Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 05 02, 13:06)
Neduoda nuotraukos idėt, tai keliu nuorodą. Ne tas?
Ibumetin

kažkodėl ir aš apie jį pagalvojau g.gif
Papildyta:
niu kaip susinervinau, nejau ir tai turiu ieškotis ir žinoti, kas kenkia ne tik mano vaikui bet ir visiems, kodėl tokios informacijos neviešinamos http://www.delfi.lt/...s.d?id=64663429
Atsakyti
Vat matyt todėl mums ir netiko brontex, o Fluditec tiko.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 02, 13:32)
Vat matyt todėl mums ir netiko brontex, o Fluditec tiko.

ir mums tas pats, kol atsekiau kodėl kiekvieno sirgimo metu mus išberia, mat daviau brontex, ple kaip supykau doh.gif dabar nieko neduodu ir neberia, nu negaliu, juk negali paprastas žmogus žinoti visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 02, 13:06)
Neduoda nuotraukos idėt, tai keliu nuorodą. Ne tas?
Ibumetin

nea ne tas, bet si irgi isbandysiu. Man rodos tas kuri turejau omenyj, buvo Ibustar. Meskiukai man krito i akis nes visas lankstinukas buvo pilnas meskiuku.

O ar sitas labiau veiksmingas kai yra skaismas, ar kai karsciavimas?

Del brontexo - na merginos, gi kiekvienas vaistas turi salutini poveiki, vieni ta jaucia maziau, kiti daugiaul. PAziurekite i monasta, apie jo poveiki vaiko nervu sistemai ne vienas gydytojas neuzsimena doh.gif Mano drauges mergaite fluditek sukelia atvirkstini poveiki. Jai tiek suskystina, kad net springsta gleivem, todel jo ipatingai vengia, o vartojant brontexa nepastebejo jokiu salutiniu poveikiu g.gif As va daviau vakar ir siryt brontexo nes neturiu kito pakaitalo jam, fluditekas pasibaiges. Vakare vyras parnes,ir brontexo nebeduosiu.
o Tas tevelis toks vaizdas, kad is dangaus iskrites, nezinodamas, kad vaistai ne tik padeda bet ir kenkia doh.gif Be to, visi vaistai nuo skausmo veikia klausos sistema, to net info lapeliuose nerasoma. Bet kai reikia tai reikia...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 02, 13:02)
O ar sitas labiau veiksmingas kai yra skaismas, ar kai karsciavimas?

Ir vienu ir kitu atveju.
Atsakyti
as niekaip nesuprantu is kur pas maniski dregnas kosulys, jeigu slogos nera g.gif
Atsakyti
Sveikos, seku jus au ne viena tema ir skaitau, o del geriamo ventolino tai galiu pasakyt tik tiek, kad mums nera patvitintos BA diagnozes, tad neturim tapines... Bet dabar jau kai vaziuosim i vilniu neišeisiu iš kabineto kol neišrašys biggrin.gif
mano mažiukui monkasta per geiciau nei savaitę stebuklingai padėjo, dingo visi kosuliai, švilpimai, švokštimai thumbup.gif O ir tas irzlumas turbut ne nuo monkastos buvo, valgo dabar vakarais toliau tabletytes, bet dienomis visai kitsa vaikas, toks koks buvo anksčiau thumbup.gif
Na, sūnus sveiksta, už tai dukra apsirgo... doh.gif Ir g bronchitas su švokštimais, tik dabar jau pasidariau tapinę iš sulčių buteliuko ir kvepuojam...

Dėl vaistų nuo temp tai duodu ibustar, mums jis tinka, o ir salutinio poveikio nepastebėjau, vaikai geria noriai smile.gif iki 38,5 temp nemušu, jei kyla toliau ar virš 38 labai prastai jaučiasi tada duodu ibustar, virš 39.5 duodu žvakutę...

QUOTE(Zirzė @ 2014 05 02, 16:33)
as niekaip nesuprantu is kur pas maniski dregnas kosulys, jeigu slogos nera g.gif

maniškiui labai dažnai būna kosulys beveik be slogos, o jei sloga yra tai skaidri ir negausi... jei tempp turi tai slogos is vis nera..
Atsakyti
Aciu mergaites uz paprotinimus del sanatarines reabilitacijos 4u.gif

O negaletu buti kokia vidine slogyte? Ar polinkis kaupti sekreta salinant ji ne per nosyte?

Viena vertus ilgas pasaliniu poveikiu vaisto sarasas gali byloti apie tai, jog i vaista labai daug investuota, t.y jis labai nuodugniai istirtas ir nebutinai sukurtas tam, kad sukeltu tokias organizmo reakcijas. Kita vertus, kas tinka vienam - nebutinai kitam. Yra begales vaistu su viena ir ta pacia veikliaja medziaga ir milzinisku kainu skirtimu, kaip antai ivairus ferveksasi, ir pan... pan... milteliai nuo ivairiu persalimu, kur pagrindine veiklioji tas pats paracetamolis....

Kad ir tarkim visi tie sirupai nuo temperaturos. Mano vaikai juos nuolat isvemdavo. O jei ir pavykdavo nuryti, tai efektas galima sakyti "nulinis". Tad visuomet suduodavau trinta paracetamoli atitinkamai duozodama. Net ir zoles, zolinininkai nerekomenduoja naudoti misinio pavidalu. O pirma po kiekviena atskirai stebint liginiuko bukle. O ju padauginus ir jos duoda pasalini poveiki. Tas pats ir su ivairiais homeopatiniais vaistais. Kas tinka vienam, visiskai netinka kitam. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 02, 16:33)

kaip šiandiena jūsų kosulys g.gif

QUOTE(crazy woman @ 2014 05 02, 23:47)
Sveikos, seku jus au ne viena tema ir skaitau, o del geriamo ventolino tai galiu pasakyt tik tiek, kad mums nera patvitintos BA diagnozes, tad neturim tapines... Bet dabar jau kai vaziuosim i vilniu neišeisiu iš kabineto kol neišrašys  biggrin.gif
mano mažiukui monkasta per geiciau nei savaitę stebuklingai padėjo, dingo visi kosuliai, švilpimai, švokštimai  thumbup.gif O ir tas irzlumas turbut ne nuo monkastos buvo, valgo dabar vakarais toliau tabletytes, bet dienomis visai kitsa vaikas, toks koks buvo anksčiau  thumbup.gif

nugi liuks, kad viskas rimsta 4u.gif

QUOTE(janna @ 2014 05 03, 07:34)
Aciu mergaites uz paprotinimus del sanatarines reabilitacijos  4u.gif

klausimas, tai kaip išsisprendė dėl sanatorijos, akda vyksite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 03, 16:08)
kaip šiandiena jūsų kosulys g.gif

kartais slapias, kartais sausas bet labai skaudus g.gif po ventolino aprimsta.
Atsakyti
siandien maniskiui sunki diena buvo, kazin ar tokia pat naktis laukia verysad.gif verysad.gif sausai koseja istisai, ventolinas nenuima, fluditek nesuskystina doh.gif mums va ne visada fluditekas veikia. Pirmaja para brontexa gerem, tai kosejo slapiai, nuo penktadienio fluditek, ir va siandien sausai sausai....inchaliacijos apramina tik siek tiek. Nezinau ko dar imtis doh.gif Gal cia alerinis fonas eina? nesuprantu. Slogos nera. temperatura dar siandien vakare 37 laikosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 04, 20:19)
siandien maniskiui sunki diena buvo, kazin ar tokia pat naktis laukia verysad.gif  verysad.gif sausai koseja istisai, ventolinas nenuima, fluditek nesuskystina  doh.gif mums va ne visada fluditekas veikia. Pirmaja para brontexa gerem, tai kosejo slapiai, nuo penktadienio fluditek, ir va siandien sausai sausai....inchaliacijos apramina tik siek tiek. Nezinau ko dar imtis doh.gif Gal cia alerinis fonas eina? nesuprantu. Slogos nera. temperatura dar siandien vakare 37 laikosi.  g.gif

tai kaip šiandiena jaučiatės g.gif
o gal jam nėra ką skystinti, gal tiesiog giluminė sloga g.gif ir nosyte gydyti g.gif
vien pagalvojus apie kosulį mane krato doh.gif
Atsakyti