Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 06 24, 11:26)
As ne abieju atsisakiau. O tik vakarinio flixotide. Rytini palikau ir montelukasta vakare.

stebeciau dar diena ar dvi, jei negeru,gal tada butu verta pasikonsultuoti su pulmo?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 24, 12:47)
o kaip naktis ši, ar dar yra tas šniokštimas, jei likęs ar diddiję gal grįščiau atgal prie abiejų dozių g.gif jei ne, tai turėtu priprasti ir palengvėti g.gif

Sia nakti jau nebekosėjo, o dieną kai neatsikosti, kartais pašniokščia. Bet jam taip tarpais būdavo ir vaistus vartojant net ir didžiules dozes 250flixotide. Todėl viena gydytoja ir leido viską nuimt, nes laiko jį labiau šniokštiku siaurais kvėpavimo takais, nei astmininku.
dabar purškiu 125mg f ryte ir monkasta vakare. Ka toliau iš jų nuimt? Gyd sakė, kad abu kartu, bet viena narė patarė atskirai
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 06 24, 15:32)
Sia nakti jau nebekosėjo, o dieną kai neatsikosti, kartais pašniokščia. Bet jam taip tarpais būdavo ir vaistus vartojant net ir didžiules dozes 250flixotide. Todėl viena gydytoja ir leido viską nuimt, nes laiko jį labiau šniokštiku siaurais kvėpavimo takais, nei astmininku.
dabar purškiu 125mg f ryte ir monkasta vakare. Ka toliau iš jų nuimt? Gyd sakė, kad abu kartu, bet viena narė patarė atskirai

aš dar kokia savaite purkščiau 125 mg ryte ir vakare duočiau monkasta. o tada jau nuiimčiau F ir dar po kokios savaitės monkasta, aš taip daryčiau, taip dariau.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 24, 14:50)
aš dar kokia savaite purkščiau 125 mg ryte ir vakare duočiau monkasta. o tada jau nuiimčiau F ir dar po kokios savaitės monkasta, aš taip daryčiau, taip dariau.

Dėkui už patarimus, taip ir darysiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti tokio biški "kvailo" klausimo..
Dabar purškiamės flixotidą, ten ant buteliuko parašyta 60 dozių, paskaičiavau kad mėnesiui laiko, tas mėnuo eina jau į pabaigą. O kai nebelieka ten tų vaistukų - nebeįmanoma supurškti ar kokie kiti požymiai kad baigėsi? blush2.gif Ar purškiasi ir tuščias?
Blogiausia kad reikia mums 3mėn jį naudoti, o dabar dozė pirma eina pabaigoj to buteliuko, šeimos gydytoja atostogauja, pas pulmonologą biški nepatogu nuvažiuoti, tai mastau kaip čia man suprasti kada jis ten baisis ir kaip man kitą buteliuką gauti doh.gif

Buvo apsirgęs vaikas angina su aukšta temperatūra, įtarimą turiu, jei nevartotų vaistų būtų perėję į abstrukciją, nes vienu metu lyg buvo pasunkėjęs kvėpavimas, bet greitai viskas susitvarkė ir jau viskas okey.
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 24, 23:40)
Sveikos 4u.gif

Dabar purškiamės flixotidą, ten ant buteliuko parašyta 60 dozių, paskaičiavau kad mėnesiui laiko, tas mėnuo eina jau į pabaigą. O kai nebelieka ten tų vaistukų - nebeįmanoma supurškti ar kokie kiti požymiai kad baigėsi? blush2.gif Ar purškiasi ir tuščias?
Blogiausia kad reikia mums 3mėn jį naudoti, o dabar dozė pirma eina pabaigoj to buteliuko, šeimos gydytoja atostogauja, pas pulmonologą biški nepatogu nuvažiuoti, tai mastau kaip čia man suprasti kada jis ten baisis ir kaip man kitą buteliuką gauti doh.gif

Buvo apsirgęs vaikas angina su aukšta temperatūra, įtarimą turiu, jei nevartotų vaistų būtų perėję į abstrukciją, nes vienu metu lyg buvo pasunkėjęs kvėpavimas, bet greitai viskas susitvarkė ir jau viskas okey.

Visokių buteliukų buna ,kad užtenka mėnesiui ar ilgiau ar trumpiau. Gali nesipurksti visai, arba kaip mums buvo purskesi bet jau ne vaistai, tada labai jautėsi ant Radvilos ji koset pradėjo, aš paėmiau nauja flakoneli.
Siusk vyrą tegul išrado kitas gydytojas, su kompensuojamu vaistu pasu, tokiu atveju gali ir pas pulmonologa nuvykti nieko blogo jie ir daktarai.
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 24, 22:40)

Visada paėmus naują flakonėlį ant jo užrašau vartojimo pradžios datą ir skaičiuoju dozes. Pastebiu, kad būna atvejų, jog flakonėlyje vaistai pasibaigia dar iki 60 dozės, purškia kažką, bet be veikliosios medžiagos, nes vaikis pradeda kosėti ir viskas nurimsta vos pakeitus flakonėlį. Būna pasitaiko nekokybiškų purkštukų, kurie stringa, todėl visada turiu vieną gerą nuo seno vaisto likusį, kad nusipirkus prastą purškiklį turėčiau kuom pakeisti. Ten būna kad stringa plastmasinė dalis, spusteli- kažkas trakšteli, bet atrodo, kad vaisto pilnai neišspaudė doh.gif Tada norisi lyg antrą kartą paspaust, bet taip jau antra dozė būtų.

Iš bėdos, kai papuolu į situaciją kai pas gydytoja negaliu nuvykti, o Flexotidas baigiasi, tiesiog perku nekompensuojamą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar prisiminiau viena dalyką, jei nueitumei i vaistine su kompensuojamu vaistu pasu ten surašyta viskas ar nėra dabar tokio įstatymo, kad ir vaistininkas gali išrašyti nes tai lėtine liga BA lyg turėjo priimti g.gif
Pameni savaitgalį užėjo sloga mazikei nuvykau i vaistine sakau proporgoli, israse receptą ir pardave g.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.
Nepagalvojau gydytojos paprašyti išrašyti prieš pat atostogas jos..
Pulmonologė mūsų Kaune dirba, o mes nuo Kauno 45km, ir dirba jin tik penktadieniais, nei va nulėkti prašyti, tada apsimokės nekompensuojamą pirkti..
Jaučiu taip ir reikės daryti, nusinešti knygutę kad pagal ją parduotų, tik susimokėsiu pilna kaina, nes įtariu kažkaip kad baiginėjasi purškalas, nors lyg matosi papurškimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 25, 14:16)
Ačiū už atsakymus.
Nepagalvojau gydytojos paprašyti išrašyti prieš pat atostogas jos..
Pulmonologė mūsų Kaune dirba, o mes nuo Kauno 45km, ir dirba jin tik penktadieniais, nei va nulėkti prašyti, tada apsimokės nekompensuojamą pirkti..
Jaučiu taip ir reikės daryti, nusinešti knygutę kad pagal ją parduotų, tik susimokėsiu pilna kaina, nes įtariu kažkaip kad baiginėjasi purškalas, nors lyg matosi papurškimas g.gif

Jei itari tai reiškia baigiasi. Pabandyk i vaistine ir žiūrėk tikrai parduos, geriau susimokėti nei buti be vaistu.
Atsakyti
Flexotidą parduos ir knygelės nerodant tik žinok kokio stiprumo flakonelio tau reikia 50, 125 ar 250.
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 06 24, 23:40)

tai eikite pas pavaduojancia smile.gif mes visada einam kad ir atostogauja musu smile.gif

o flakonelis purskiasi daug ilgiau negu 60 doziu, tik va po 60ties veikliosios medziagos vis mazeja, tad gali neuztekti ir vaikucio sveikata pablogeti. Mes iki galo purskiam tokiais atvejais kai galime mazinti ax.gif
Atsakyti