Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 13:44)
Rimtai užsiimančių
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas

Kudakuoju kudakuoju jums kad nereikia persistengt, kad nereikia kasdien sportuoti, kad pervargsit... O čia kalba apie kažkokias PRIVERSTINES 2 sporto dienų pertraukas. Kokias dar priverstines, jos privalomos, kol bent pusmečio neprasportavot...  ax.gif

Pas mane niekad taip nesigauna, buna net 5 dienos is eiles sporto, tada 2 ar 1 poilsio, vel 4-5 dienos sporto..dazniausiai ilsiuosi savaitgaliais. O darbo dienomis visada sportuoju , kazi cia labai blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 26, 14:55)
Pas mane niekad taip nesigauna, buna net 5 dienos is eiles sporto, tada 2 ar 1 poilsio, vel 4-5 dienos sporto..dazniausiai ilsiuosi savaitgaliais. O darbo dienomis visada sportuoju , kazi cia labai blogai  g.gif

tai čia labai sunku kad taip gautųsi visada smile.gif ir man dažnai ritmas dingsta. bet svarbu tų poilsio dienų būtų
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 26, 14:30)
Nugi kažkokia nusivylus ateinu - kaip aš jaučiuos pavargusi ir išsekusi po sporto, nieko daugiau nenoriu, tik pagulėti, atrodo. Vakar specialiai pertrauką dariau, dieną nesportavau. Ir mano tas sportas kaip pradedančiosios jau toks "slabnas"... gal čia cardio kaltas? Ir, kaip kažkas minėjo, žvėriuką suryčiau verysad.gif

Nu vaje.... jei jau reikia poilsio, tai iri ilsekites po 2-3 d. Negi cia blogis? smile.gif Kam save tiek kankitni?

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 14:40)
Man nors ir labai knieti, bet darau priverstine dvieju dienu pertrauka.. Ir tai kojas laaaabai jauciu, bet reikia pailset, nes bijau, kad persistengsiu, atsoks noras isvis sportuot.
Man dar kai tik atejau i pirmas treniruotes treneris, rodydamas man programa pasake- pradek pamazu, nesvarbu, jei manai, kad tau 15 kg per lengva ir tu gali daugiau- as noriu, kad tu sportu "uzsikrestum" visam gyvenimui. Nesvarbu -klube ar namie, ar lauke- nepulk stacia galva.

As kartais kai paskaitau, kad dauguma cia tiek sportuoja per savaite daug, su tokipm pertraukom blink.gif Vis pasijauciu, kaip nieko neveikdama.... bet [amaciau sekanti Pumpum posta:

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 14:44)
Pradedančiųjų sportas turi atrodyt taip:
sportas
poilsis
poilsis
sportas
poilsis
poilsis
sportas
Pažengusiųjų
Sportas
Poilsis
Sportas
Poilsis
Sportas
Poilsis
Sportas
Rimtai užsiimančių
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas
Sportas
Poilsis
Sportas

Kudakuoju kudakuoju jums kad nereikia persistengt, kad nereikia kasdien sportuoti, kad pervargsit... O čia kalba apie kažkokias PRIVERSTINES 2 sporto dienų pertraukas. Kokias dar priverstines, jos privalomos, kol bent pusmečio neprasportavot...  ax.gif

Oi Pumpum, tavo postai vis mane apramina, kad ne taip ir blogai kazka darau smile.gif Nes buna paskaitau kazka ir pagalvoju, kad jau ne rimta sportintine esu biggrin.gif. Va dabar maniau, kad per mazai sportuoju, palyginus su kitom (vakar maniau, kad per ilgas pertraukeles darau, bet tavo info nuramino, pagal mano siekius mases auginimui pats tas).

Tai va, as sportuoti einu per savaite 3- 4 k. Nera nustatyta savaiciu dienu, kada butent. Daznai buna 1-2 d. pertraukeles. BET NE DAUGIAU. Maksimum sporto buna 3d. is eiles. Bet cia tik pora kart taip buvo (kai sventinem dienom klubas nedirbo ir reikejo savaites norma atidirbti). Dazniausiai is eiles 1-2 d. Aisku kartais grizus is darbo nelabai buna noras dar vilktis iki klubo, bet nuejus VISKAS OK, po sporto savijauta fantastiska.

Tik va siandien liudna, negalejau sportuoti. Atsikeliau, pavalgiau pusrytukus, susidejau apranga, apsirengiau ir ka manot? Migrena prasidejo unsure.gif Retai ji buna, bet va kaip tycia (uztrunka pas mane 3-4 val. su uztirpimais; migrenos tiuningas)... Tai isgerus vaistuku vel nuejau i lovyte (prietema ir miegiukas labai padeda). Nuluzau 3-im val. PRaejo visas negerumas. Atsibudau visai geros savijautos, buciau galejus pasportuoti per daug saves su dideliais svoriukais nespaudziant. Bet iki klubo uzsidarymo buvo likusios 1,5 val. tik biggrin.gif Tad nebejau... Teks ryt kulniuoti.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 11:35)
as tik biski blush2.gif  lotuliukas.gif

Super figura bigsmile.gif ,bet kam tas lupas puti doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 14:48)
Super figura bigsmile.gif ,bet kam tas lupas puti doh.gif  biggrin.gif .

Mados klyksmas biggrin.gif is tikruju netyciom taip gaunas biggrin.gif ir zinau kad kvailai atrodo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 15:52)
Mados klyksmas biggrin.gif is tikruju netyciom taip gaunas biggrin.gif ir zinau kad kvailai atrodo doh.gif  lotuliukas.gif

Nepyk,bet tikrai kvailai blush2.gif biggrin.gif .nedaryk daugiau taip,gadini savo grazios figuros vaizda lotuliukas.gif .Nepiktai as 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 16:52)
Mados klyksmas biggrin.gif is tikruju netyciom taip gaunas biggrin.gif ir zinau kad kvailai atrodo doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif duck face nebemadingas. 4u.gif Sunku pripratimą keisti, man fotografuojantis, įsivaizduoju, kad šonu atsistojus geriau atrodau. O, pasirodo, dabar, nė velnio
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 14:56)
Nepyk,bet tikrai kvailai  blush2.gif  biggrin.gif .nedaryk daugiau taip,gadini savo grazios figuros vaizda lotuliukas.gif .Nepiktai as 4u.gif .

as del tokiu dalyku nepykstu , aplamai kritika priemu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 26, 16:05)
biggrin.gif duck face nebemadingas.  4u.gif Sunku pripratimą keisti, man fotografuojantis, įsivaizduoju, kad šonu atsistojus geriau atrodau. O, pasirodo, dabar, nė velnio

Dabar madinga issokuisos akys,ar kazkas panasaus lotuliukas.gif .

O as is vis nemegstu fotkintis,nepatinku sau visiskai nuotraukose unsure.gif .Nors ziurint i veidrodi,savim esu patenkinta lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 26, 16:42)

Tik va siandien liudna, negalejau sportuoti. Atsikeliau, pavalgiau pusrytukus, susidejau apranga, apsirengiau ir ka manot? Migrena prasidejo  unsure.gif  Retai ji buna, bet va kaip tycia (uztrunka pas mane 3-4 val. su uztirpimais; migrenos tiuningas)... Tai isgerus vaistuku vel nuejau i lovyte (prietema ir miegiukas labai padeda). Nuluzau 3-im val. PRaejo visas negerumas. Atsibudau visai geros savijautos, buciau galejus pasportuoti per daug saves su dideliais svoriukais nespaudziant. Bet iki klubo uzsidarymo buvo likusios 1,5 val. tik biggrin.gif Tad nebejau... Teks ryt kulniuoti.

pasakysiu bajeri-man siandien tas pats..turejau sportuoti ryte, buvau susiplanavus treniruote, tik pradejau treniruote kai dejo skausmas i galva..poto 4 valandas gulejau, kol praejo. as irgi turiu migrena unsure.gif
Atsakyti
Oi,slykstus dalykas ta migrena doh.gif ,kankinausi nevienerius metus,jokie vaistai nepadedavo,kol neisivemdavau,kankindavausi visa diena.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 26, 11:00)
Filotijia,jezau,kol parasiau nika biggrin.gif .Subiniukas tai neblogas,jokio celiulito bigsmile.gif ,bet matau tavo probemine vieta,tai jojiko kojos,ar kaip vadinasi smile.gif ,tai tas siek tiek gadina vaizda,bet mes juk del to ir sportuojam,kad butumem grazesnes 4u.gif .As taip atvirai,bet tokia esu ax.gif .

As uz kritika 4u.gif kitaip gyvenimas butu nuobodus biggrin.gif ja,kojytes ir klubus paveldejus,ir man virs keliu vaizdas nepatinka,gaila cia ant nuotrauku nesimato taip,ir pas mano mama taspats sijonu virs keliu jau negali nesiot,tai nesinori kad ir pas mane taip butu... unsure.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 26, 14:51)
Padariau dabar ant greicio pora fotkiu. Nelabai gerai matosi, bet tokioje mazoje erdveje, su tokiu durnu veidrodziu nesigauna saves normaliai nufotkinti biggrin.gif Kai maniskis gris, paparsysiu normaliai nufotkinti, tada jau bus aiskiau. Virsuje pas mane visai nesportuota, tik dabar pradejau, o su apacia dar irgi iki ko noriu, tai kaip iki menulio biggrin.gif

O atrodo,kad virsus pasportaves biggrin.gif
Atsakyti