ka skaudejo, as sakau, labai skaudejo, nepasikrutinau visai kita diena ir tada jis sako, tai labai gerai ir as pritariu jam

Su virsum dar man paskaudes ne viena diena, bet po to jau bus geriau
Is po vakar snd vel virsu skauda, teks siandien pailseti, nes butu virsaus treniruote, tai nelabai kazka padaryciau.
Ir uzpakali dar skauda

Anksciau galvodavau tie trx dirzai nesamone (neapsisvietimas mano), gi ten jokio svorio nera, ka ten galima treniruoti. Bet dabar, kai pati padariau kelis pratimus, tai geriau treniruojasi raumenukai su jais, nei su treniruokliais.
Apie svori, tai nelabai objektyvu ziureti i kg, jie nuo daug ko priklauso (ugio, kaulu svorio, sudejimo tipo ir pan.). As pries kelis metus buvau nusikudinusi iki 49 ar 48 kg, atrodziau baisiai, buvo skeletas aptrauktas oda, tik kojos tada man buvo graziai lieknos

Nors klubu siauru as niekada neturesiu, nes pats dubens kaulas platus yra. Tarpas tarp koju buvo baisinis

Seniau kai sportavau, sveriau 54kg ir buvau labai patenkinta, nes tada jau buvo raumenuku. Nors as zema, mano ugis 163 cm.
Iš tiesų treneriai nelabai mėgsta treniruoti moterų (ne visi, aišku), nes dažnai jos labai jau savęs gaili, daro pratimą iki ausų išsišiepusios, kalbėtis dar gali ir sakyt "ne man nereikia didesnio svorio, man pakankamai sunku"

pastoviai tas milijonas klausimų ar neužsiaugins raumenų, ir t.t. Pakiši sunkesnį pratimą, apsiverks kad to daryti nenori ar nepatinka, nes per sunku. Na o kiek ateina tokių kaip keletas čia iš mūsų?

kažkaip čia mes visiška mažuma susivienyjom į vieną didelę didumą

nes sportklubiuose tai viena kita būna pas kurią pamatysi tikrai nemažus svorius, sudėtingesnius pratimus, sukąstus dantis ir išvieptą veidą. Daugelis turi laiko pabimbinėt, pasėdėt ant treniruoklių, pašnekėt su kuo nors aplinkui, ir vos pajaučia kad raumenukas kaista, tai jau vsio, serija baigta

už tai lengviau yra treniruot vyrus

ir aš tą jau pastebėjau

bet aš va turiu viziją, kad matys mane moterytės sliekiuką džimą beraumenį

ir nebijos imt tų svorių ir dirbt nuo dūšios. Pagyvensim pamatysim
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 29, 09:32)

Jūs šnekat apie tokius skaičius, aš pavydžiai pastebiu. Džiaugiuosi kelnėmis vos laisvesnėmis tik
Tebūnie skamba durnai, bet žinai, kokią įtaką rezultatams turi emocinė būsena? Jei tu nuolat suksi galvą apie kažkieno skaičius, apie savo padidėjusias ar pamažėjusias kelnes, ir nuolat save dėl to grauši, ko pasekoje pradėsi jausti stresą, tai tie tavo rezultatai bus dar toli toli. Atsipalaiduot reikia ir mėgautis tuo sporto procesu. Kai kažką labai sureikšmini tai tas sunkiai ir pasiekiama gyvenime dažniausiai. Žodžiu, calm down, dirbk ir mėgaukis, o vėliau ir rezultatai pasirodys