Maniškiui irgi vakar labai blogai buvo, ryte atsikėlė tai prisimerkęs vaikščiojo tol, kol nuo alergijos vaistų nedaviau.
Dabar klausimas, purškiu tik ryte F, bet pradėjo kosėti, vakar šlapiai, šiandien visą rytą sausai davėsi, ar reikia F didinti ar palikti tik vieną įpurškimą ryte, ar skambinti gydytojai?
QUOTE(kustuce @ 2014 05 05, 10:39)
Maniškiui irgi vakar labai blogai buvo, ryte atsikėlė tai prisimerkęs vaikščiojo tol, kol nuo alergijos vaistų nedaviau.
Dabar klausimas, purškiu tik ryte F, bet pradėjo kosėti, vakar šlapiai, šiandien visą rytą sausai davėsi, ar reikia F didinti ar palikti tik vieną įpurškimą ryte, ar skambinti gydytojai?
aš didinčiau iki 2 kartu, pažiūrėkite ar neina flakonėlis į pabaiga, mums tai buvo tai oj koks kosulys buvo. ir aišku skambinčiausi gydytojai. duočiau nuo alergijos bent jau kelias dienas.
Protingiausia skambinti gydytojai F padidinti visada spėsi. Gal čia tik gerklytė.
QUOTE(Roga @ 2014 05 05, 10:35)
tai kaip šiandiena jaučiatės
o gal jam nėra ką skystinti, gal tiesiog giluminė sloga ir nosyte gydyti
vien pagalvojus apie kosulį mane krato
o gal jam nėra ką skystinti, gal tiesiog giluminė sloga ir nosyte gydyti
vien pagalvojus apie kosulį mane krato
nu lygiai taip pat ir siandien. gryzom prie brontexo, dar liepiau MB nupirkti acc, gal tas suveiks. Naktis pusetina, iki puse 4 miegojo ramiai, paskui po ventolino aprimo jau tik paryciais. Ryt skambinsimes gydytojai, prasysimes vizitui. Siandien nenoriu eiti, nes po savaitgalio ten labai daug serganziu o ir gydytoja pastoviai skuba, nes nespeja.
del slogos, kad jam jos tikrai nera, butu pasikimsusi nosyte, as bent slapiuotu nu kazkokie pozymiai butu
QUOTE(kustuce @ 2014 05 05, 10:39)
zinoma, visada geriau pasikonsultuoti su gydytoja, bet as net nebuciau jam mazinus dozes tokiu metu.
visa tą laika naudojame tik vandenuka nosytei valyti, griežtai nenaudoju jūros vandens nu žinokit, po dvejų dienų nukrito tempa, iš nosytės bėga nebežalia, o jau švelnesnė, plaunu ir lašinu į nosyte vibrocil, laikomės . ryt pas gydytoja eisime kad pasiklausytu ir apžiūrėtu kaip mums sekasi
nes kol kas aš nieko nežinau viska ką atrodo daug maž žinojau supratau, kad nieko nežinau vis man sunkiau suprasti. žiūrėsiu kaip mums seksis, jei ką lėksime į santariškes.
nes kol kas aš nieko nežinau viska ką atrodo daug maž žinojau supratau, kad nieko nežinau vis man sunkiau suprasti. žiūrėsiu kaip mums seksis, jei ką lėksime į santariškes.
QUOTE(bevardė @ 2014 05 05, 10:49)
Protingiausia skambinti gydytojai F padidinti visada spėsi. Gal čia tik gerklytė.
ar gali nuo gerklytes istisai koseti?
man toks klausimas vaikui mūsų amžiaus, per kiek laiko praeina sloga, po kiek laiko reikia susirūpinti, kad gali būti sinusitas
Tai aišku, kad gali, jei vaiko gerklytė raudona, jam ją griaužia ar kutena ir verčia nuolat kosėti.
QUOTE(bevardė @ 2014 05 05, 12:30)
Tai aišku, kad gali, jei vaiko gerklytė raudona, jam ją griaužia ar kutena ir verčia nuolat kosėti.
vos vos paraudus, visiskai nezymiai. nebent kazkur giliau jam uzdegimas yra. pacioje pradzioje kai kosejo susiimdavo ties skydliauke bet jam yra toks verciantis kosulys, kartais matau kad ji tampo kosuliui, o jis bando ji uzslopinti.
Sloga įvairiai, būna kad ir visą mėnesį šniurkščioja, nes tiesiog nespėjus išgyti nuo vienos virusinės slogos gaunam naują ir taip toliau...
Sinusitas maižiems vaikams labai labai retas reiškinys. Šiaip jį galima įtart jei vaikas daugiau kaip dvi savaites sloguoja tiršta žalia nekokio kvapo sloga, skundžiasi galvos skausmu. Va čia jau panašu į sinusitą, jei slogytė skaidri, arba kartkartėm pasitaiko geltonų ar žalių išskyrų (ypač rytais po miegelio) tai dar ne sinusitas.
Sinusitas maižiems vaikams labai labai retas reiškinys. Šiaip jį galima įtart jei vaikas daugiau kaip dvi savaites sloguoja tiršta žalia nekokio kvapo sloga, skundžiasi galvos skausmu. Va čia jau panašu į sinusitą, jei slogytė skaidri, arba kartkartėm pasitaiko geltonų ar žalių išskyrų (ypač rytais po miegelio) tai dar ne sinusitas.
Ar nors vienos vaikui yra stipriai padidėjusios tonzilės? Maniškio tai gigantiškos ir net po antibų kurso nesumažėjo
QUOTE(bevardė @ 2014 05 05, 12:43)
Sloga įvairiai, būna kad ir visą mėnesį šniurkščioja, nes tiesiog nespėjus išgyti nuo vienos virusinės slogos gaunam naują ir taip toliau...
supratau , tai mums dar ir savaitės nėra slogai, žiūrėsime kaip toliau seksis čia mums