Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 21:57)
O kokia apranga jus fotografuojates tom "pries" ir "po" nuotraukom? bigsmile.gif  Su ta, kuria sportuojat, vis ta pacia dedat nuotraukose, ar keiciat? O gal su apatiniais? ax.gif

Su apatiniais man atrodo geriausiai, su maudomais, ar kokiais trumpais sortais, sportinem liemenelem. Na tada pasimato tikras vaizdas smile.gif Nors su kokiom timpos man is karto geresnis vaizdas, nes aptempia, apspaudzia, celiulito nesimato ar riebaliuku, o jei dar tamsios is karto ir lieknesne atrodau sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 10:17)
As irgi darau viena pratima,kuris degina koju ir subiniuko lasinius biggrin.gif ,darau 5 kartus,be jokio poilsio,bandziau ilsestis nors sekunde,trenere reke is kito sales galo,kad jokio poilsio,degink lotuliukas.gif .
Pradedantieji tikrai nepagalvos apie kardio,jei nera parasyta smile.gif .
Nera dideles butinybes blink.gif ?Tau is vis nereikia to kardio biggrin.gif .Nebent nori kaulus tirpdyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

kardio ir ištvermę gerina, plaučiams labai sveika, kvėpavimo sistemą pagerint ir t.t. smile.gif aš visad 150-160 ribose darau kardio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 27, 12:42)
kardio ir ištvermę gerina, plaučiams labai sveika, kvėpavimo sistemą pagerint ir t.t.  smile.gif  aš visad 150-160 ribose darau kardio  smile.gif

As dabar kardio nedarau, nes kaip ir mases daugiau noriu. Bet.... kilnoju kilnoju as tuos svorius, tupcioju su hanteliais... Ale istvermes gi nelabai bus lotuliukas.gif Busiu papusta siek tiek, bet be "smarves", laiudiskai tariant lotuliukas.gif Nes butent ta jega per istverme pasireiskia turbut irgi g.gif Ar as jau cia i pieva mastau?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 27, 10:42)
kardio ir ištvermę gerina, plaučiams labai sveika, kvėpavimo sistemą pagerint ir t.t.  smile.gif  aš visad 150-160 ribose darau kardio  smile.gif

Na,nebent del to smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 27, 11:57)
As dabar kardio nedarau, nes kaip ir mases daugiau noriu. Bet.... kilnoju kilnoju as tuos svorius, tupcioju su hanteliais... Ale istvermes gi nelabai bus  lotuliukas.gif  Busiu papusta siek tiek, bet be "smarves", laiudiskai tariant  lotuliukas.gif  Nes butent ta jega  per istverme pasireiskia turbut irgi  g.gif  Ar as jau cia i pieva mastau?

ne, ilgainiui dirbant ant jėgos/masės mažėja ištvermė, kultūristai daugelis visiškai neturi ištvermės, sunku laiptais lipt ar ilgesnes distancijas įveikt pėstute. todėl tas programas reikia kaitaliot masės/ištvermės. Neužsisėdėt ant to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 27, 14:32)
ne, ilgainiui dirbant ant jėgos/masės mažėja ištvermė, kultūristai daugelis visiškai neturi ištvermės, sunku laiptais lipt ar ilgesnes distancijas įveikt pėstute. todėl tas programas reikia kaitaliot masės/ištvermės. Neužsisėdėt ant to  smile.gif

Man tas "ilgaainiui" dar toli, tad nepergyvenu... Kita vertus, as kas ryta 2,5 km einu pestute i darba ir griztu atgal. Tai darbo dienom praeinu 5 km pestute ax.gif Ne taip ir blogai gal? bigsmile.gif
Atsakyti
As su kardio irgi dabar labai nepersistengsiu, nors man parasyta po treniruotes 15 min. Nes jei tik daugiau darau, man pradeda kristi svoris, ir aisku jis man krenta nuo virsaus, o ten as jo nenoriu prarasti. Mastau taip, kad sportuojat tolygiai visam kunui, man virsus turetu pasipusti, apacia bus raumenukas su riebalu ant virsaus. Ir kai virsus kazkiek pasipus, tada daugiau darysiu kardio, tada ir nuo apacios tas riebalas patirps, o virsus neturetu labai mazeti g.gif Nes dabar, tai apacia per klubus 2 cm padidejo, bet turbut taip ir turi buti kol kas, raumuo pasiplete, o riebalas ant virsaus niekur nedingo. Bent jau turiu tokia vizija biggrin.gif

Kvyka, as kol nepersikrausciau man taip budavo gerai, iseinu 2.1 km nueinu iki sportklubio ir tiek pat pareidavau. Dabar jau per toli gyvenu, tenka vazineti. Dar meciausi gal keisti sporto kluba, bet kad jau pasidariau programa sitame, tai ir liksiu jame, patinka man kazkaip smile.gif
Atsakyti
Ne, jis man ir pasake,kad uzteks sios programos, kai klausiau ar kardio man nereikia. Nes pries sudarant programa pasakiau kiek max laiko treniruoteje galiu praleisti.
Ir as jau buvau sportavusi, tik saleje senokai buvau. Per ta laika zaidziau tenisa, zumba ir joga lankiau smile.gif
As ir gavau tokia programa: itupstai, lipimas ant stalo aukstai iskeliant koja, sokliukai su atsispaudimu,sokliukui ant pakylos su itupstu ir viskas su svoriais, pradziai 4kg kiekvienoje rankoje smile.gif
Atsakyti
Man svorio mest nereikia,bet kardio visad darau 20-25 min.,dėl pilvo apačios,jis pas mane nelabai gražus ir netirpsta velnias g.gif
Atsakyti
O metant svorį ypač nuo apatinės dalies užtenka dviratį minti 15 min, ar geriau 20-25min? Ar čia kuo ilgiau, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 04 27, 15:48)
O metant svorį ypač nuo apatinės dalies užtenka dviratį minti 15 min, ar geriau 20-25min? Ar čia kuo ilgiau, tuo geriau.

Ne,kuo trumpiau darysi kardio,tuo greiciau tirps riebalai lotuliukas.gif ,juokauju as cia aisku,bet koks klausimas,toks atsakymas ax.gif .
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
aš sportuoju jau 2 mėnesius. Lankau įvaraus tipo aerobiką (step, kūno dizainą, box...) 3 kartus per savaitę, o kartais dar papildomai bėgioju po maždaug 40-45min. Žodžiu grynas cardio. Progresas tikrai matosi - numečiau svorio, atrodau žymiai geriau bigsmile.gif
Turiu klausimą Pumpum, bet gal ir kitos galit patarti.
Kiek girdėjau, vasarą labai sumažėja lankančių aerobiką ir gali būti, kad treniruočių kaip ir nebebus. Aš nustoti sportuoti neketinu. Galvojau eiti į sporto salę dirbti su treniruokliais. Tik bijau, kad prisipumpuosiu raumenų (ne neprisipumpuosiu, bet paauginsiu sakykim raumenis), o riebalai be cardio nustos kritę. O mano kūno sudėjimas yra toks hmmm... sunkesnis g.gif , gal kad esu žema (1,64) ir galūnės nėra ilgos, tai ant manęs kiekvienas papildomas kilogramas (kurie limpa ant manęs tikrai lengvai) ar raumuo daug ryškiau matosi, nei ant aukšto žmogaus. Esmė ta, kad man turėti plokščią pilvą nesigaudavo, net jaunystėje daug sportuojant (aišku tada ne iki galo atidirbta su maistu buvo, nors sportuodavau tikrai daug), o dabar noriu jo. Tai noriu ir paklausti - ar galiu eiti į salę ir prašyti trenerio, kad man 90procentų laiko duotų tik cardio pratimus (nes kiek žinau jie labiausiai degina riebalus)? Ar vis dėlto būtų verta padirbti ir su treniruokliais?
Atsakyti