Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 04 25, 20:30)
As beveik 2 val... be kardio
pas mane irgi apie 10 su presu. O uztrunku daug ilgiau ohmy.gif Darau 4*12 (presui 4*max)
As net be kardio link 2 val. uztrunku  doh.gif  nu tikrai spejau persigasti..

Bet paskui Pumpum paskaiciua, ka parase. Nu as mases noriu, tai man ir gaunasi ilgesnes pertraukeles. Tikrai paaaavargstu, kai dideli svori keliu. Pakerta net rankas,.. Tad iki kitos serijso tenka 3-4 min. pavaikscioti

Neisivaizduoju,ka tiek veikti tureciau biggrin.gif ,bet taip,jei augini mase,reikia ilsetis ilgiau smile.gif .

As tai gimdzius biggrin.gif ,nestumo m,etu buvau priaugus virs 20kg. lotuliukas.gif ,dabart sveriu 49-50kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 19:32)
į photobucket įkeli, po to čia nuorodą

neveikia man per ten , as zinojau lyg rusiska kazkoki puslapi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 25, 22:41)
neveikia man per ten , as zinojau lyg rusiska kazkoki puslapi  doh.gif

As tai viska keliuosi i savo public.fotki. Paskui su pelyte desini klavisa paspaudziu ant norimos fotkes ir per properties nusukopinu paveikslelio ULR adresa. Arba iskart raso, kad nori nusikopijuoti picturs adresa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nemoku paaiskinti ax.gif
Atsakyti
As irgi noreciau buti tokia mamyte po gimdymo wub.gif Bet sako, tos kurios sportuoja pries pastojima,turi gera kuno tonusa, toms lengviau ir gimdyti, ir lengviau formas susigrazinti po gimdymo smile.gif

Kvyka, kaip ilgai. Nors logiska, jei dideli svoriai, ilgai ilsiesi, tai issitempia viskas.

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 25, 20:24)

svajone toks uzpakaliukas wub.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 21:01)
Kas dėl pertraukų, tai apsispręskit pirma, ką jūs dabar salėje norit nuveikt  biggrin.gif  nes nuo to ir priklauso kokių reiks pertraukų. ištvermės treniruotėms reikia daryti 1min tarp serijų, 2min tarp pratimų. raumuo neturi atsigauti pilnai iki kitos serijos. ryškinimui maži svoriai eina, 15-30s pertraukos, kai raumuo praktiškai visai nespėja atsigauti. auginant masę pertraukos turi būti apie 2-3min, kad raumuo spėtų pilnai atsigauti, o treniruojant jėgą, pertraukos tarp serijų būna ir ilgesnės nei 5min, reikia pasiekti visiškai maximalų raumens atsigavimą, po kurio būna dar daugiau jėgos, nei prieš tai. taip kad čia nėra taip, jog atėjau ir pats sumąsčiau kokią pertrauką pasidariau  biggrin.gif  už tai mane biškį lengvai biesina jei tenka su kažkuo dalintis treniruokliu, pertraukos tada keičiasi, bet nieko čia jau nesukontroliuosi, visiems reikia sportuoti  ax.gif

Supratau,tai reikia trumpint nes mases man tikrai nereikia biggrin.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 21:13)
user posted image

Ir visaip kitaip panašiai  biggrin.gif  aišku lengva man šnekėt negimdžiusiai, bet mano mamukas visai be pastangų iš kart atgavo formas ir po gimdymo sekančią dieną mergautinius rūbus nešiojo, tikiuos pas mane jos genai  lotuliukas.gif  o jei ne, tai kitu atveju nebeteiksiu supermamose konsultacijų ir arsiu salėje  lotuliukas.gif

As ir negimdzius 4u.gif superine mamyte thumbup.gif as galvoju jei sportuoji pries nestuma tai ir po gryzus daug lengviau atgaut formas nei nesportavusiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 20:51)
As irgi noreciau buti tokia mamyte po gimdymo  wub.gif  Bet sako, tos kurios sportuoja pries pastojima,turi gera kuno tonusa, toms lengviau ir gimdyti, ir lengviau formas susigrazinti po gimdymo smile.gif

Gyvenime nesportavau,po gimdymo nei dietu laikiausi,nei sportavau,svoris savaime nukrito smile.gif .
Atsakyti
Jurgita skaitai mano mintis mirksiukas.gif
Salt jau cia genai arba turi gera medziagu apykaita ir nelinkusi tukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 20:55)
Jurgita skaitai mano mintis  mirksiukas.gif
Salt jau cia genai arba turi gera medziagu apykaita ir nelinkusi tukti  thumbup.gif

Kol kas dar dziaugiuosi,bet metai bega,gal pradesiu tukti biggrin.gif .Tada teks visko griebtis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 22:51)
As irgi noreciau buti tokia mamyte po gimdymo  wub.gif  Bet sako, tos kurios sportuoja pries pastojima,turi gera kuno tonusa, toms lengviau ir gimdyti, ir lengviau formas susigrazinti po gimdymo smile.gif

Kvyka, kaip ilgai. Nors logiska, jei dideli svoriai, ilgai ilsiesi, tai issitempia viskas.

Jei likimas duos vyra ir laime susilaukti vaiko, tikiuosi dabartinis sportas tik i nauda viskas bus. Irgi girdejus, kad lengviau gimdyti (aisku jei kitokiu nesklandumu nebuna), formas atgauti biggrin.gif

Taip, mane kartais irgi nervina, kad tiek ilgai uzsitesia treniruotes. Beeeeet... As stengiuosi daryti pratimus is dusios. KAd su kiekvienu spaudimu jausciau ta raumeni, kuri turiu jausti. Kartais tenka su kazkuo dalinti net suoliuku.. Nu tai ir gaunasi taip. O noreciau per valandike susisukti
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 25, 21:56)
Kol kas dar dziaugiuosi,bet metai bega,gal pradesiu tukti biggrin.gif .Tada teks visko griebtis biggrin.gif .

Tai saunu,kad nelauki o dabar griebiesi thumbup.gif as ir apie ta pati,metai eina,matau kaip dabar jau metuose moteriskes stengiasi tais lasiniais atsikratyt ir joms daaaaug sunkiau nei mums jaunoms - tad palaikykim ir nereiks vargt tiek ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 21:28)
O man perpūtė kaklą, tai ir petį skauda, viską, ir jaučiuosi labai prastai šiandien. Ilsiuosi, nors norėjau keliaut į salę  doh.gif

4u.gif

sivakara zaidziau su apranga, ryt i baliu, taigi kelios foto gavosi, temos paivairinimui, ikelsiu savo trica ir blauzda,
user posted image
user posted image

siandien man rodymosi vakaras ax.gif

va taip atrodziau visai be sporto, kokie 65 kg su pliusu buvo, liaskos be tarpo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 25 balandžio 2014 - 21:19
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 21:06)
Tai saunu,kad nelauki o dabar griebiesi  thumbup.gif as ir apie ta pati,metai eina,matau kaip dabar jau metuose moteriskes stengiasi tais lasiniais atsikratyt ir joms daaaaug sunkiau nei mums jaunoms - tad palaikykim ir nereiks vargt tiek ateiti  4u.gif

Butent,reikia pradeti sportuoti ne tada,kai jau butina smile.gif ,reikia uzbegti tam uz akiu biggrin.gif .Pradejus sportuoti,as gal tik 3kg.numeciau per pusantru metu lotuliukas.gif ,bet tikslas ir nebuvimo svorio metimas smile.gif .
Atsakyti