QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 26, 14:30)
Nugi kažkokia nusivylus ateinu - kaip aš jaučiuos pavargusi ir išsekusi po sporto, nieko daugiau nenoriu, tik pagulėti, atrodo. Vakar specialiai pertrauką dariau, dieną nesportavau. Ir mano tas sportas kaip pradedančiosios jau toks "slabnas"... gal čia cardio kaltas? Ir, kaip kažkas minėjo, žvėriuką suryčiau
Nu vaje.... jei jau reikia poilsio, tai iri ilsekites po 2-3 d. Negi cia blogis?

Kam save tiek kankitni?
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 14:40)
Man nors ir labai knieti, bet darau priverstine dvieju dienu pertrauka.. Ir tai kojas laaaabai jauciu, bet reikia pailset, nes bijau, kad persistengsiu, atsoks noras isvis sportuot.
Man dar kai tik atejau i pirmas treniruotes treneris, rodydamas man programa pasake- pradek pamazu, nesvarbu, jei manai, kad tau 15 kg per lengva ir tu gali daugiau- as noriu, kad tu sportu "uzsikrestum" visam gyvenimui. Nesvarbu -klube ar namie, ar lauke- nepulk stacia galva.
As kartais kai paskaitau, kad dauguma cia tiek sportuoja per savaite daug, su tokipm pertraukom

Vis pasijauciu, kaip nieko neveikdama.... bet [amaciau sekanti Pumpum posta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 14:44)
Pradedančiųjų sportas turi atrodyt taip:
sportas
poilsis
poilsis
sportas
poilsis
poilsis
sportas
Pažengusiųjų
Sportas
Poilsis
Sportas
Poilsis
Sportas
Poilsis
Sportas
Rimtai užsiimančių
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas
Kudakuoju kudakuoju jums kad nereikia persistengt, kad nereikia kasdien sportuoti, kad pervargsit... O čia kalba apie kažkokias PRIVERSTINES 2 sporto dienų pertraukas. Kokias dar priverstines, jos privalomos, kol bent pusmečio neprasportavot...
Oi Pumpum, tavo postai vis mane apramina, kad ne taip ir blogai kazka darau

Nes buna paskaitau kazka ir pagalvoju, kad jau ne rimta sportintine esu

. Va dabar maniau, kad per mazai sportuoju, palyginus su kitom (vakar maniau, kad per ilgas pertraukeles darau, bet tavo info nuramino, pagal mano siekius mases auginimui pats tas).
Tai va, as sportuoti einu per savaite 3- 4 k. Nera nustatyta savaiciu dienu, kada butent. Daznai buna 1-2 d. pertraukeles. BET NE DAUGIAU. Maksimum sporto buna 3d. is eiles. Bet cia tik pora kart taip buvo (kai sventinem dienom klubas nedirbo ir reikejo savaites norma atidirbti). Dazniausiai is eiles 1-2 d. Aisku kartais grizus is darbo nelabai buna noras dar vilktis iki klubo, bet nuejus VISKAS OK, po sporto savijauta fantastiska.
Tik va siandien liudna, negalejau sportuoti. Atsikeliau, pavalgiau pusrytukus, susidejau apranga, apsirengiau ir ka manot? Migrena prasidejo

Retai ji buna, bet va kaip tycia (uztrunka pas mane 3-4 val. su uztirpimais; migrenos tiuningas)... Tai isgerus vaistuku vel nuejau i lovyte (prietema ir miegiukas labai padeda). Nuluzau 3-im val. PRaejo visas negerumas. Atsibudau visai geros savijautos, buciau galejus pasportuoti per daug saves su dideliais svoriukais nespaudziant. Bet iki klubo uzsidarymo buvo likusios 1,5 val. tik

Tad nebejau... Teks ryt kulniuoti.