Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 25, 17:37)
dar pasigilinsiu ar is vis apie ta pati pratima mastome, nes pasirodo, as pati blogai kvepuoju. Nors jeigu staklese guli ir su kojomis stumi platforma, tada keliant ja i virsu ir as iskvepiu, nuleidziant ikvepiu. Ar cia tas pratimas?

Aš iš vis supratau kad ji apie presą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 17:34)
Oho tai kiek laiko sale praleidi? As tik apsilima,5 pratimus ir dar 5 min kardio per valanda padarau :/ o kaip kitos merginos,kiek pratimu padarot,kiek reiktu normaliai treniruotei?

Pas mane 9-10 pratimu,darau po 4-5k.,sportuoju apie valanda smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 17:34)
Oho tai kiek laiko sale praleidi? As tik apsilima,5 pratimus ir dar 5 min kardio per valanda padarau :/ o kaip kitos merginos,kiek pratimu padarot,kiek reiktu normaliai treniruotei?

Įtariu, kad ji dar ir presą į tuos pratimus įskaičiavo. Aš bendrai 5-7 pratimus darau per treniruote+presui 3-4 3 serijos, ir irgi tempimai. Susisuku per kiek daugiau nei valandą
Atsakyti
[quote=Pumpum,2014 04 25, 17:31]
Presą darant jau pradedant susilenkti reikia iškvėpti maximaliai oro ir įtraukti pilvą, įkvėpti maximaliai nereikia. Pilvo apačiai kelk kojas iki 45 laipsnių, pakelk kojas iki 90 laipsnių ir kilstelk sėdmenis į viršų
Papildyta:

keliant ir reikia iškvėpt
Papildyta:

atvirkščiai tau atrodo dėl kvėpavimo mirksiukas.gif
žiauriai svarbu taisyklingas kvėpavimas. taip raumenys aprūpinami taip būtinu deguoniu ir širdis geriau dirba

Dabar jau nieko nebesuprantu,nes visad salėj taip darydavau,ant suliuko kojas keliant kampu keldama iškvėpdavau,o vakar kalanetikoj ta pratimą darėm ant kilimėlio,tai trenerė ir pasakė ,kad neteisingai kvėpuoju....ar čia tik kalanetikoj kitaip??? g.gif

Atsakyti
Ale tai jus greitai susisukat smile.gif nes as,kaip pumpum sakei darau po minute tarp priejimu ir 2 tarp pratimu, 3*10-12 ir kardio man jau nelieka laiko sad.gif
Atsakyti
[quote=Calmness,2014 04 25, 17:47]
[quote=Pumpum,2014 04 25, 17:31]
Presą darant jau pradedant susilenkti reikia iškvėpti maximaliai oro ir įtraukti pilvą, įkvėpti maximaliai nereikia. Pilvo apačiai kelk kojas iki 45 laipsnių, pakelk kojas iki 90 laipsnių ir kilstelk sėdmenis į viršų
Papildyta:

keliant ir reikia iškvėpt
Papildyta:

atvirkščiai tau atrodo dėl kvėpavimo mirksiukas.gif
žiauriai svarbu taisyklingas kvėpavimas. taip raumenys aprūpinami taip būtinu deguoniu ir širdis geriau dirba
Dabar jau nieko nebesuprantu,nes visad salėj taip darydavau,ant suliuko kojas keliant kampu keldama iškvėpdavau,o vakar kalanetikoj ta pratimą darėm ant kilimėlio,tai trenerė ir pasakė ,kad neteisingai kvėpuoju....ar čia tik kalanetikoj kitaip??? g.gif
[/quote]
tu čia apie preso pratimą, taip? gerai supratau? visais preso atvejais reikia iškvėpt riečiantis, keliant kojas ir t.t. kas ten vyksta kalanetikoj neturiu žalio supratimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 18:34)

Dar tik viena diena sportavau pagal sia programa, siandien nejau, nes nepasijudinu visai, visa virsu skauda biggrin.gif Tai zinok, nelabai ilgai uztrunku, truputi virs valandos, gal 1 val. 30 min. g.gif Nors ir seriju, tai po 3 ar 4, pakartojimu po 10 arba 15. Bet as stengiuosi greitai suktis, tarp seriju pertrauka buna 30-40 s, tarp pratimu irgi panasiai, na iki 1 min. Rytoj bandysiu eiti, jei nepamirsiu paziuresiu per kiek laiko susisuku as ten.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 25, 17:51)
Ale tai jus greitai susisukat smile.gif nes as,kaip pumpum sakei darau po minute tarp priejimu ir 2 tarp pratimu, 3*10-12 ir kardio man jau nelieka laiko sad.gif

aš irgi taip darau, ir kardio dažniausiai irgi nebedarau mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 25, 18:41)
Įtariu, kad ji dar ir presą į tuos pratimus įskaičiavo. Aš bendrai 5-7 pratimus darau per treniruote+presui 3-4 3 serijos, ir irgi tempimai. Susisuku per kiek daugiau nei valandą

aha, cia su presu pas mane jau suskaiciuota smile.gif
Atsakyti
Pumpum, sportuoju kas antrą dieną. Bet mintį supratau. g.gif
Žiūrėsiu kas bus toliau, pulsometrą pirksiu visgi. Mano pulsas visą.gyvenimą per aukštas. Hypertonija.

Dėl pratimų kiekio- Apšilimas ant dviračii (6min), tada 1 pratimas kojom+1pratimas abiem kojom atskirai+1pratimas visam kūnui (?) + 1 pratimas šlaunim + 5min.”irklavimas” (8lygis) + 1 pratimas krūtinei + 1 pratimas nugarai + 1 pratimas ant suoliuko + 10 min greito ėjimo + 1 pratimas pilvo viršuj + 1 pratimas apačiai + 1 pratimas nugarai. Tai čia tokia programa. Po jos iškart dadedu papildomai ”30days AB challenge”- į tą įeina 2 pratimai pilvui, pritūpimai ir lenta.
Suma- gaunas 10-12 pratimų be irklavimo, ėjimo, dviračio.
Užtrunku virš valandos.
Įtariu klaidą - labai trumpos pertraukos tarp pratimų. Ateinu, atariu ir namo.
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 25, 18:47)

Jei cia del preso tos kojos kilnojamos, tai tada as keliant iskvepiu, kaip ir tu smile.gif As apie kita pratima anksciau galvojau, tai susimeciau. O kas ta kalanetika nzn g.gif Vakar kaip tik kojas kilnojau, treneris ziurejo ir nieko nesake, kad blogai kvepuoju, tai turbut gerai smile.gif Nes jeigu kas negerai is karto pasako.
Atsakyti
Priėjimų pas mane po vieną! Tiesiog eini ir darai 20 tų, 30 tų, 60 tų...
Velnias, bet aš tikrai mažai ”pertraukauju”. g.gif Vsio, reikia ir tai kontroliuot.
Atsakyti