Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Veikliosios medžiagos gali pradėt mažėt ir iki 60 dozės.
Atsakyti
man reikia patarimo buvo rezorban tepaliukas, su kuriuo galima inchaliuoti ir patepti. jo nebėra, kuo galima pakeisti, ar gali patarti g.gif
naujai išbandyta inchaliacija nuo vidinės slogos, labai padeda, tai ieškau kuom pakeisti nes baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 26, 17:03)
man reikia patarimo buvo rezorban tepaliukas, su kuriuo galima inchaliuoti ir patepti. jo nebėra, kuo galima pakeisti, ar gali patarti g.gif
naujai išbandyta inchaliacija nuo vidinės slogos, labai padeda, tai ieškau kuom pakeisti nes baigiasi.

Dr.Theiss Eucalipin tepalas 50g N1: My Webpage

inhaliuoti nebandziau, bet: kaitinom kojas su juo (galima sakyti kad tai taip pat siokia tokia inhaliacija); tryniau krutine ir nugara, pedutes.

yra dar ir rusiskas variantas, jis pigesnis.

o dar galima ir pabandyti eukalipto alieju. tik manau, kad inhaliacijoms jis turetu buti ytin svarus. kaip tik neseniai ciupinejau sveicaru produkcija. pirkt, nepirkau. bet uzfiksavau, kur galima butu isigyti reikalui esant mirksiukas.gif (ytin svarus aliejai anot pardavejo). progai pasitaikius rekomenduoju uzsukt mirksiukas.gif (bulvare, Vilniaus g. kitapus, berot Morgano kavines, nediduke sveikuoliu parduotuvele arba dvaro g. tarp vilniaus g. ir ausros al., einant nuo tele 2 salono link teismo rumu pastato.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 26 birželio 2014 - 19:07
QUOTE(janna @ 2014 06 26, 20:02)
Dr.Theiss Eucalipin tepalas 50g N1: My Webpage

inhaliuoti nebandziau, bet: kaitinom kojas su juo (galima sakyti kad tai taip pat siokia tokia inhaliacija); tryniau krutine ir nugara, pedutes.

yra dar ir rusiskas variantas, jis pigesnis.

o dar galima ir pabandyti eukalipto alieju. tik manau, kad inhaliacijoms jis turetu buti ytin svarus. kaip tik neseniai ciupinejau sveicaru produkcija. pirkt, nepirkau. bet uzfiksavau, kur galima butu isigyti reikalui esant  mirksiukas.gif (ytin svarus aliejai anot pardavejo). progai pasitaikius rekomenduoju uzsukt  mirksiukas.gif  (bulvare, Vilniaus g.  kitapus, berot Morgano kavines, nediduke sveikuoliu parduotuvele arba dvaro g. tarp vilniaus g. ir ausros al., einant nuo tele 2 salono link teismo rumu pastato.)

Vat galvojau apie dr theisso pabandyti.
Ačiū mačiau ta parduotuve, bet nebuvau užėjus, reiks užsukti.
Atsakyti
Man pulmonologas nerekomendavo jokių tepalų naudoti, nes jie astminukam gali užspazmuoti.

O inhaliacijom gal toks tiktų?
Giraite

Tik man regis mūsų turimiems inhaliatoriams tokiems kaip Omron, aliejus netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 27 birželio 2014 - 07:41
QUOTE(bevardė @ 2014 06 27, 08:37)
Man pulmonologas nerekomendavo jokių tepalų naudoti, nes jie astminukam gali užspazmuoti.

Giraite

Tik man regis mūsų turimiems inhaliatoriams tokiems kaip Omron, aliejus netinka.

Žinok kaip bebūtu keista rezervatas padeda, per tris diena neliko gilumines slogos beveik ir jau naktį nebekosijo.
Ačiū labai už patarimus 4u.gif

2 menesiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 27, 08:04)
2 menesiai cool.gif

Tyliai sekam paskui jus topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 27, 09:30)
Tyliai sekam paskui jus  topsecret.gif

good.gif
Atsakyti
as F nutraukusi tik su Singulair pagalba. be vaistuku kolkas mums neiseina, dar ir tai pakositi kartais sausai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 27, 07:37)

Giraite

Senesnes kartos inhaliatoriams tikrai netinka. Mano Omrone naudojimo instrukcijoje net atskirai pazymeta buvo kas tinka ir kas ne, atskira isryskinta eilute.
Tie, kas turi naujesnius, tokiu ispejimu instrukcijose nerado. Tai suprask kaip nori. Yra naudojanciu ir aliejiniu pagrindu tirpalus.

Nors as nenaudoju net nuoviru tiesioginems inhaliacijoms.

Apsiriboju koju kaitinimu ir i ta vandeni jau pilu arba stipru nuovira, arba druska, arba istirpinta tepaliuka (puse arbatinio saukstelio nepilnam kabirui vandens). Tai tas eteris pasiskirsto po visa vonios patalpa. Va taip ir kvepuojam.

O pasibaigus procedurai arba itrinu dar papildomai pedutes plius kojines (medvilne ir vilna). Arba jei sildau krutine ir nugara bulvemis, pries tai itrinu eukalipto tepalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 birželio 2014 - 12:17
vat pas mus ir yra bėda negaliu kaitinti, tai atkrinta, lieka inchaliatorius. liko tik keli pasijimai per diena dar duodu ACC 100 mg du kart per diena, kad baigtusi po laringito išsivalyti.
Atsakyti
Mano inhaliatorius toks, nežinau jis čia skaitosi senoviškas ar naujoviškas:
user posted image

Perkant pati užklausiau ar galima naudot aliejus eterinius, tai nepatarė, nes inhaliatorių purškiama srovė perdaug smulki, ir aliejus tiek neišsiskaido, todėl ir poveikio gali nebūti ir aparatas gali pagesti.
Atsakyti