QUOTE(Fifux'e @ 2014 04 24, 20:12)
skaitosi pats veiksmingiausias gydymo metodas, tik reikalaujantis daug kantrybės, na ir žinoma pinigų, nes imunoterapija nekompensuojama, ir dauguma gąsdina kaina čia buvo diskutuota apie imunoterapija
Imunoterapija kaip suprantu tinka kai žinai konkretų alergeną. Tarkim atsparumo visom žiedadulkėm negausi o tik konkrečiai, pav lazdynui, arba beržui, katei arba šuniui. Nebus taip kad viena tabletėlė išgydis "šienligę". Galima po vieno alergeno imtis kito, bet taip jau gaunasi kosminė kaina. Kolkas šio varianto nesvarsčiau, bet nežinau ateityje ar nepasinaudosiu, mažajam panaikint alergiją katinams, o dičkiui - žuvims.
Roga, o kaip nauji kraujo tyrimai?
Roga, o kaip nauji kraujo tyrimai?
QUOTE(bevardė @ 2014 04 25, 08:48)
o kaip jums sekasi
sakyčiau neblogi, leukocitų 8.2, hemoglobinas 118, trombocitų 333 atrodo taip nužiūrėjau. o ten kur rodo geležies trūkumo tai dar pakrito 76 jau antradienį į darželį eisime.
maniškiui nieko lyg, naktim daugiau nekosėjo, kartais dienos metu pakosčioja. Bet nieko papildomai neduodu- stebiu.
QUOTE(bevardė @ 2014 04 25, 10:04)
maniškiui nieko lyg, naktim daugiau nekosėjo, kartais dienos metu pakosčioja. Bet nieko papildomai neduodu- stebiu.
nugi gal baigsis šių metų sirgimai
Arba tik prasidės, nes šią žiemą praktiškai kaip ir nebuvo rimtos ligos su karščiavimu, paskutinį kartą sirgo spalio mėn. Tiesa gruodį buvo išlindusi obstrukcija, kosulys ir sloga, bet greitai buvo pažabota. O šiaip savaitei pasirodydavo slogytė, kartai pakosčiodavo, bet net mokyklą lankė. Taip, kad mielosios, vaikai matyt turi tendenciją augti ir išaugti iš "ligų maišų". Tfu tfu tfu...
O aš vis dar būdravimo stadijoje ir visada pasiruošusi galimai vaikų ligai.
QUOTE(bevardė @ 2014 04 25, 10:47)
Arba tik prasidės, nes šią žiemą praktiškai kaip ir nebuvo rimtos ligos su karščiavimu, paskutinį kartą sirgo spalio mėn. Tiesa gruodį buvo išlindusi obstrukcija, kosulys ir sloga, bet greitai buvo pažabota. O šiaip savaitei pasirodydavo slogytė, kartai pakosčiodavo, bet net mokyklą lankė. Taip, kad mielosios, vaikai matyt turi tendenciją augti ir išaugti iš "ligų maišų". Tfu tfu tfu...
tai vat ir aš su viltimi, kad gal jau nors kiek sumažės sirgimas
QUOTE(bevardė @ 2014 04 25, 09:47)
Taip, kad mielosios, vaikai matyt turi tendenciją augti ir išaugti iš "ligų maišų". Tfu tfu tfu...
prieš trejus metus negalėjau net įsivaizduot kad gal pagerės, ant tiek buvo bloga, neišlisdavom iš ligų, o jau dabar tik kelios obstrukcijos, tai kad manau matosi šviesa tunelio gale O aš vis dar būdravimo stadijoje ir visada pasiruošusi galimai vaikų ligai.
Sveikos
bože, kaip maniškis sunkiai perneša šitas dienas , net akys pūliuot pradėjo
QUOTE(kustuce @ 2014 04 27, 12:49)
Sveikos
vajezus butinai duokite zyrteka, nezinau ar jo galima duoti 2k dienoje ar viena, bet duociau didesne doze kokia yra leistina.
Maniskis buvo pradejes krekseti su vien F doze, bet manau todel, kad as jau uztempiau flakonelio naudojima, ji turejau nustoti purksti 16d, bet pagalvojau kad jei nekoseja, purksiu kol damusiu ta tai va, 10dienu dar purskiau ryt eina vel i darziuak, 3cia savaite
QUOTE(kustuce @ 2014 04 27, 12:49)
Sveikos
aš ir manau arba ekstra pas alergologe įsiprašyčiau, nes tikrai reikia padėti vaikui
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 27, 19:49)
Maniskis buvo pradejes krekseti su vien F doze, bet manau todel, kad as jau uztempiau flakonelio naudojima, ji turejau nustoti purksti 16d, bet pagalvojau kad jei nekoseja, purksiu kol damusiu ta tai va, 10dienu dar purskiau ryt eina vel i darziuak, 3cia savaite
mes para laika be
Sveikos, na va, tyliai pasidžiaugusi, kad vaikai sveiki grįžtu pas jus.. Velykas tai su + 39,7 turėjom, o jau švokštimas, švilpimas ir kosulys
Iškart kaliau po 4 ml ventolino, nelabai jis ką tepadėjo, išbandėm ir mums naują vaistą Monkastą. Suveikė, vaikas iki ryto vos su keliais kosuliais išmiegojo, ryte tyluma iš plaučių sklido, o po poros val vėl baisybės ir taip jau visa savaitė, dar gerrai, kad temp jau nebeturi...
Dabar net galvoju, kad gal mum ventolinas tik paūmina spazmus?..
dar norėjau paklaust ar jūsų vaikučiam yra koks šalutinis poveikis nuo ventolino ir monkastos?.. Nu gi negaliu koks mano vaikas piktas, nervingas, impulsyvus ir net agresyvus o apie valgymą tai iš vis patylėt norisi, per visą dieną šaukšas košės, tikrąja ta žodžio prasme šaukštas ir riekelė batono arba puse obuolio. Visas dienos maistas, nebežinau nei ką galvot, ar per temperatūros buvimą skrandis susitraukė (3,5 paros), ar nuo vaistų šalutinis poveikis?..
Ir dar vienas klausimėlis: kada su BA priklauso sanatorija ir apskritai ar priklauso?... Pas mus į mėnesį bent po savaitę sirgimai būna su švokštimais, švilpimais, galvoju gerai būtų sveikatėlę pastiprint jei priklausytų?..
Iškart kaliau po 4 ml ventolino, nelabai jis ką tepadėjo, išbandėm ir mums naują vaistą Monkastą. Suveikė, vaikas iki ryto vos su keliais kosuliais išmiegojo, ryte tyluma iš plaučių sklido, o po poros val vėl baisybės ir taip jau visa savaitė, dar gerrai, kad temp jau nebeturi...
Dabar net galvoju, kad gal mum ventolinas tik paūmina spazmus?..
dar norėjau paklaust ar jūsų vaikučiam yra koks šalutinis poveikis nuo ventolino ir monkastos?.. Nu gi negaliu koks mano vaikas piktas, nervingas, impulsyvus ir net agresyvus o apie valgymą tai iš vis patylėt norisi, per visą dieną šaukšas košės, tikrąja ta žodžio prasme šaukštas ir riekelė batono arba puse obuolio. Visas dienos maistas, nebežinau nei ką galvot, ar per temperatūros buvimą skrandis susitraukė (3,5 paros), ar nuo vaistų šalutinis poveikis?..
Ir dar vienas klausimėlis: kada su BA priklauso sanatorija ir apskritai ar priklauso?... Pas mus į mėnesį bent po savaitę sirgimai būna su švokštimais, švilpimais, galvoju gerai būtų sveikatėlę pastiprint jei priklausytų?..