Sveikos
aš sportuoju jau 2 mėnesius. Lankau įvaraus tipo aerobiką (step, kūno dizainą, box...) 3 kartus per savaitę, o kartais dar papildomai bėgioju po maždaug 40-45min. Žodžiu grynas cardio. Progresas tikrai matosi - numečiau svorio, atrodau žymiai geriau
Turiu klausimą Pumpum, bet gal ir kitos galit patarti.
Kiek girdėjau, vasarą labai sumažėja lankančių aerobiką ir gali būti, kad treniruočių kaip ir nebebus. Aš nustoti sportuoti neketinu. Galvojau eiti į sporto salę dirbti su treniruokliais. Tik bijau, kad prisipumpuosiu raumenų (ne neprisipumpuosiu, bet paauginsiu sakykim raumenis), o riebalai be cardio nustos kritę. O mano kūno sudėjimas yra toks hmmm... sunkesnis

, gal kad esu žema (1,64) ir galūnės nėra ilgos, tai ant manęs kiekvienas papildomas kilogramas (kurie limpa ant manęs tikrai lengvai) ar raumuo daug ryškiau matosi, nei ant aukšto žmogaus. Esmė ta, kad man turėti plokščią pilvą nesigaudavo, net jaunystėje daug sportuojant (aišku tada ne iki galo atidirbta su maistu buvo, nors sportuodavau tikrai daug), o dabar noriu jo. Tai noriu ir paklausti - ar galiu eiti į salę ir prašyti trenerio, kad man 90procentų laiko duotų tik cardio pratimus (nes kiek žinau jie labiausiai degina riebalus)? Ar vis dėlto būtų verta padirbti ir su treniruokliais?