Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 19:07)
O speja raumenukas atsigaut darant trumpas pertraukas? as ir galvoju gal reiktu sutrumpint tai speciau daugiau pratimu atlikt,bet ar apsimoka,ar nekentes raumuo?  g.gif nes nera kaip ilgiau salej uzsibut  ax.gif

taip jau ir norejau sakyt,kad priejimu po viena  smile.gif  bet as ir tokios programos negirdejus,gal pumpum daugiau pakomentuos  mirksiukas.gif

visiškai pradedančiųjų/įžanginė programa, ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
Kas dėl pertraukų, tai apsispręskit pirma, ką jūs dabar salėje norit nuveikt biggrin.gif nes nuo to ir priklauso kokių reiks pertraukų. ištvermės treniruotėms reikia daryti 1min tarp serijų, 2min tarp pratimų. raumuo neturi atsigauti pilnai iki kitos serijos. ryškinimui maži svoriai eina, 15-30s pertraukos, kai raumuo praktiškai visai nespėja atsigauti. auginant masę pertraukos turi būti apie 2-3min, kad raumuo spėtų pilnai atsigauti, o treniruojant jėgą, pertraukos tarp serijų būna ir ilgesnės nei 5min, reikia pasiekti visiškai maximalų raumens atsigavimą, po kurio būna dar daugiau jėgos, nei prieš tai. taip kad čia nėra taip, jog atėjau ir pats sumąsčiau kokią pertrauką pasidariau biggrin.gif už tai mane biškį lengvai biesina jei tenka su kažkuo dalintis treniruokliu, pertraukos tada keičiasi, bet nieko čia jau nesukontroliuosi, visiems reikia sportuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 25, 19:53)
As ir visur tik siknas matau biggrin.gif ir vis svajoju kada mano tokia bus perfect smile.gif wub.gif
Presas man nera tiek svarbus .. Nera kaladeliu , ir nereikia , svarbu ne lasiakas atsikises smile.gif
biggrin.gif

drinks_cheers.gif as net ir nenoriu tu kaladeliu,per sena jau tam lotuliukas.gif ,daug svarbiau standus kunas,sikniukas,kojos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 25, 20:53)
As ir visur tik siknas matau biggrin.gif ir vis svajoju kada mano tokia bus perfect smile.gif wub.gif
Presas man nera tiek svarbus .. Nera kaladeliu , ir nereikia , svarbu ne lasiakas atsikises smile.gif
biggrin.gif

man sikna atstoja papu nebuvima biggrin.gif

noriu valgyti zveriskai, vat tau ir cardio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 25, 20:04)
drinks_cheers.gif as net ir nenoriu tu kaladeliu,per sena jau tam lotuliukas.gif ,daug svarbiau standus kunas,sikniukas,kojos biggrin.gif .

o man kaladėlės nesveikai gražu bigsmile.gif tikriausiai pastebėjot jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as dar negimdziusi, tai visos kaladeles dings biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 25, 20:07)
O as dar negimdziusi, tai visos kaladeles dings biggrin.gif

ir aš ne, bet aš tikiuos kai kada nors turėsiu lelių tai susigrąžinsiu formas ir galėsiu maivytis taip:

user posted image

Ir visaip kitaip panašiai biggrin.gif aišku lengva man šnekėt negimdžiusiai, bet mano mamukas visai be pastangų iš kart atgavo formas ir po gimdymo sekančią dieną mergautinius rūbus nešiojo, tikiuos pas mane jos genai lotuliukas.gif o jei ne, tai kitu atveju nebeteiksiu supermamose konsultacijų ir arsiu salėje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 20:06)
o man kaladėlės nesveikai gražu  bigsmile.gif  tikriausiai pastebėjot jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tau patinka kaladeles blink.gif ?Nepastebejau tikrai lotuliukas.gif .
Atsakyti
as ir negimdzius , ir zinau kad busiu stora karve verysad.gif Jai buciau atgimus i mama , tai butu liuks , ji su kiekvienu nestumu po 6kg priaugo biggrin.gif

kai mano krutine nukritus , palyginus kokia seniau buvo , nesiodavau C , dbr maziausia B biggrin.gif
Siandein as ilsiuosi , visa diena mieguista jauciausi , tai nieko nenorejau jokiu sportu . Ryt is ryto planuoju prasibegti ,vel koki 10 km bigsmile.gif
Atsakyti
O man perpūtė kaklą, tai ir petį skauda, viską, ir jaučiuosi labai prastai šiandien. Ilsiuosi, nors norėjau keliaut į salę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 19:34)
Oho tai kiek laiko sale praleidi? As tik apsilima,5 pratimus ir dar 5 min kardio per valanda padarau :/ o kaip kitos merginos,kiek pratimu padarot,kiek reiktu normaliai treniruotei?

As beveik 2 val... be kardio

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 25, 19:41)
Pas mane 9-10 pratimu,darau po 4-5k.,sportuoju apie valanda  smile.gif .

pas mane irgi apie 10 su presu. O uztrunku daug ilgiau ohmy.gif Darau 4*12 (presui 4*max)

QUOTE(Calmness @ 2014 04 25, 21:21)
aš beveik 2 val. su viskuo,ypač kai kojų diena ,kažkaip ilgiausiai trunku.Va šiandien kaip tik buvo tai lygiai 2 val. su kardio 25 min.

As net be kardio link 2 val. uztrunku doh.gif nu tikrai spejau persigasti..

Bet paskui Pumpum paskaiciua, ka parase. Nu as mases noriu, tai man ir gaunasi ilgesnes pertraukeles. Tikrai paaaavargstu, kai dideli svori keliu. Pakerta net rankas,.. Tad iki kitos serijso tenka 3-4 min. pavaikscioti
Atsakyti
kaip ikelti cia foto ?? pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 25, 20:30)
kaip ikelti cia foto ?? pamirsau  doh.gif

į photobucket įkeli, po to čia nuorodą
Atsakyti