Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 28, 14:27)
pasvajok ir praeis  doh.gif

as turiu klausima merginoms, kas daro supersijas, kiek pakartojimu darot per supersijas, tarkim jei kojas darot, su 2 treniruokliais superserija, tai viename 15 pakartojimu, kitame irgi 15 pakartojimu, tada ilsites? koks optimalus poilsio laikas per superserijas?  g.gif

1min smile.gif
Atsakyti
Taigi pilnas internetas mergu biggrin.gif

As jau po sporto, nors buvo koju diena, bet buvo imesti pora pratimu ir virsuj, ir ka ranku visai nejauciu vel, si karta is priekio tempia, negaliu pilnai istiesti doh.gif Rytoj turbut vel bus ziauru biggrin.gif

Ir kojoms man viskas nauja, nors atrodo dirbau su apacia. Treniruokliai kaip ir tie patys, bet si karta darau po viena koja, taip daug sunkiau biggrin.gif dar pasirodo kaire mano koja silpnesne uz desine.

Pabaigoje treniruotes jau presui darant, pradejo akyse zvaigzdes suktis, tai jau nebepadariau paskutines serijos. Nezinau kodel, bet gal kad pusryciai silpni buvo, tik jogurtas+bananas+pora sauju kukuruzu dribsniu g.gif Arba per sunku, dar nepavelku tokio kruvio g.gif

Atsakyti
Ikeliau kelias foto,tik labai nepeikit blush2.gif ,nepamirskit,kad as turiu vaika ir esu sena lotuliukas.gif ,o jei rimtai,kokybe prasta,nieko normaliai nesimato,preso is vis nesimato,bet yra,tikrai yra lotuliukas.gif ,tiesiog pries jus nepatogu,kad ikelus tik viena foto su rubais,pati fotkinausi,tai del to taip gavosi,bet pazadu,kad savaitgali prasysiu,kad vyras nufotkintu,bus ryskiau,nes dabar nuo veidrodzio blicas atsisviecia ir kokybes nulis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 15:55)
Ikeliau kelias foto,tik labai nepeikit blush2.gif ,nepamirskit,kad as turiu vaika ir esu sena lotuliukas.gif ,o jei rimtai,kokybe prasta,nieko normaliai nesimato,preso is vis nesimato,bet yra,tikrai yra lotuliukas.gif ,tiesiog pries jus nepatogu,kad ikelus tik viena foto su rubais,pati fotkinausi,tai del to taip gavosi,bet pazadu,kad savaitgali prasysiu,kad vyras nufotkintu,bus ryskiau,nes dabar nuo veidrodzio blicas atsisviecia ir kokybes nulis doh.gif .

nesupratau, kokie nepatogumai , ir kas normaliai nesimato g.gif man tai grazi figura, nesuprantu, kam cia save taip peikti unsure.gif
Atsakyti
Salt, grazi figura man labai smile.gif O kiek jau tas sena labai? biggrin.gif Man tai nuskambejo lyg jau 50 m. butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 28, 15:11)
nesupratau, kokie nepatogumai , ir kas normaliai nesimato  g.gif  man tai grazi figura, nesuprantu, kam cia save taip peikti  unsure.gif

Nepatogumai tokie,kad visos ikelusios savo foto pusnuogiu,o as su rubais mirksiukas.gif .Aciu 4u.gif .

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 28, 15:15)
Salt, grazi figura man labai smile.gif O kiek jau tas sena labai? biggrin.gif Man tai nuskambejo lyg jau 50 m. butu biggrin.gif

Aciu 4u.gif .31m.man ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 28, 15:16)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Salt, senute tu, duok die man taip atrodyt po gimdymo. Žiauriai gražu, ir žiauriai gražios kojos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 28, 15:46)
Salt, senute tu, duok die man taip atrodyt po gimdymo. Žiauriai gražu, ir žiauriai gražios kojos  wub.gif

Oi,aciu,labai malonu ta isgirsti,ypac is taves blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Alaska @ 2014 04 28, 08:21)

Na taip, mažai apsišvietusi... nu ka čia dabar su manim tokia "tamsia" padarysi  biggrin.gif 
Jau nebebijau ir aš tos treniruoklių salės smile.gif Dėkui visoms mirksiukas.gif

jeigu ka, tamstai netaikiau ax.gif As pati apie sporta mazai apsisvietusi buvau, nes jo nemegau , kuno kulturos mokykloj nekenciau ir man tas sportas buvo da lampacki. Ka kalbeti apie domenimas ax.gif Tad ir buvau visiskai mazai apsisvietusi. Bendras suvokimas is kazkur ax.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 17:24)
Nepatogumai tokie,kad visos ikelusios savo foto pusnuogiu,o as su rubais mirksiukas.gif .Aciu 4u.gif .
Aciu 4u.gif .31m.man ax.gif .

Man po 3 m. tiek, tad prasom nevadinti saves sena blink.gif O tai as tokio amziaus sena nezadu jaustis... lotuliukas.gif
Atsakyti
kvyka,prajuokinai lotuliukas.gif ,na,gerai,ne sena ,ne sena tongue.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 28, 17:52)
Oi,aciu,labai malonu ta isgirsti,ypac is taves blush2.gif  biggrin.gif .

ko tu tai save nuvertinai? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Tau tik pavydeti.... PAgimdzius vaika taip atrodyti yra wow. Ne kiekviena dvidesimtmete tokia figura turi
Atsakyti