Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Laba diena,

Kaip laikotės? ar sveiki mažučiai?

Maniškis buvo biški apsičiaudęs su slogyte, tai įtariu jei nesipurkštumėm vaistų, būtų perėję į abstrukciją, o dabar kelias dienas pačiaudė ir nurimo.. 4u.gif
Vaikams įkūrėm kambariuką su naujom lovytėm, kaldrytėm.. Tai bus lengviau jam ir gyventi, ir miega gan noriai vieni kamabryje wink.gif

Zirze, mačiau sanatorijos temoje rašei kad norėtumėt vykti vasaros pabaigoje. aš ir galvoju taip daryti, sakau gal mažesnis bumas buv žmonių. išvis norėčiau gal net rugsėjo mėnesi.. gal net orai būtų geresni..

Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 30, 11:50)
Laba diena,

Kaip laikotės? ar sveiki mažučiai?

Maniškis buvo biški apsičiaudęs su slogyte, tai įtariu jei nesipurkštumėm vaistų, būtų perėję į abstrukciją, o dabar kelias dienas pačiaudė ir nurimo..  4u.gif
Vaikams įkūrėm kambariuką su naujom lovytėm, kaldrytėm.. Tai bus lengviau jam ir gyventi, ir miega gan noriai vieni kamabryje wink.gif

Zirze, mačiau sanatorijos temoje rašei kad norėtumėt vykti vasaros pabaigoje. aš ir galvoju taip daryti, sakau gal mažesnis bumas buv žmonių. išvis norėčiau gal net rugsėjo mėnesi.. gal net orai būtų geresni..

as irgi labai laukiau kada pabaigsim irengti D. kambari smile.gif jau perdazytas, suklotos grindys, liko tik baldeliai, tik vasara antram aukste karstoka, tai kelsimes ten rugseji )

I sanatorija mes irgi norejome rugsejo men, bet gydytoja perspejo, kad tai ketvircio pabaiga, ir ten visaip buna su kvotom, sake geriau nerizikuoti, ir jei yra galimybe, vaziuoti anksciau. Pernai isvaziavome rugpjucio 13d, tai buvo labai daug zmoniu, negavom net renovuoto kambario, bet po savaites staigiai eme mazeti vaiku, paaugliu ir seimu. Tad siemet planuojua ties 20 diena taikyti ax.gif Galbut ten susitiksime, butu smagu 4u.gif
Atsakyti
mes po laringito ir gilios slogos atrodo baigiam išsikapstyti.

taip į sanatorija po rugpjūčio 15 dienos pradeda mažėti, nes jau dauguma ruošiasi mokslams, manau laikas pats geriausias ir šilta ir vaikų gerokai sumažėja.
dokumentus tvarkytis skaičiuokite, kad užžtruksite apie 1 mėn. nes atostogauja nemažai kas ir .
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 30, 11:20)

taip į sanatorija po rugpjūčio 15 dienos pradeda mažėti, nes jau dauguma ruošiasi mokslams, manau laikas pats geriausias ir šilta ir vaikų gerokai sumažėja.
dokumentus tvarkytis skaičiuokite, kad užžtruksite apie 1 mėn. nes atostogauja nemažai kas ir .

Vargšiukės sad.gif
Savrbu jau geryn viskas eina..
Mes va ir pradėsime tvarkytis liepos viduryje, tai kol viskas susidėlios ir bus rugpjūčio vidurys, tada ir manau ir keliausim biggrin.gif
Peržiūrėjau foto, kad nerenovuoti kambariukai nelabai kokios išvaizdos sad.gif ar čia alaimės dalykas?
Tai galvoju imti renovuotą, paskaičiavau kad dar papildomas man vaikas kainuos po 15lt para. Gausis nemaža suma..
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 30, 12:20)

stipriai sueme si karta liga? unsure.gif stiprekite 4u.gif

QUOTE(BiZė @ 2014 06 30, 13:01)
Vargšiukės sad.gif
Mes va ir pradėsime tvarkytis liepos viduryje, tai kol viskas susidėlios ir bus rugpjūčio vidurys, tada ir manau ir keliausim biggrin.gif
Peržiūrėjau foto, kad nerenovuoti kambariukai nelabai kokios išvaizdos sad.gif ar čia alaimės dalykas?
Tai galvoju imti renovuotą, paskaičiavau kad dar papildomas man vaikas kainuos po 15lt para. Gausis nemaža suma..

tikrai taip, gauti nerenovuota padoru kambari yra laimes dalykas smile.gif as siemet net negalvodama imsiu renovuota, aisku jeigu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 30, 13:01)
Vargšiukės sad.gif

aš padarysiu, kad pas mane FB matytumei gyvenome ir renovuotame ir nerenovuotame kambariuose. sausį nerenovuotame, žinok gauvome liuksiška kambarį.

QUOTE(Zirzė @ 2014 06 30, 13:21)
stipriai sueme si karta liga? unsure.gif stiprekite 4u.gif
tikrai taip, gauti nerenovuota padoru kambari yra laimes dalykas smile.gif as siemet net negalvodama imsiu renovuota, aisku jeigu bus ax.gif

žinok neblogai išsisukome be obstrukcijos ar komplikacijų ir be astmos vaistų tfu tfu blush2.gif

taip dabar ir renovuoti laimės dalykas. aš tik niekada neičiau į trečia korpusa kol jo nesutvarkys, imsis šį rudenį renovuot jei gerai pamenu. dabar sutvarkyti beveik visas ketvirtas ir antras korpusai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 30 birželio 2014 - 12:46
tai 4-tam korpuse nebeliko nerenovuou? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 06 30, 14:44)
tai 4-tam korpuse nebeliko nerenovuou? g.gif

žinok nežinau, kaip dabar, net matau pagal kainoraštį kad 4 korpuse kainos renovuotų kambarių yra net didesnės nei antrame korpuse. sausį kai buvau buvome nerenovuotame gražiame kambaryje.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vis paskaitau, o parasyt nerandu kada. Su astma sekas gerai, nebuvo nuo kovo men kosulio ( tfu tfu tfu) Ir Monkastos negeriam gerus pora men.

Neseniai su rotu gulejom ligoninej verysad.gif Kosejo mano mergina kazkur geguzes menesi, bet tik palakscius, pajudejus aktyviau. Dabar kuri laika nekosejo. (tfu tfu tfu) Kai Lor pasake, kad yra refliuksas, tai pradejau labiau maista ziuret, nes pastebejau, kad po sokolado pakosti. O gal padejo ir tai, kad adenoidus isoperavom.

Greitu metu vaziuosim pas alergologa, nes noriu istirt alergijas. Kas Kaune gyvenat tai labai faina alergologe pradejo dirbt Silainiu poliklinikoj wub.gif Pati pas ja buvau, labai patiko.

Perrasiau dukra i kita darzeli, gal jame labiau pritaps, viliuos. blush2.gif

Merginos, ar priklausytu mums sanatorija su J45.9 nepatikslinta astma?

Mano mergyte pagal savo amziu labai zema, vos 98cm, nors jai jau 4 metai ir 3 men. Mes tevai abu esam zemesnio ugio, gal del to, bet kai per praejusius metus paaugo vos 2cm, tai man neramu ir keliausime pas endokrinologus. Gal kas nors galit parekomenduoti gera specialsita, gal teko kam susidurt?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 06 30, 11:28)
5g cia jau vyresniems? g.gif

singulair 5mg dezuteje raso nuo 6 metu.
Lietuvoje ju nebebuvo, tai budama Italijoje nupirkau savo 4 metu vaikui. Vaistininke patare 1/5 tabletes dali nupjauti ir bus 4 mg.
Tai jei kuri noretu, mielai perleisciau.
Vilniuje galiu privezti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 30, 15:38)
Kas Kaune gyvenat tai labai faina alergologe pradejo dirbt Silainiu poliklinikoj  wub.gif  Pati pas ja buvau, labai patiko.

Nagi ir kas ji tokia?

Endokrinologo vaikų jokio nežinau,neturiu ką rekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 30, 16:38)

Merginos, ar priklausytu mums sanatorija su  J45.9  nepatikslinta astma?

musu tokia pat, sanatorija priklauso 18d.
Atsakyti