Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(nataliuncik @ 2014 04 24, 22:40)
skaitosi pats veiksmingiausias gydymo metodas, tik reikalaujantis daug kantrybės, na ir žinoma pinigų, nes imunoterapija nekompensuojama, ir dauguma gąsdina kaina  g.gif  čia buvo diskutuota apie imunoterapija

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 28, 19:01)
ssssss...neprisikalbekit 4u.gif

ir dar ryt į darželį keliaujame, čia mums iššūkis cool.gif
Atsakyti
Roga, o svarbiausia, kad susirgti šiuo metu Jums nebaisu, kaip supratau, ligos atveju iškarto į Vilnių važiuotumėt?
Atsakyti
Laba,

mikoplazmos ir chlamidijų tyrima sneigiamas, LOR neturi prie ko prikibti.
Grįžus iš pulmonologės, kai liepė padvigubinti F dozę (nuo 125 iki 250), visai nutraukiau palaipsniui ir Monkastą nuėmiau... Ir ką, po pusmečio išvien kosėjimų, nustojo kosėti g.gif Jau 3 savaitės nenaudojam nieko ir nebekosti. Kelias dienas čia pasisnargliavo ir sukosėjo pora kartų, bet tuo viskas ir baigėsi.
Ir kaip suprasti, kaip interpretuoti visą šitą reikalą? g.gif
9 mėnesiai, kai nesirgo rimtai (viršutinių kvėpavimo takų tik buvo 1 kartą rimčiau sugriebę, o tokie pasisnarglėjimai kelių dienų buvo 3 kartus su šiuo). Dusulio priepuolis tik 1 buvo per visą jo gyvenimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 29, 08:55)
Roga, o svarbiausia, kad susirgti šiuo metu Jums nebaisu, kaip supratau, ligos atveju iškarto į Vilnių važiuotumėt?

todėl ir nutraukiau visus vaistus, kad jau gulintis į santariške būtų lengviau tirti. aišku būtų iš vis nerealu, kad nesusirgs, nes nuo birželio 1 dienos visai išeiname atostogų su abiem vaikais. na žiūrėsime kaip čia mums seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 04 29, 09:23)
Laba,

mikoplazmos ir chlamidijų tyrima sneigiamas, LOR neturi prie ko prikibti.
Grįžus iš pulmonologės, kai liepė padvigubinti F dozę (nuo 125 iki 250), visai nutraukiau palaipsniui ir Monkastą nuėmiau... Ir ką, po pusmečio išvien kosėjimų, nustojo kosėti  g.gif Jau 3 savaitės nenaudojam nieko ir nebekosti. Kelias dienas čia pasisnargliavo ir sukosėjo pora kartų, bet tuo viskas ir baigėsi.
Ir kaip suprasti, kaip interpretuoti visą šitą reikalą?  g.gif
9 mėnesiai, kai nesirgo rimtai (viršutinių kvėpavimo takų tik buvo 1 kartą rimčiau sugriebę, o tokie pasisnarglėjimai kelių dienų buvo 3 kartus su šiuo). Dusulio priepuolis tik 1 buvo per visą jo gyvenimą  g.gif

man panasiai pasakojo mano kirpeja. Vaikui irgi buvo nustate Ba, bet kaip kosejo taip kosejo. Supykusi ant daktaru ir tokios vaiko padeties, nutrauke visus vaistus, ir liovesi visi kosuliai.
yra tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 29, 09:34)
man panasiai pasakojo mano kirpeja. Vaikui irgi buvo nustate Ba, bet kaip kosejo taip kosejo. Supykusi ant daktaru ir tokios vaiko padeties, nutrauke visus vaistus, ir liovesi visi kosuliai.
yra tokiu atveju.

aš galvoju, kad būtų mūsų atvejis blush2.gif dabar jokių vaistų, tik dar su viduriukais turime bėda geriame duphalaca, gerasias bakterijas ir vitaminus daugiau nieko neduodu, taip norisi pamiršti visas ligas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 29, 09:59)
aš galvoju, kad būtų mūsų atvejis blush2.gif dabar jokių vaistų, tik dar su viduriukais turime bėda geriame duphalaca, gerasias bakterijas ir vitaminus daugiau nieko neduodu, taip norisi pamiršti visas ligas doh.gif

net neisivaizduoju kaip toki atveji galima butu paaiskinti
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 29, 10:04)
net neisivaizduoju kaip toki atveji galima butu paaiskinti

išsirgo visas ligas ir iššaugo biggrin.gif
Atsakyti
Aš kurį laiką irgi tikėjausi, kad gal maniškiu ine BA, gal tiesiog jautrūs bronchai, gal tik refliuksas. Kelis kartus esu bandžiusi kosulius nugalėti be F. Bet nugalėdavau trumpam, po savaitės ar dviejų vėl kosuliai, juo nugalėjus sekdavo nauji ir jau su obstrukcija. O su F vaiko obstrukcijos pilnai kontroliuojamos. Aišku ryt poryt dar gaus po 1 F dozę (nuo kovo pirmos su viena laikosi) o nuo gegužės baigsis flakonėlis ir kolkas naujo neimsiu, vėl bandysiu kosulius nugalėti homeopatija ir stebėsiu kiek laiko pavyks šį kartą ištemti be F. jei gerai pamenu, tai praėjusią vasarą kiek daugiau nei du mėnesius be F išbuvo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 29, 13:16)
Aš kurį laiką irgi tikėjausi, kad gal maniškiu ine BA, gal tiesiog jautrūs bronchai, gal tik refliuksas. Kelis kartus esu bandžiusi kosulius nugalėti be F. Bet nugalėdavau trumpam, po savaitės ar dviejų vėl kosuliai, juo nugalėjus sekdavo nauji ir jau su obstrukcija. O su F vaiko obstrukcijos pilnai kontroliuojamos. Aišku ryt poryt dar gaus po 1 F dozę (nuo kovo pirmos su viena laikosi) o nuo gegužės baigsis flakonėlis ir kolkas naujo neimsiu, vėl bandysiu kosulius nugalėti homeopatija ir stebėsiu kiek laiko pavyks šį kartą ištemti be F. jei gerai pamenu, tai praėjusią vasarą kiek daugiau nei du mėnesius be F išbuvo.

na taip, kiekvienam skirtingai. žiūrėsime kaip mums seksis, mes ir pernai tik 2 mėn buvome be F.

mes trys dienos be F blush2.gif
Atsakyti
Dažniausiai po ilgesnio F vartojimo pirmieji trūkumo simptomai pasireiškia po 10-14 d. Laikau kumštukus už Jus yess.gif
Atsakyti