QUOTE(Roga @ 2014 07 17, 14:35)
sveikatytės tau, kad rastų kas tau yra
aciu
QUOTE(bevardė @ 2014 07 17, 15:02)
Mažiukui mano 7,5 m
Zirze, o koks kosulys?
smagu, kad tieek laiko tempiat be vaistu rimtu
kosulys buna visoks. Is pradziu ryte sausas, kol prakoseju, tada jau atsikoseju dregnai, bet koulys tuom nepasibaigia, neistverus isimetu i burna ka nors metinio (nuo ju jau man net bloga daros)
tai dingsta kosulys visai, kokiam pusval ar net valandai. Veliau nuo dazno kosulio vel atsiranda sausas kosulys. Kartais net sunku kvepuoti buna. Siandien va darza ravejau, matyt dulkiu prisikvepavau, tai pradejau stipriai sausai koseti, ir vel pasidare sunkiau kvepuoti. NUejau susipurskiau 2 Ventolino. Kosulys sumazejo, kvepavimas palengvejo. Arba buna po patalynes keitimo, kad kartais isgirstu save sucypiant. Bet as anksciau - pries kokius 6m daug rukiau. Sulig vaiko nestumu nutraukiau, tai as viska suversdavau buvusiam rukymui
NU va taip ir buna mano dienom. Gerkles ziotys mano raudonos beveik istisai buna. Gydytoja sake, kad nuo kosulio isdraskyta, nors ziema irgi raudona buna, kai net ir nekoseju.
Is karto ir as maniau, kad gal pati turiu bedu su rugstingumu, bet jausciau, kad rugstys kyla
jausciau, kad gerkle skauda ar kazka
nors gerai pagalvojus, gerkle irgi darnai man papersti, karta i menesi visada
QUOTE(BiZė @ 2014 07 17, 15:18)
Merginos noriu patarimo..
Pirmą kartą vaiką turėjau vesti pas sakykime pas vieną gydytoją, nes apie jį vien geri atsiliepimai. Prisiregistravome, bet tą dieną jo nebuvo, teko nueiti pas kitą. Patiko ir šita gydytoja. Ji skyrė visus tyrimus ir t.t
Dabar po 3mėn petraukos reikia pasirodyti ir galvoju ar kreiptis pas ją, kuri ir pradėjo gydymą, ar kreiptis pas tą pirmą, kur ir norėjau
as vesciau pas ta, kur dabar gydyma sudare.
QUOTE(zalia-raudona @ 2014 07 17, 19:21)
Sveikos.
.....
Gaila vaiko siaubingai, vasaros nemato
nu jooo, padetis Jusu vaikucio tikrai prasta, net nezinau ka patarti. o Kokius tyrimus dar daret? mikroplazmas tyret? paseli is nosytes eme?