Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 06 30, 15:51)
Nagi ir kas ji tokia?

Endokrinologo vaikų jokio nežinau,neturiu ką rekomenduoti.

Jūratė Stanevičiūtė. Ji kolkas vienintelė alergologė ten dirbanti. Ir kolkas eilių visai nėra, galima ir tą pačia dieną kartais gaut taloną, o rytdienai visada.

QUOTE(Zirzė @ 2014 06 30, 16:31)
musu tokia pat, sanatorija priklauso 18d.

O ko prašyti?Šeimos gyd? Ar pulmunologo? Ar būtinai siunčia tik po paūmejimo? Ar yra kokios eilės? Labai domintų visa info. Iš tikro gerai būtų, kad mūsų temos pirmame lape būtų informacija apie sanatorijas.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 30, 17:44)
Jūratė Stanevičiūtė. Ji kolkas vienintelė alergologė ten dirbanti. Ir kolkas eilių visai nėra, galima ir tą pačia dieną kartais gaut taloną, o rytdienai visada.
O ko prašyti?Šeimos gyd? Ar pulmunologo? Ar būtinai siunčia tik po paūmejimo? Ar yra kokios eilės? Labai domintų visa info. Iš tikro gerai būtų, kad mūsų temos pirmame lape būtų informacija apie sanatorijas.

tik jūsų vaikų gydytoja su ja kalbėkitės dėl sanatorijos. nors esu girdėjusi kad ir pulmonologa gali siusti į sanatorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 30, 16:44)

Mums viską tvarko šeimos gydytoja, ji surašo viską ką reikia, mes sirgom sausio mėn., o į sanatoriją vykom gegužės gale, tai ir rašė, kad paskutinis paūmėjimas balandį, man dzin, tegul rašo popieriuose, kaip jiems reikia, svarbu aš žinau kada ir kaip vaikas serga

Paskutinius 2 kartus buvom Palangos Gintare, viskas ten ok ax.gif

Kategoriška, pasidomėkite dėl mažo ūgio, nes kai sutrinka hormonai, tai sako, kad lėčiau auga, bet gink D. netaikau tai Jūsų atvejui, mes vykom pas endokrinologę Santariškėse, labai maloni, viską paaiškino..mes vykom dėl didesnio svorio, galvojom gal hormonai, kad apetitas toks geras, tai ten man ir aiškino dėl ūgio, bet maniškė ir taip jau prie aukštesnių, todėl lieka stebėti mitybą, riboti maistą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 30, 17:44)

su seimos gydytoja kalbekite, pulmonologas gali israsyti rekoemndacija, pagal kuria seimos gydytojas toliau siuncia pas reabitologa smile.gif eiles yra kaip ir visur, kalbu apie reabilitacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 liepos 2014 - 14:40
sveikos, kaip laikotės g.gif
mes neblogai, tik nepatinka kai palaksto sukoso g.gif gydytoja tikrino viskas švaru g.gif

man toks klausimas kilo, sugalvojome dičkiui padaryti dovana ir nusivešti į druskininku vandens parka. dabar dėl mažylės, jautu pasiimu visus vaistus ir dar tavegilio, galvoju jei sualergizuotu ką manote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 02, 12:37)
man toks klausimas kilo, sugalvojome dičkiui padaryti dovana ir nusivešti į druskininku vandens parka. dabar dėl mažylės, jautu pasiimu visus vaistus ir dar tavegilio, galvoju jei sualergizuotu ką manote g.gif

Taip ir padaryk, smagu bus vaikams thumbup.gif Pasiimk kokio kremuko, po baseino ir dušo patepsi.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 07 02, 14:00)
Taip ir padaryk, smagu bus vaikams  thumbup.gif  Pasiimk kokio kremuko, po baseino ir dušo patepsi.

o kaip manai ar tiktų migdolų aliejus po visko g.gif nors ji bailiuka netikiu, kad lystu į vandenį, bet sakau gal paaugo biggrin.gif
tiesa durnas klausimas, o mažikei reikia maudymuko blush2.gif plaukams kepuryte paiimsiu, kad nesušlaptų, nes neleistų džiovinti su fenu, tai apsidrausiu.
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 07 07, 13:58)
Sveikos,

karšta, bet gerai, norisi jau tos šilumos biškį blush2.gif

Mano pupa per savaitgalį tiek prisimaudė ežere, tai net nežinau, tikiuosi neapsirgsim, nes man tai dar per šaltas vanduo, vaikams tai niekad nešalta.... jiems smagu ax.gif
Ryt į baseiną ruošiamės, tai vėl maudynės, grūdinamės thumbup.gif

Laukiu kol ir pas mus baseiną pastatys, mokinsiu mažylė plaukti.

------------------------------------------------------------------
Šiandiena buvome dėl pasaitelio, burnos chirurge pasakė, kad jis tikrai netrugo, kad dėl jo springtu valgydamas, aš tiesiog atsitiktinai, sakau issiziok parodyk gerklyte ar neraudona, tai švelniai rausva kaip visada. Tik man pasakykite ar aš galėjau matyti stemple g.gif nelindau ji pati issiziojo. Ne kaip viršyti iš liežuvėlis, apačioje storesnis, kas CIA per velnias. Taip pat mačiau kai balandį sirgo sunkiai ir kosijo baisiai,bet dabar nekoso g.gif
Atsakyti
Oi Roga nežinau, ką galėjai matyti. Geriausia būtų LOR užklaust.

O dėl pasaitėlio, tai jei vaikui netrukdo jo geriau ir neliesti, nes kirpimas ne visada išeina į naudą. Mergytė tavo dar maža ir tas pasaitėlis dar pasitampys. Jį rekomenduojama kirpti tik išimtinai atvejai, kai jis pilnai suaugęs, kai trukdo ryti maistą, kai labai trukdo kalbai. O jei jis pakankamai lankstus tai ir nejudink, nes po to būna kad perdaug jį atpalaiduoja. Vienam pažįstamam vaikui vis tik kirpo, tai tas įgavo įprotį liežuvį užriesti į viršų burnytėj ir jį čiulpti, kas svarbiausia tą daro naktį kai miega ir savęs nekontroliuoja, o jau garsas to čepsėjimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 09 liepos 2014 - 08:08
QUOTE(bevardė @ 2014 07 09, 09:08)
Oi Roga nežinau, ką galėjai matyti. Geriausia būtų LOR užklaust.

O dėl pasaitėlio, tai jei vaikui netrukdo jo geriau ir neliesti, nes kirpimas ne visada išeina į naudą. Mergytė tavo dar maža ir tas pasaitėlis dar pasitampys. Jį rekomenduojama kirpti tik išimtinai atvejai, kai jis pilnai suaugęs, kai trukdo ryti maistą, kai labai trukdo kalbai. O jei jis pakankamai lankstus tai ir nejudink, nes po to būna kad perdaug jį atpalaiduoja. Vienam pažįstamam vaikui vis tik kirpo, tai tas įgavo įprotį liežuvį užriesti į viršų burnytėj ir jį čiulpti, kas svarbiausia tą daro naktį kai miega ir savęs nekontroliuoja, o jau garsas to čepsėjimo  doh.gif

Tai ir veziau tik todėl, kad ji springsta nuo ,kietesnio maisto, kad patikrintų, o pradėjo zvengti iš manęs, sako taip nebūna ir likau nesupratusi g.gif
Aš ir toliau mankstinu jai liežuvėlį ir burnyte, pasiziuriu ir bandoma daryti, tai kai didesne mokinį ja valgyti, sakau trink su dantukais Nū mokinames taip.
O pas ja ir tarpas tarp dantų yra viršutinis prisegtas, bet sake koreguoja kai viršutiniai 4 dantys sudygsta tik tada.
Atsakyti
Sveikos, jus leidziate vaikus i baseinus? kaip reaguoja astminukai i chlorkalkiu kvapa baseine, astmos priepuoliu nebuna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 07 10, 13:47)
Sveikos, jus leidziate vaikus i baseinus? kaip reaguoja astminukai i chlorkalkiu kvapa baseine, astmos priepuoliu nebuna? smile.gif
mano dukrą sanatorijoj išprašė pakeist baseiną vietoj vonios, nes aš pati kaip alergiška chlorui tai bijojau ją leist, na ir po trečio karto jai pradėjo tint kvėpavimo takai, atsirado dusulys...tai gerai kad bent gydymo įstaigoj pabandėm, dabar žinom doh.gif O kiti vaikai normaliai, vaikšto laimingi, tai kad manau reikia visgi pabandyt, kad žinot, nes čia kiekvienam skirtingai reaguoja
Atsakyti