Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 06 23, 08:00)
Kai jau sustipresim, pagal homeopato rekomendacijas bandysim rugpjucio menesiui ipusejus vel pakartoti stiprinancius kiek imuniteta tirk kvepavimo sistema Santegros papildus .

Labai jau išpūstom kainom šie papildai parduodami, o sudėtis man irgi nepatinka, nes toks jausmas kad ten vien krakmolą geri, norint gauti reikiamą dozę veikliųjų medž reikia išgerti po 4 o kartais net 6 kapsules doh.gif Jei jau vartojat papildus tai geriau Swanson firmos, kaina mažesnė veikliosios medžia gerokia daugiau, kapsulių kiekis buteliuke didesnis, o ir jų suvartoti reikia tik po vieną.
Žinau kelis homeopatus, kurie labai jau populiarina tuos Santegros papildus, kažkaip ir tie homeopatai man labai komercija atsiduoda, o ne tikrais homeopatais. Aplamai kam vaikui reikia papildais stiprinti imunitetą, tai eilinis mulkinimas, suprantu, kai imunitetą taip papildomai reikia stiprinti po tarkim kaulų čiulpų transplantacijos, bet mūsų vaikų atvejų, kuo daugiau papildų tuo didesnė meškos paslauga vaikui. Kaip bebūtų homeopatija irgi nėra toks jau nekaltas dalykas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 06 23, 08:00)
O kaip su kvietiniais patiekalais? Klausiu del to, kad kai konsultavomes su homeopate,  pirmaji produkta, kuri ji pasiulie iseliminuoti kaip pagrindini alergena (nors pagal alergenu lentele apskritai nesame jokiam produktui alergiski) - kviecius. Tik, kadangi maniske ir taip yra is nevalgiu vaiku, o tai ka ji dar valgo - tai kvietiniai patiekalai, tai nelabai isivaizduoju kaip tai realiai padaryti  g.gif

Ne patys kviečiai, o glitimo turintys produktai pridaro daug bėdų. Aš asmeniškai net sveikam vaikui neduočiau produktų su glitimu, o ką jau kalbėti apie alergiškus vaikus. Yra įvairių alternatyvų, produktų be glitimo, pvz. kukurūzų, ryžių makaronai, spec. miltų mišiniai be glitimo įvairiems kepiniams ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 06 23, 06:36)
O kaip jusu vaikuciams su nosytemis? Nevargina rinitas, kaip gydotes?

Laukiu vibrocil lasiuku, jie mums geriausiai padeda nuo rinkti. O daugiau nosytes plovimas su mineraliniu vandeniu ir olynth.

Atrodo trečia sloga bus sakes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 23, 09:37)
Labai jau išpūstom kainom šie papildai parduodami, o sudėtis man irgi nepatinka, nes toks jausmas kad ten vien krakmolą geri, norint gauti reikiamą dozę veikliųjų medž reikia išgerti po 4 o kartais net 6 kapsules  doh.gif  Jei jau vartojat papildus tai geriau Swanson firmos, kaina mažesnė veikliosios medžia gerokia daugiau, kapsulių kiekis buteliuke didesnis, o ir jų suvartoti reikia tik po vieną.
Žinau kelis homeopatus, kurie labai jau populiarina tuos Santegros papildus, kažkaip ir tie homeopatai man labai komercija atsiduoda, o ne tikrais homeopatais. Aplamai kam vaikui reikia papildais stiprinti imunitetą, tai eilinis mulkinimas, suprantu, kai imunitetą taip papildomai reikia stiprinti po tarkim kaulų čiulpų transplantacijos, bet mūsų vaikų atvejų, kuo daugiau papildų tuo didesnė meškos paslauga vaikui. Kaip bebūtų homeopatija irgi nėra toks jau nekaltas dalykas wink.gif

Vat aš nepuolu, kažkaip nepatikimai ir man atrodo viskas g.gif

Pas mus gerosios bakterijos grižo ir šaltalankis, prie gerklės pastebėjau pagerejimu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 23, 08:37)
Labai jau išpūstom kainom šie papildai parduodami, o sudėtis man irgi nepatinka, nes toks jausmas kad ten vien krakmolą geri, norint gauti reikiamą dozę veikliųjų medž reikia išgerti po 4 o kartais net 6 kapsules  doh.gif  Jei jau vartojat papildus tai geriau Swanson firmos, kaina mažesnė veikliosios medžia gerokia daugiau, kapsulių kiekis buteliuke didesnis, o ir jų suvartoti reikia tik po vieną.

na, po tiek tikrai nereikejo g.gif turini as isberdavau is kapsules i sauksteli, nes kapsules nenurydavo. o kur cia krakmolas sudetyje: http://www.sveikatashop.lt/Pau%20d'Arco%20GP.html g.gif arba http://www.sveikatas...de Gato GP.html

Tikrai homeopatija nera panaceja nuo visu ligu. Ir kainos papildu, kaip daugelis kitu musuose vaistu, vitaminu, papildu yra gerokai ispustos.
Pernai metai ligos eigos atzvilgiu buvo lengvesni, nei pries tai. Galimai tai sutapimas, galimai augam, o ka gali zinot..... gal kazkiek ir prisidejo papildai g.gif

Pasidomesiu ir Swanson gamintoju mirksiukas.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 06 23, 08:39)
Ne patys kviečiai, o glitimo turintys produktai pridaro daug bėdų. Aš asmeniškai net sveikam vaikui neduočiau produktų su glitimu, o ką jau kalbėti apie alergiškus vaikus. Yra įvairių alternatyvų, produktų be glitimo, pvz. kukurūzų, ryžių makaronai, spec. miltų mišiniai be glitimo įvairiems kepiniams ir t.t.

Aciu uz patikslinima. Tiek nesismulkinau rasydama, nes maniau kad tai savaime suprantama. Taip, zinau. Kvieciu pakaitalai isbandyti, kaip ir kitokie produktai. Mergina ju nevalgo. Vadovaujantis alergenu tyrimu atsakymu lentele, maisto produktams ji nera alergiska. Tiesiog bandem koreguoti meniu pagal principa "o gal, o jeigu"
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 06 23, 06:36)
Sveikos, paskaiciau jusu komentarus, ir pradejau galvoti, gal cia ne Fleksotide nutraukimas kaltas g.gif Gal but yra kazkoks alergenas, kuris erzina ir issaukia kosuliukus. Nuo vakar pabandziau neduoti grietines (  is didziuju alergenu valgome grietine ir kvietinius patiekalus) ), kosejo maziau. Nakti tik 1 karta, be obstrukcijos. Grietine mes jau senokai valgome, bet kai naudojom Flexotide , jis pristabdydavo astminius kosuliukus. Nutraukus  galbut jie ir islenda g.gif Bandysim ir siandien apsieiti be grietines, labai tikiuosi, kad pavyks rasti kosulio priezasti 4u.gif Sunui  panasiai buvo, kai maistinis alergenas "islysdavo" astminiais kosuliais: gereme dilgeliu arbatele hemoglobinui pakelti. Buvo pradejes koseti, nebedaviau arbatos baigesi ir kosuliai.
Roga, mes turejom refliuksa, bet apsigydeme, lyg ir viskas gerai. Jei nuo Flexotide rugstis gali kilti, tai gal tame nevalgumo priezastis. Mes jokiu vaistu daugiau siuo metu nevartojame, tik Nasonex i nosi purskiames, nes visiskai nosis uzburksta, neprakvepuoja vaikas. Otrivin labai trumpam padedavo, o Allergodyl visiskai jokio poveikio neturejo. Teko purkstis Nasonex.
Zirze, mes naudojome Singulair , kai maziukas buvo. Miegodavo labai neramiai, visa nakti prasivartydavo,  buvo pradejes trukcioti  vaikas. Vedziau pas neurologus, bet ligu nerado. Ko gero tai Singulair salutinis poveikis toks unsure.gif
O kaip jusu vaikuciams su nosytemis? Nevargina rinitas, kaip gydotes?

Jus patikrinkite, ar vaikuciui nera skrandzio bedu, turejau omeny refliuksa. g.gif
dar bandysiu kenteti savaite kita su Singulair, jeiu nepasikeis naktinis miegojimas, reikes eiti prasyti gydytojos kad israsytu monkasta g.gif
Atsakyti
Janna, aš su šiais buvau susidūrusi
OsteoComplex

Nesakau, kad papildai visai nepadeda, bet manau kad jų vartojimas turi būti labai stipriai pargįstas rolleyes.gif Ypač vaikams.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 23, 10:04)
Janna, aš su šiais buvau susidūrusi
OsteoComplex

Nesakau, kad papildai visai nepadeda, bet manau kad jų vartojimas turi būti labai stipriai pargįstas  rolleyes.gif  Ypač vaikams.

Ne, nebuvau.

Homeopate ivardino mums konkrecius paildu pavadinimus ir kaip vartoti ir nieko daugiau, t..y. ne gamintoja apskritai. Jos rekomendacijomis pradziai sugerti vienus, po to tik kitus. Vienu kursas 30dienu. Viso gaunasi du menesiai. Pradeti gerti neprasidejus ligu sezonui. Ir kursa pakartoti tik po metu. g.gif

Siaip tai mes dar pagal amziu "neisipaisom" i svorio lentele. Truksta jo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 birželio 2014 - 13:34
Sveikos,
gal patarsit ką daryt. Vaikui pusantrų. Gydytoja leido nuimti visus vaistus vasarai (flixotide ir montelukasta). Nuėmiau pirma vakarinį įpurškimą. Po nepilnos savaitės pradėjo kosėt ir dieną, ir naktį. Ar čia sutapimas ir palaukt kol praeis ir nuimt viską? Ar gražint atgal tą dozę?
Mums dusulių nebūna, tik toks šniokštukas
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 06 23, 23:11)
Sveikos,
gal patarsit ką daryt. Vaikui pusantrų. Gydytoja leido nuimti visus vaistus vasarai (flixotide ir montelukasta). Nuėmiau pirma vakarinį įpurškimą. Po nepilnos savaitės pradėjo kosėt ir dieną, ir naktį. Ar čia sutapimas ir palaukt kol praeis ir nuimt viską? Ar gražint atgal tą dozę?

as tai is karto nebuciau atsisakius abieju g.gif pirma atsisakyciau F palaipsniui, tik paskui monkasta, arba atvirksciai. Jusu atveju dar luktelciau keelta dienu, galbut pripras oranizmas prie mazesnes dozes
Atsakyti
As ne abieju atsisakiau. O tik vakarinio flixotide. Rytini palikau ir montelukasta vakare.
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 06 23, 23:11)
Sveikos,

o kaip naktis ši, ar dar yra tas šniokštimas, jei likęs ar diddiję gal grįščiau atgal prie abiejų dozių g.gif jei ne, tai turėtu priprasti ir palengvėti g.gif
Atsakyti