Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 06 18, 14:37)
Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2 Kaunas (priešais paradinį Rotušės įėjimą, maza pirmame aukšte nežymios arkinės metalinės durys o virš jų užrašas homeopatinė vaistinė)
Tel.: (8 37) 221602

Drocera Homaccord- sausa daugiau gerklinis kosulys bet toks kartais būna ir nuo astmos.

Husteel- suasa duslus kosulys bet iš giliai, kaip iš bačkos

Phosphor (30-tos potencijos, t.y. C30) žirniukai arba Phophor Homacord lašiukai- va tas toks platesnis, mažina obstrukcijas, t.y. nuima švilpimą, tinka labai prie laringitinio kosulio.

Visi mano vardinti preparatai apart žirniukų būna ir didesnėse vaistinėse kaip Camelia, Eurovaistinė, bent jau Phosphor it Husteel, su Drocera būna sunkiau, ji daugiau tik homeopatinėj.

ačiūūūū 4u.gif
susirašiau 4u.gif
Atsakyti
Husteel lasiuku galima uzsisakyti internetu camelijos vaistineje. Siaip tai labai patogus dalykas apskritai. Daugelis vaistu ir papildu, jei tokie reikalnigi, galima elektroniniu budu nusipirkti zenkliai pigiau.

Prisiregistruoji http://evaistine.camelia.lt/, uzsisakai, nurodai kuriame mieste ir kurioje gatveje pageidauji atsiimti. Ir viskas. I el. pasta ateina laiskelis su uzsakymo kodu ir pranesimu, kad uzsakymas jau pristatytas i nurodyta vaistine. Nueini, susimoki ir atsiimi. Net gi receptinius vaistus. Tik tuomet reiktu tureti receptu knygele.

Dar viena homeopatine vaistine yra Savanoriu prospekte, 58. Googleje labai gerai matosi. Orijentaciniai tai butu ties ta vieta kur prospektas leidziasi i pakalne. Lyg ir Zemaiciu sustojimas.

Prie bronchitinio kosulio is ten Bronchalis-Heel. Nors jis yra ir kitose vaistinese. Musu parapijoje visa sio gamintojo produkcija prekiauja V a l e r i j o n a s

Mums skiepai kazkaip praejo labai ramiai, be jokiu komplikaciju. Tfu-tfu- tfu. Nes laukia dar vienas is privalomuju.
Bet, tarkim, labai artimoje mano aplinkoje yra zmoniu, kuriu vaikuciams jie issauke gana rimtas reakcijas. Po to buvo labai labai ilgas gydymo laikotarpis. Neapsejo ir be liginines. Vienas is ju issauke komplikacijas, kurios baigesi gana liudnai. Nors kontrindikaciju jokiu nebuvo. Tai viskas priklauso nuo asmeniniu patirciu. Uztat ir sakau, kad vienareiksmisko atsakymo sia tema nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 birželio 2014 - 15:11
QUOTE(janna @ 2014 06 18, 16:06)
Husteel lasiuku galima uzsisakyti internetu camelijos vaistineje. Siaip tai labai patogus dalykas apskritai. Daugelis vaistu ir papildu, jei tokie reikalnigi, galima elektroniniu budu nusipirkti zenkliai pigiau.

Prisiregistruoji http://evaistine.camelia.lt/, uzsisakai, nurodai kuriame mieste ir kurioje gatveje pageidauji atsiimti. Ir viskas. I el. pasta ateina laiskelis su uzsakymo kodu ir pranesimu, kad uzsakymas jau pristatytas i nurodyta vaistine. Nueini, susimoki ir atsiimi. Net gi receptinius vaistus. Tik tuomet reiktu tureti receptu knygele.

Dar viena homeopatine vaistine yra Savanoriu prospekte, 58. Googleje labai gerai matosi. Orijentaciniai tai butu ties ta vieta kur prospektas leidziasi i pakalne. Lyg ir Zemaiciu sustojimas.

Prie bronchitinio kosulio is ten Bronchalis-Heel. Nors jis yra ir kitose vaistinese. Musu parapijoje visa sio gamintojo produkcija prekiauja V a l e r i j o n a s

Mums skiepai kazkaip praejo labai ramiai, be jokiu komplikaciju. Tfu-tfu- tfu. Nes laukia dar vienas is privalomuju.
Bet, tarkim, labai artimoje aplinkoje skiepai yra zmoniu, kuriu vaikuciams jie issauke gana rimtas reakcijas. Po to buvo labai labai ilgas gydymo laikotarpis. Vienas is ju issauke komplikacijas, kurios baigesi gana liudnai. Nors kontrindikaciju jokiu nebuvo. Tai viskas priklauso nuo patirciu. Uztat ir sakau, kad vienareiksmisko atsakymo sia tema nera.

ačiū už pagalba 4u.gif

vat skiepai mano dičkiui padarė tokia žala, kad reikėjo dirbti 5 metus, bet čia neįrodysi, nėra galimybės dabar. mažylei tris kart skiepijome hepatitas B po kiekvieno karto išvartė žaizdom veida. žinau, kad reikia, bet tegul sustiprėja, gal per tą laika atsiras ir vienvalenčių vakcinu ypač raudoniukei, tokia viltį turiu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 06 18, 15:06)

Savanorių pr. minima vaistinė daugiau gaminanti žirniukus, o ar prekiauja Heel, nesu tikra, pav klinikose endokrinologiniam yra homeopatinė vaistinė, bet ten irgi daugiau tik gaminami vaistai.

Bronchalis maniškiam vaikam visiškai netiko, patikėk, bandžiau ne vieną kartą ir prie įvairaus kosulio, visi atvejai pasibaigdavo suūmėjusiu nuolatiniu priepuoliniu kosuliu net iki vėmimo.

Va dar nesu tikra dėl tartaphedreel, vieniems jis labai tinkamas, aš dar kolkas neturiu galutinės nuomonės apie jo tinkamuma mano vaikam, bet į bronchalį seniai nebežiūriu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 18, 16:15)

Va dar nesu tikra dėl tartaphedreel, vieniems jis labai tinkamas, aš dar kolkas neturiu galutinės nuomonės apie jo tinkamuma mano vaikam, bet į bronchalį seniai nebežiūriu.

4u.gif

vat prie tokio sauso kosulio reikia, nors vyras bumba, kad turi taip kosyti prie laringito, jis amžinai vaikystėje sirgo, sako sausai ir praeina nebūna šlapio, juokiuosi, sakau tada nebuvo tokių pagalbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 18, 15:15)
Savanorių pr. minima vaistinė daugiau gaminanti žirniukus, o ar prekiauja Heel, nesu tikra, pav klinikose endokrinologiniam yra homeopatinė vaistinė, bet ten irgi daugiau tik gaminami vaistai.

Bronchalis maniškiam vaikam visiškai netiko, patikėk, bandžiau ne vieną kartą ir prie įvairaus kosulio, visi atvejai pasibaigdavo suūmėjusiu nuolatiniu priepuoliniu kosuliu net iki vėmimo.

Prekiauja, as pati ten pirkau nemazai homeopatiniu vaistu. Ten yra ir jau mums iprastu, parduodamu eilineje vaistineje homeopatiniu vaistu.

Matomai labai individualu. Mums komplekte su Siuslerio druskomis pagelbejo. Ir ne viena karta. Paskutinis paumejimas taipogi buvo gydomas ju pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 18, 15:13)
gal per tą laika atsiras ir vienvalenčių vakcinu ypač raudoniukei, tokia viltį turiu.

Baik tu aš va vienvalenčių nuo kiaulytės, tymų ir raudoniukės laukiu 11 metų, ale kaip buvo Priorix taip ir liko. Laukiau per tą laiką, gal atsiras bent jau negyva vakcina nuo šių ligų, bet manau nei to nei ano nesulauks nei mano vaikai nei anūkai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 18, 16:24)
Baik tu aš va vienvalenčių nuo kiaulytės, tymų ir raudoniukės laukiu 11 metų, ale kaip buvo Priorix taip ir liko. Laukiau per tą laiką, gal atsiras bent jau negyva vakcina nuo šių ligų, bet manau nei to nei ano nesulauks nei mano vaikai nei anūkai.

protas supranta, kad nei viena vakcina nebus vienvalentės ir manau nepasikeis. bet kol kas nesuku galvos, gydytoja padeda dėl to, sako dar nelaikas tegul auga, taip ir darau, aišku ir aš jai padedu, kad valdžia nebumbėtu prašiau pati atsisakyma. sustiprės ir tada padarysime plana kaip ją paskiepyti. jei nepriims į darža sakiau eisiu ukininkauti užsiauginsiu viska bent valgyt turėsiu lotuliukas.gif o į mokykla eisime, nes mokslas pagal konstitucija visiems privalomas į mokykla turės eiti biggrin.gif
Atsakyti
quote=Roga

vat prie tokio sauso kosulio reikia,

Roga tu čia apie Tartaphedreel? JIs tinkama anot gamintojų prie šlapio kosulio, tik tai tereikia jį iškosėt, kaip suprantu vaiką gali užtąsyti kaip bronchalis jei šlapio sekreto nebus g.gif

O aš džiaugiuos tyliai, kad darželiai užmarštyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 18, 16:37)

vat prie tokio sauso kosulio reikia,
Roga tu čia apie Tartaphedreel? JIs tinkama anot gamintojų prie šlapio kosulio, tik tai tereikia jį iškosėt, kaip suprantu vaiką gali užtąsyti kaip bronchalis jei šlapio sekreto nebus  g.gif
O aš džiaugiuos tyliai, kad darželiai užmarštyje  rolleyes.gif

aš aplamai apie vaistus, kaip sunku parinkti vaikui, ir kas kart turi atitaikyti, kad tiktų, o kai dar nevisi tinka, gaunasi iššūkis doh.gif

taip darželis tragedija ir man doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:) Reikia ir man jau jungtis prie jusu, anksciau tik paskaitydavau.
Mums 1.5 metuku. Mes nuo rugsejo(nuo 9 men.) kaip pradejom sirgti( kai vyresnis i darzeli nuejo) taip ir sergam,sergam...
Kosuliai buvo naktiniai, atsikeldavo vaikas ir sededavo po pora val, kosejo, o uzmigdavo po ventolino ir pasikises pagalve po krutine. Buvo priepuoliniai kosuliai,bet nu ne tooookie kaip jus cia aprasinejot...
zodziu dabar mums J45.9. Astma nepatikslinta. Ar ta diagnoze vaikui gyvenime gales trukdyti pvz. su darbu,kur tarkim reikia sveikatos testu ir t.t.? ar jeigu nepasitvirtina tai taip sakant uzmirstama?
Dabar mes purskiam ATROVENT( kazkaip neradau Jusu tarpe) ir FIXOTIDA 2k/dienoj...purskiame savaite su virsum. sakyciau gal priepuoliu ir nebera bet kosulys vis tiek likes. Dar pastebejau kad vaikas isterikuoja laaaabai ir nesuprantu nuo kurio vaisto?Kas galetu pakomentuoti?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2014 06 19, 23:57)
Sveikos mamytes:) Reikia ir man jau jungtis prie jusu, anksciau tik paskaitydavau.
Mums 1.5 metuku. Mes nuo rugsejo(nuo 9 men.) kaip pradejom sirgti( kai vyresnis i darzeli nuejo) taip ir sergam,sergam...
Kosuliai buvo naktiniai, atsikeldavo vaikas ir sededavo po pora val, kosejo, o uzmigdavo po ventolino ir pasikises pagalve po krutine. Buvo priepuoliniai kosuliai,bet nu ne tooookie kaip jus cia aprasinejot...
zodziu dabar mums J45.9. Astma nepatikslinta. Ar ta diagnoze vaikui gyvenime gales trukdyti pvz. su darbu,kur tarkim reikia sveikatos testu ir t.t.? ar jeigu nepasitvirtina tai taip sakant uzmirstama?
Dabar mes purskiam ATROVENT( kazkaip neradau Jusu tarpe) ir FIXOTIDA 2k/dienoj...purskiame savaite su virsum. sakyciau gal priepuoliu ir nebera bet kosulys vis tiek likes. Dar pastebejau kad vaikas isterikuoja laaaabai ir nesuprantu nuo kurio vaisto?Kas galetu pakomentuoti?
Aciu

O kas yra sveikatos testas ir trukdyti gyventi nesuprantu g.gif
Dauguma juk išauga bronchine astma, labai retais atvejais lieka ir suaugusiame. Abejoju ar jums liks.
O koks kosulys, ar dusimu buvo g.gif ką gydytojai sako ar karkalu yra g.gif
Atsakyti