QUOTE(bevardė @ 2014 07 18, 09:31)
Zirze, pagal apibūdinimą gali būti ir tas ir tas. Pirma reikėtų pas gerą LOR apsilankyt- paimtų tepinėlį iš gerklės, gal kokia bacila ten sėdi, tada pas LOR (išbandyti omeprozolį kokias tris sav minimum) ir tik tada pas pulmonologą
Žalia-raudona, o antibus skiria po kraujo tyrimo kai patvirtina jog yra bakterinė infekcija? Ar tik karkalus išgirdusi gydytoja jau sprenžia apie plaučių uždegimą be jokių kraujo tyrimų?
Papildyta:
Šaltalakio aliejau galima su koše kokia sumaitinti , na valgant ant košės šaukšelio ir to aliejaus užpilt gal.
Žalia-raudona, o antibus skiria po kraujo tyrimo kai patvirtina jog yra bakterinė infekcija? Ar tik karkalus išgirdusi gydytoja jau sprenžia apie plaučių uždegimą be jokių kraujo tyrimų?
Papildyta:
Šaltalakio aliejau galima su koše kokia sumaitinti , na valgant ant košės šaukšelio ir to aliejaus užpilt gal.
aha, manau reiktu pasidaryti man issamesnius tyrimus. O antibiotikus skyre tokiu pagrindu, kad yra uzsiteses kosulys (tuo metu jau buvo beveik mehuo) ir is tiesu, man nuo ju pagerejo, bet nera taip, kad kosulys praejo, tiesiog siek tiek pagerejo. Karkalu pas mane nebuvo jokiu, nes tuo metu kai nuejau, kosejau sausai. israse bronchipret ir antibiotiku. Siuo metu irgi nera karkalu.
bet as pradejau koseti tai nuo bacilos, itariu, kad nuo vaiko uzsikreciau, nes tuo metu jam buvo akiu uzdegimas, gerkle ir sloga, o man buvo temperatura, gerkle ir kosulys.
o saltalanki ne pries maista reikia suduoti?