būtinai ir su treniruokliais,aš jau vos ne pusmetis pumpuojuos,o raumenu ir nėra
.Mano 160 cm. 50 kg. svoris

QUOTE(Calmness @ 2014 04 27, 17:50)
būtinai ir su treniruokliais,aš jau vos ne pusmetis pumpuojuos,o raumenu ir nėra

QUOTE(Calmness @ 2014 04 27, 18:50)

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 19:03)

oho, bet jums su tokiu svoriu tai nėra bėdos dėl riebalų pertekliaus metimo, užtenka stangrinti kūną. O man juk pagrinde norisi panaikinti tą riebaliuką nuo pilvo, o tada jau galima ir tobulinti viską...
Nors jau beveik įkalbėjot sportuoti pilnai ant treniruoklių

QUOTE(Alaska @ 2014 04 27, 18:14)
oho, bet jums su tokiu svoriu tai nėra bėdos dėl riebalų pertekliaus metimo, užtenka stangrinti kūną. O man juk pagrinde norisi panaikinti tą riebaliuką nuo pilvo, o tada jau galima ir tobulinti viską...
Aš mat niekad su jais normaliai nedirbusi, tai ir nežinau kas ir kaip ten geriau.

Tik nuo pilvo?Tai uzteks to kardio ir sporte klube

Nesuprantu kodel jus galvojat kad tus raumenis taip lengva uzsiaiginti ..
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 27, 18:38)
As irgi nesuprantu.Vyrai vartoja visoki sudo,kad raumenys pustusi,kad augtu,nes vien sporto neuztenka,kad butu didziuliai raumenai

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 19:33)
Tik nuo pilvo?Tai uzteks to kardio ir sporte klube
.Daryk super serijas,taip irgi gerai deginasi riebalai
.

Kris tai aišku ne tik nuo pilvo, bet esminė vieta, kur reikėtų, kad greičiau ir daugiau nukristų yra pilvas+šonai

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 27, 19:38)
Iš nežinojimo.... gal

nu kiek žmogus matai moterų, kurios su treniruokliais dirba (na moterų fitnesas), tai jos visos labai raumeningos su labai vyriškom rankom

o tos kurios kokią atletiką lanko ar tenisą ar bėgioja ir pan. dažniausiai turi lieknus gražius stangrius kūnus, nors ir su ryškiais raumenim, bet mano akiai geriau atrodo.
Bet aš čia nepiktai ant tų treniruoklių - paprasčiausiai sakau kaip viskas atrodo iš šono.... ar bent jau man...

QUOTE(Alaska @ 2014 04 27, 19:37)
Kris tai aišku ne tik nuo pilvo, bet esminė vieta, kur reikėtų, kad greičiau ir daugiau nukristų yra pilvas+šonai
Iš nežinojimo.... gal
nu kiek žmogus matai moterų, kurios su treniruokliais dirba (na moterų fitnesas), tai jos visos labai raumeningos su labai vyriškom rankom
o tos kurios kokią atletiką lanko ar tenisą ar bėgioja ir pan. dažniausiai turi lieknus gražius stangrius kūnus, nors ir su ryškiais raumenim, bet mano akiai geriau atrodo.
Bet aš čia nepiktai ant tų treniruoklių - paprasčiausiai sakau kaip viskas atrodo iš šono.... ar bent jau man...

Iš nežinojimo.... gal

Pilva ir sonus pirmiausiai reikia su mityba tvarkyti

Nu nieko sau,sulyginai

Papildyta:
QUOTE(Alaska @ 2014 04 27, 19:37)
Pasakysiu nepiktai,bet tiesiai sviesiai,ribotas mastymas,ar kaip pasakyti

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 18:53)
Pasakysiu nepiktai,bet tiesiai sviesiai,ribotas mastymas,ar kaip pasakyti

pas mane klube is vis nesu nei vienos merginos maciusi kuri ruostusi varzybom , miestas nedidelis ,klubas irgi ..

Kad buti vyriskai labai labai daug dirbti reikia , ir ne vienus metus ..
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 27, 20:08)
pas mane klube is vis nesu nei vienos merginos maciusi kuri ruostusi varzybom , miestas nedidelis ,klubas irgi ..

Pas mane yra,nes seimininkas yra vienas is pirmuju,kuris pradejo propoguoti kulturizma,jei neklystu

QUOTE(Alaska @ 2014 04 27, 20:37)

Zinok, tie sonai ir pilvas nukris paskutiniai, taip jau yra, kad problemines vietos tvarkosi paskutines, Mityba labai reikia ziureti.
O kur sportuoji, kad tiek daug vyrisku moteru?

Nereikia bijoti treniruokliu. Kad uzaugtu tie raumenys, tai butu visai kita programa, turetum dirbti su maksimaliais svoriais, daryti po mazai pakartojimu ir dar daug kitu niuansu. O jeigu dirbi, kad lengvai pasiryskinti, tai velgi kita programa, mazi svoriai, daug pakartojimu, poilsio intervalai skiriasi

Tiesiog, pasakyk treneriui kokie tavo pageidavimai ir jis sudarys tau programa

QUOTE(Alaska @ 2014 04 27, 17:42)
Sveikos
aš sportuoju jau 2 mėnesius. Lankau įvaraus tipo aerobiką (step, kūno dizainą, box...) 3 kartus per savaitę, o kartais dar papildomai bėgioju po maždaug 40-45min. Žodžiu grynas cardio. Progresas tikrai matosi - numečiau svorio, atrodau žymiai geriau
Turiu klausimą Pumpum, bet gal ir kitos galit patarti.
Kiek girdėjau, vasarą labai sumažėja lankančių aerobiką ir gali būti, kad treniruočių kaip ir nebebus. Aš nustoti sportuoti neketinu. Galvojau eiti į sporto salę dirbti su treniruokliais. Tik bijau, kad prisipumpuosiu raumenų (ne neprisipumpuosiu, bet paauginsiu sakykim raumenis), o riebalai be cardio nustos kritę. O mano kūno sudėjimas yra toks hmmm... sunkesnis
, gal kad esu žema (1,64) ir galūnės nėra ilgos, tai ant manęs kiekvienas papildomas kilogramas (kurie limpa ant manęs tikrai lengvai) ar raumuo daug ryškiau matosi, nei ant aukšto žmogaus. Esmė ta, kad man turėti plokščią pilvą nesigaudavo, net jaunystėje daug sportuojant (aišku tada ne iki galo atidirbta su maistu buvo, nors sportuodavau tikrai daug), o dabar noriu jo. Tai noriu ir paklausti - ar galiu eiti į salę ir prašyti trenerio, kad man 90procentų laiko duotų tik cardio pratimus (nes kiek žinau jie labiausiai degina riebalus)? Ar vis dėlto būtų verta padirbti ir su treniruokliais?

aš sportuoju jau 2 mėnesius. Lankau įvaraus tipo aerobiką (step, kūno dizainą, box...) 3 kartus per savaitę, o kartais dar papildomai bėgioju po maždaug 40-45min. Žodžiu grynas cardio. Progresas tikrai matosi - numečiau svorio, atrodau žymiai geriau

Turiu klausimą Pumpum, bet gal ir kitos galit patarti.
Kiek girdėjau, vasarą labai sumažėja lankančių aerobiką ir gali būti, kad treniruočių kaip ir nebebus. Aš nustoti sportuoti neketinu. Galvojau eiti į sporto salę dirbti su treniruokliais. Tik bijau, kad prisipumpuosiu raumenų (ne neprisipumpuosiu, bet paauginsiu sakykim raumenis), o riebalai be cardio nustos kritę. O mano kūno sudėjimas yra toks hmmm... sunkesnis

Už raumenų augimą atsakingas vyriškas hormonas testosteronas, kurių moterys turi labai labai mažai, todėl kilnok kiek nori, be hormoninų preparatų raumenyno moteris didelio neturės, va pvz:

kad atrodyt visaip taip ir panašiai:

jau reikės pavartoti hormoninių preparatų. ir nors visos žengiančios rimčiau už rimtojo fitneso ribų neigs, kad vartoja tuos preparatus, bet visos iki vienos vartoja. taip kad pažiūrim dar kartą į temos pirmąjį paveiksliuką ir einam dirbt su svoriais. Neužaugs tie raumenys nebijok. Aš ne pirmus metus sportuoju, tai ryškumo turiu tik mitybos dėka, bet didesnės raumeninės masės net papildų pagalba (aišku kokie ten papildai, aminas, baltymas...) nepriaugu, nors š. nemalu ir kartais kad padaryčiau paskutinį setą net pagalbos prireikia