Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 07 18, 09:31)
Zirze, pagal apibūdinimą gali būti ir tas ir tas. Pirma reikėtų pas gerą LOR apsilankyt- paimtų tepinėlį iš gerklės, gal kokia bacila ten sėdi, tada pas LOR (išbandyti omeprozolį kokias tris sav minimum) ir tik tada pas pulmonologą wink.gif 

Žalia-raudona, o antibus skiria po kraujo tyrimo kai patvirtina jog yra bakterinė infekcija? Ar tik karkalus išgirdusi gydytoja jau sprenžia apie plaučių uždegimą be jokių kraujo tyrimų?
Papildyta:
Šaltalakio aliejau galima su koše kokia sumaitinti smile.gif, na valgant ant košės šaukšelio ir to aliejaus užpilt gal.

aha, manau reiktu pasidaryti man issamesnius tyrimus. O antibiotikus skyre tokiu pagrindu, kad yra uzsiteses kosulys (tuo metu jau buvo beveik mehuo) ir is tiesu, man nuo ju pagerejo, bet nera taip, kad kosulys praejo, tiesiog siek tiek pagerejo. Karkalu pas mane nebuvo jokiu, nes tuo metu kai nuejau, kosejau sausai. israse bronchipret ir antibiotiku. Siuo metu irgi nera karkalu.

bet as pradejau koseti tai nuo bacilos, itariu, kad nuo vaiko uzsikreciau, nes tuo metu jam buvo akiu uzdegimas, gerkle ir sloga, o man buvo temperatura, gerkle ir kosulys.

o saltalanki ne pries maista reikia suduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 liepos 2014 - 08:48
QUOTE(Zirzė @ 2014 07 18, 08:47)
o saltalanki ne pries maista reikia suduoti?

Va to tai nežinau, nenaudojam to aliejaus, mano mama juo gydėsi skrandį ir ją labai sualergizavo- išbėrė, tai savo vaikams net nebandžiau duoti. Žinau, kad daug kam tinka, bet aš neduodu.
Atsakyti
taip rašo reikia gerti prieš valgį likus 15 min. geriausia ryte ant tuščio skrandžio.
aš ir daug skaičiau, kad gali alergizuoti, bet tfu tfu mus nesualergizavo. varome antra bonkute, akau karta ryte ir viskass, kai man superščia gerkle ir pati išgeriu blush2.gif nuiima kaip ranka.
Atsakyti
sugeriau, ziuresiu ar pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 07 17, 22:53)
nu jooo, padetis Jusu vaikucio tikrai prasta, net nezinau ka patarti. o Kokius tyrimus dar daret? mikroplazmas tyret? paseli is nosytes eme?

mikroplazmos ne, paseli taip. Buvom pas pulmonologe siandien, Jusiene, Santariskese. Ventolino sirupas ir tabletes kramtomos is M raides, nepamenu dabar pavadinimo, liko pas vyra. menesiui. tada menesio petrauka ir rudeniop vel pasirodyt ir pas ja, ir pas alergologe.

QUOTE(bevardė @ 2014 07 18, 09:31)

Žalia-raudona, o antibus skiria po kraujo tyrimo kai patvirtina jog yra bakterinė infekcija? Ar tik karkalus išgirdusi gydytoja jau sprenžia apie plaučių uždegimą be jokių kraujo tyrimų?

ne ne, viskas čia su plaučių uždegimu gerai, aš ne piemenė ir antibus sutinku girdyt po n tyrimų biggrin.gif šeimos gyd nei karto nėra antibų dar skyrus mažajam ir ji labiau natūralistė, abu kartus juos skyrė ligoninėj, kai CRB buvo apie 100. Plaučių rentgenas irgi darytas buvo. ne šiaip na ura paskirdavo.

tai va. man rodos tapsiu temos sekėja. et.. ar kieno nors tokio amžiaus (iki 2 metų) vaikai yra alergiški aplinkai? darėt lopus, kraują?
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2014 07 18, 11:37)
mikroplazmos ne, paseli taip. Buvom pas pulmonologe siandien, Jusiene, Santariskese. Ventolino sirupas ir tabletes kramtomos is M raides, nepamenu dabar pavadinimo, liko pas vyra. menesiui. tada menesio petrauka ir rudeniop vel pasirodyt ir pas ja, ir pas alergologe.
ne ne, viskas čia su plaučių uždegimu gerai, aš ne piemenė ir antibus sutinku girdyt po n tyrimų biggrin.gif šeimos gyd nei karto nėra antibų dar skyrus mažajam ir ji labiau natūralistė, abu kartus juos skyrė ligoninėj, kai CRB buvo apie 100. Plaučių rentgenas irgi darytas buvo. ne šiaip na ura paskirdavo.
tai va. man rodos tapsiu temos sekėja. et.. ar kieno nors tokio amžiaus (iki 2 metų) vaikai yra alergiški aplinkai? darėt lopus, kraują?

nežinau su tuo geriamu Ventolinu mums nepadėjo schmoll.gif
jums išrašė Monkasta. stebėkite dėl naktinių košmarų, kiek passkaitau nemažai kam passireiškia šalutinis poveikis, tfu tfu mums jo nebuvo, bet jis kėlė mums rūgštį, turime GERL.
mano mergytė buvo ir 1,5 metukų kai BA nustatė, bet mes prieš tai begalės kartų obstrukcinių bronchitų sirgome, gal 20 kartų g.gif
imunoglobulinas rodė alergija, bet visi kiti tyrimai nerodė kam alergiška. atrinkau, kad alergiška dulkių erkutėm, smogui, ir pačiom dulkėm. įtarimas kyla ir dėl birželio mėnesio žydėjimo, nes birželis slogos.
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2014 07 18, 10:37)
aš ne piemenė ir antibus sutinku girdyt po n tyrimų

Klausiu, nes jei būna rimti plaučių uždegimai, t.y. bakteriniai, dažniausiai (sakau ne visada bet dažniausiai) su BA tai nesusiję.

Ventolino sirupas nieko gero, pirma- pajusti jo poveikį reikia didelio kiekio sirupo, antra- jis labai veikia širdelę. Keista kad pulmonologai dar jį skiria, nes net kelių mėnesių vaikui rekomenduojamas purškiamas ventolino inhaliatorius, neturint kaukės galima ją pasidaryti iš eilinio jogurto indelio dugne iškerpant skylę istatyti inhaliatorių. Tada ventolinas veikia vietiškai iš karto bronchuose.

Vaistas M- 100 proc Monkasta. Kaip ir mergaitės įspėjo, labai labai dažnai šis vaistas turi šalutinį poveikį- vaikas tampa labai irzlus piktas, isterikuoti pradeda, naktim klykti nuo košmarų. Toks poveikis pasireiškia nuo kokios 3-7 vartojimo dienos. Bet gali ir nepasireikšti.
Atsakyti
Puikiai nuteiket biggrin.gif

Dar 15 h einam pas homeopate.
Atsakyti
Tiesiog norim išsakyti savo patirtį, gaila, kai pradėjo kelią į BA gydymą viso to nežinojom, o nuo to kentėjo vaikai sad.gif

O kad einat pas homeopatę tikrai puiku. Homeopatinis gydymas ilgas, bet pasitelkus kantrybę kaikurioms mamoms pavyksta pamiršti BA. NOrs kaip ir minėjau, manau BA pas jus ne pagrindinė liga o tik pasekmė kažko kito. Radus priežastį ir ją pašalinus nebeliktų ir BA.
Ir atminkit, geriausius patarimus gali duoti tik gydytojas, mes tik savo patirtimi galim pasidalinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 07 18, 13:41)
Tiesiog norim išsakyti savo patirtį, gaila, kai pradėjo kelią į BA gydymą viso to nežinojom, o nuo to kentėjo vaikai sad.gif

O kad einat pas homeopatę tikrai puiku. Homeopatinis gydymas ilgas, bet pasitelkus kantrybę kaikurioms mamoms pavyksta pamiršti BA. NOrs kaip ir minėjau, manau BA pas jus ne pagrindinė liga o tik pasekmė kažko kito. Radus priežastį ir ją pašalinus nebeliktų ir BA.
Ir atminkit, geriausius patarimus gali duoti tik gydytojas, mes tik savo patirtimi galim pasidalinti wink.gif

As manau, kad jam alerginio pobudzio vis tik. Nes maistui pakankamai daug kam alergiskas. Aplinkai as turiu - dulkiu erkes, pelesis, azuolas, suo. Bet manoji alergija ner sunki, sloga, is 5 - 2 balai. Namie turim ir kate, ir suni.. Labai noriu tiket, kad tai nuo dulkiu erkuciu.
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2014 07 18, 11:37)

Siaip Jusiene nebloga gydytoja, tik kad geriamas ventolinas tikrai nelabai suveiks. na tikiuosi kad nuo pasirto gydymo siek tiek pageres ir bus lengviau eiti sveikimo keliu 4u.gif
Atsakyti
Nu va. Homeopates nuomone visiskai kitokia. Joks cia ne ba. Infekcijos neina is organizmo pasalint kazkokios. Ji patare neduot visu tu vaistu, bnt jau pabandyt iki treciadienio. Jei tempa - skambint jai. Dar kas - skambint jai. Nes musu seimos atostogauja dabar. Zirniuku turim. Tai bandysiu vis tik iki treciadienio apsieit... Ryt i pajuri, su ta mintim, kad pageretu
Atsakyti