Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Filotijia @ 2014 04 26, 16:45)
As uz kritika  4u.gif kitaip gyvenimas butu nuobodus  biggrin.gif ja,kojytes ir klubus paveldejus,ir man virs keliu vaizdas nepatinka,gaila cia ant nuotrauku nesimato taip,ir pas mano mama taspats sijonu virs keliu jau negali nesiot,tai nesinori kad ir pas mane taip butu...  unsure.gif
O atrodo,kad virsus pasportaves  biggrin.gif

As labai nemegstu,kai man meluoja ,norint itikti,kad grazu ir pan.,jei taip negalvoja,tai as ir pati stengiuosi sakyti tiesa tiek apie isvaizda,tiek apie visa kita smile.gif .
Man tai daug ka dar reikia "patvarkyti" biggrin.gif ,as labai sau savikritiska doh.gif .Imesiu greitu metu foto,prisiversiu kazkaip nusifotkinti,aisku,as tikrai nesilyginsiu nei su pumpum,nei karalinda,nelabai turesiu,ka parodyti blush2.gif biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 26, 16:45)

As irgi taip pagalvojau biggrin.gif .
Atsakyti
Siandien nusipirkau naujus rubus sportui, is kart linksmiau thumbup.gif ir liemenukas sportinis superinis thumbup.gif

Reikia patarimo. As nesuprantu ar su treneriu nesusisnekejau ar pati kitaip mastau. Sakiau,kad noriu numesti svorio ruputi,kad rubai graziai kristu. Bet pas mane treniruotoje visai kardio nera. Tik 3 minutes irklavimo kiekvienos treniruotes pradzioje. Daugiau viena diena vien kojom ir rankom su treniruokliais, antra diena jau su svarmenukais itupstai, atsilenkimai ant kamuolio, sokinejimai visokie ir trecia diena 50/50 treniruokliu ir visokiu pratimu.
Ar kardio nera butinas metant svori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feta!: 26 balandžio 2014 - 19:17
QUOTE(Feta! @ 2014 04 26, 19:00)
Siandien nusipirkau naujus rubus sportui, is kart linksmiau  thumbup.gif  ir liemenukas sportinis superinis  thumbup.gif

Reikia patarimo. As nesuprantu ar su treneriu nesusisnekejau ar pati kitaip mastau. Sakiau,kad noriu numesti svorio ruputi,kad rubai graziai kristu. Bet pas mane treniruotoje visai kardio nera.  Tik 3 minutes irklavimo kiekvienos treniruotes pradzioje. Daugiau viena diena vien kojom ir rankom su treniruokliais, antra diena jau su svarmenukais itupstai, atsilenkimai ant kamuolio, sokinejimai visokie ir trecia diena 50/50 treniruokliu ir visokiu pratimu.
Ar kardio nera butinas metant svori?

Neblogas vaizdas,sprortas tikrai pades padailinti linijas smile.gif .O kardio yra butinas metant svori.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 17:15)

O as is vis nemegstu fotkintis,nepatinku sau visiskai nuotraukose unsure.gif .Nors ziurint i veidrodi,savim esu patenkinta lotuliukas.gif .

Mano variantas, as nefotogeniska nors tu ka, tai gal kas 10-oje fotkeje padoriai iseinu biggrin.gif Nors veidrodyje, apskritai gyvai, sau patinku, tikrai nesiskundziu smile.gif Ir fotkintis todel nemegstu biggrin.gif

QUOTE(Filotijia @ 2014 04 26, 17:45)

Gal todel as tam virsuj ir iki dabar demesio nerodziau, nes nera kazkokia bloga situacija. O dar kai nemegstu virsaus treniruoti, tai vis numuilindavau biggrin.gif Na bet dabar jau nauja programa visam kunui, net paciai idomu kas bus po menesio. Jei susitvarkysiu mityba vakarine (ka tik suvalgiau puse pokelio koldunu (azijietisku) su grietine doh.gif ) ir sportuosiu 3 kartus per savaite bent jau, pokyciai turetu buti i gera smile.gif Reikes del saves normaliai nusifotkinti dabar ir po to po menesio.
Atsakyti
O kokia apranga jus fotografuojates tom "pries" ir "po" nuotraukom? bigsmile.gif Su ta, kuria sportuojat, vis ta pacia dedat nuotraukose, ar keiciat? O gal su apatiniais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 19:30)
Neblogas vaizdas,sprortas tikrai pades padailinti linijas smile.gif .O kardio yra butinas metant svori.

yra treniruočių atstojančių kardio. jei sugebi išlaikyt tonusą per visą treniruotę tai iš bėdos galima to kardio nedaryt, nes ir tie svoriai degina sėkmingai viską. tik rezultatai bus greitesni su kardio. tai siūlau tiesiog dasidurt tas 20min po treniruotės ir nesukt galvos smile.gif treneriai nevisada pamąsto, kad iki tokių smulkmenų turi surašyti programas. Už tai aš rašydama parašau kad net tempimo pratimą padarytų ar ranką prasuktų pradžioje lotuliukas.gif nes po to irgi sakys trenerė nesakė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 20:57)
O kokia apranga jus fotografuojates tom "pries" ir "po" nuotraukom? bigsmile.gif  Su ta, kuria sportuojat, vis ta pacia dedat nuotraukose, ar keiciat? O gal su apatiniais? ax.gif

su belekuo biggrin.gif
Atsakyti
As siandien kokia gera sporto diena turejau,taip smagiai is peties kojyciu diena padariau ir kardio 25min,ant lygios vietos kojos kliuva biggrin.gif nu taip savim dziaugiuosi,kad net apsakyt neina biggrin.gif isejus is sales saule sviecia,silta juros kvapas pasijauciau tokia laiminga,kad rekt norejosi,nezinau kas man cia siandien pasidare lotuliukas.gif
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 18:01)
*As labai nemegstu,kai man meluoja ,norint itikti,kad grazu ir pan.,jei taip negalvoja,tai as ir pati stengiuosi sakyti tiesa tiek apie isvaizda,tiek apie visa kita smile.gif .
**Man tai daug ka dar reikia "patvarkyti" biggrin.gif ,as labai sau savikritiska doh.gif .Imesiu greitu metu foto,prisiversiu kazkaip nusifotkinti,aisku,as tikrai nesilyginsiu nei su pumpum,nei karalinda,nelabai turesiu,ka parodyti blush2.gif

* 4u.gif as ir uz tai
** matosi,kad pas tave sikniukas pasportaves mirksiukas.gif o pumpum,karalindai ir man nera ka lygintis,net ir su tavim nesilyginu biggrin.gif
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 26, 21:24)
Mano variantas, as nefotogeniska nors tu ka, tai gal kas 10-oje fotkeje padoriai iseinu biggrin.gif Nors veidrodyje, apskritai gyvai, sau patinku, tikrai nesiskundziu smile.gif Ir fotkintis todel nemegstu biggrin.gif

Ale kaip pirstu I aki apie mane blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 21:57)
O kokia apranga jus fotografuojates tom "pries" ir "po" nuotraukom? bigsmile.gif  Su ta, kuria sportuojat, vis ta pacia dedat nuotraukose, ar keiciat? O gal su apatiniais? ax.gif

Su apatiniais,taip geriausiai matosi biggrin.gif

Pumpum dar toks klausimelis biggrin.gif kai daryt blauzda ant pakylos,kurioj rankoj reik hanteli laikyt toj kuria koja darai ar priesingoj? ir siandien dariau itupstus su fiksuota slanga,oho kaip pakirto kojelias,ne taip kaip su laisva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotijia: 26 balandžio 2014 - 21:54
Darant pratimus siandien tikrai prakaitas upeliais bego g.gif
As mielai ir daugiau laiko prisidurciau, bet nera kaip man verysad.gif Namuose vaikas laukia, tai net tos 20min papildomu aukso vertes man biggrin.gif
Is pat pradziu galvojau,kad kokio pratimo nedaryti, bet visi tokie svarbus atrodo biggrin.gif gal dabar nesavivaliausiu, ziuresiu kas gausis smile.gif
Tik man idomu buvo ar tie pratimai gali kardio pakeisti.
Atsakyti
nėr skirtumo kurioj laikysi, geriausia abiejuose jei išeina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 21:27)
yra treniruočių atstojančių kardio. jei sugebi išlaikyt tonusą per visą treniruotę tai iš bėdos galima to kardio nedaryt, nes ir tie svoriai degina sėkmingai viską. tik rezultatai bus greitesni su kardio. tai siūlau tiesiog dasidurt tas 20min po treniruotės ir nesukt galvos  smile.gif  treneriai nevisada pamąsto, kad iki tokių smulkmenų turi surašyti programas. Už tai aš rašydama parašau kad net tempimo pratimą padarytų ar ranką prasuktų pradžioje  lotuliukas.gif  nes po to irgi sakys trenerė nesakė  biggrin.gif

Turi omenyje super serijas?Nes per jas irgi gerai tirpsta riebaliukai smile.gif .
As viena is ju,kuriai viska reikia surasyti biggrin.gif ,nors man trenere tik pradzioje parasius kardio,bet as ir po einu ant zirkliu biggrin.gif .
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 26, 21:48)
As siandien kokia gera sporto diena turejau,taip smagiai is peties kojyciu diena padariau ir kardio 25min,ant lygios vietos kojos kliuva  biggrin.gif  nu taip savim dziaugiuosi,kad net apsakyt neina  biggrin.gif isejus is sales saule sviecia,silta juros kvapas pasijauciau tokia laiminga,kad rekt norejosi,nezinau kas man cia siandien pasidare  lotuliukas.gif

4u.gif as ir uz tai
** matosi,kad pas tave sikniukas pasportaves  mirksiukas.gif o pumpum,karalindai ir man nera ka lygintis,net ir su tavim nesilyginu  biggrin.gif

Pavasaris biggrin.gif .
Gaila tik,kad nedariau sikniuko foto pries,tada tikrai skirtumas matytusi.
Tai jau taip,ne mums lygintis su jomis biggrin.gif ,nors is kitos puses, kai kuriu juk ir tikslai skiriasi,as sportuoju,nes noriu standaus kuno,graziu liniju,kazkas nori labiau issiryskinti smile.gif ,bet visu figuros savaip grazios thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Feta! @ 2014 04 26, 21:50)
Darant pratimus siandien tikrai prakaitas upeliais bego  g.gif
As mielai ir daugiau laiko prisidurciau, bet nera kaip man  verysad.gif  Namuose vaikas laukia, tai net tos 20min papildomu aukso vertes man  biggrin.gif
Is pat pradziu galvojau,kad kokio pratimo nedaryti, bet visi tokie svarbus atrodo biggrin.gif gal dabar nesavivaliausiu, ziuresiu kas gausis smile.gif
Tik man idomu buvo ar tie pratimai gali kardio pakeisti.

Tik neismetinek jokiu pratimu,jei nori geru rezultatu smile.gif .
Atsakyti
Salt, superserijos irgi gali būti. Pvz ištvermingiesiems crossfitas gali atstoti visus kardio, bet aišku ne pradedantiesiems. Jei prikrovus visokių pratimų kaip įtūpstai vaikštant su hanteliais, pritūpima su šuoliais ir t.t., tai jei sąžiningai atlieki nu nebebūtinas tas kardio. Bet šiuo atveju aš įtariu, kad treneris tiesiog nepagalvojo įrašyti kardio, nes tikėjos kad ji pati padarys jį mirksiukas.gif man treneris irgi nerašydavo, bet čia savaime aišku buvo, kad jei greitesnių rezultatų noriu, tai darysiu dar ir kardio ax.gif dabar tiesiog laiko man jam nebelieka, bet šiuo metu ir nėra didelės būtinybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 27, 10:11)
Salt, superserijos irgi gali būti. Pvz ištvermingiesiems crossfitas gali atstoti visus kardio, bet aišku ne pradedantiesiems. Jei prikrovus visokių pratimų kaip įtūpstai vaikštant su hanteliais, pritūpima su šuoliais ir t.t., tai jei sąžiningai atlieki nu nebebūtinas tas kardio. Bet šiuo atveju aš įtariu, kad treneris tiesiog nepagalvojo įrašyti kardio, nes tikėjos kad ji pati padarys jį  mirksiukas.gif  man treneris irgi nerašydavo, bet čia savaime aišku buvo, kad jei greitesnių rezultatų noriu, tai darysiu dar ir kardio  ax.gif  dabar tiesiog laiko man jam nebelieka, bet šiuo metu ir nėra didelės būtinybės  ax.gif

As irgi darau viena pratima,kuris degina koju ir subiniuko lasinius biggrin.gif ,darau 5 kartus,be jokio poilsio,bandziau ilsestis nors sekunde,trenere reke is kito sales galo,kad jokio poilsio,degink lotuliukas.gif .
Pradedantieji tikrai nepagalvos apie kardio,jei nera parasyta smile.gif .
Nera dideles butinybes blink.gif ?Tau is vis nereikia to kardio biggrin.gif .Nebent nori kaulus tirpdyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti