Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

sveikutes,
mums grieztai pulmonologe isake kad siuo metu gerti zyrteka istisai kasdien. nes sloga istisine,kasosi,paakiai paraude,kosuliai,ciauduliai.kvepuojam ir vaistukus kas priklauso.i darzely negalim eiti nes eina i lauka du k per diena,o tas yra peilis sad.gif nenuejom nei savaites vaikas nebepasliauzia. tad atostogauti tenka namie ir vengti lauko visiskai doh.gif
Atsakyti
as siandien sudaviau puse tavegyl tabletes. jam jau koks menuo pabertas vienas zandukas ir lupu kamputis.gydytoja sake, kad galejo buti pasauseje ir paraude nuo kremo nepatepimo kai nuprausiu. Dabar tepu krepu 3k dienoje veiduka, ir vis tiek nepaeina tas paberimas. Jis mums vis islenda, nezinia nuo ko ir kai nueina i darzeli. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 balandžio 2014 - 21:54
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 23, 21:52)
as siandien sudaviau puse tavegyl tabletes. jam jau koks menuo pabertas vienas zandukas ir lupu kamputis.gydytoja sake, kad galejo buti pasauseje ir paraude nuo kremo nepatepimo kai nuprausiu. Dabar tepu krepu 3k dienoje veiduka, ir vis tiek nepaeina tas paberimas. Jis mums vis islenda, nezinia nuo ko ir  kai nueina i darzeli. g.gif

Kažkas darželyje alergizuoja wink.gif

Kiek esu pastebėjus geriami antihistamininiai vaistai nuo bėrimų mažai padeda, jie daugiau nuo slogos, ašarojančių akių. Bėįrimus suvaldydavau tik tepalais. Ant delno įspausdavau truputį įprasto odos kremuko ar Bepanteno ir tiek pat Advantan tepalo, viska išmaišydavau pirštu ir du kartus paroje plonai patepdavau pabertas vietas. Išnykus bėrimams tas vietas dar ilgai tepdavau paprastu kremuku.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 24, 09:27)
Kažkas darželyje alergizuoja wink.gif

Kiek esu pastebėjus geriami antihistamininiai vaistai nuo bėrimų mažai padeda, jie daugiau nuo slogos, ašarojančių akių. Bėįrimus suvaldydavau tik tepalais. Ant delno įspausdavau truputį įprasto odos kremuko ar Bepanteno ir tiek pat Advantan tepalo, viska išmaišydavau pirštu ir du kartus paroje plonai patepdavau pabertas vietas. Išnykus bėrimams tas vietas dar ilgai tepdavau paprastu kremuku.

na mums tavegylis buvo padejes nuo berimo. bet jo niekur neberia tiek kiek ant zandu ir aplink lupas. Mano tetos vaikui taip pat, tai sake jei tik pamato kad aplink lupas jau rausta -reiskias suvalgydavo kazko alergisko - tavegylis tuoj pat nuimdavo. bet tepaliukas butu geresne iseitis. Bepanteno turiu, reikes adventan nusipirkti. O sis nuo alergijos?
Atsakyti
mes su prakaitine niekaip nesusitvarkau nuo šeštadienio doh.gif išberta aplink kakla ir veidelis doh.gif gydytoja ir sakė, kad prakaitinė g.gif
Atsakyti
Advantan veiklioji medžiaga prednizolonas. Tai hormoninis tepalas, bet nestiprus, o plius dar jį "skiedžiu". Man jis nepamainomas, visada turiu jį ypač vasarą gamtoj, tai žolė kokia sualergizuoja, tai dilgėlė, tai uodas įkanda.
Papildyta:
Kaklą nuo prakaitinės gali berti, bet veiduko nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 24, 10:06)
mes su prakaitine niekaip nesusitvarkau nuo šeštadienio doh.gif išberta aplink kakla ir veidelis doh.gif gydytoja ir sakė, kad prakaitinė g.gif

as su prakaitine kovodavau maudydama iberdavama kelis ziupsnelius i vandeni kalio parmanganato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 24, 10:16)

Kaklą nuo prakaitinės gali berti, bet veiduko nelabai.

QUOTE(Zirzė @ 2014 04 24, 10:58)
as su prakaitine kovodavau maudydama iberdavama kelis ziupsnelius i vandeni kalio parmanganato smile.gif

tik dabar šovė mintis, kad gal gali, nes ji graužia rankas kaip pasiutusi, seiles ištaško ištrina visa veida. bet gali būti ir nuo šaltalankio aliejaus ar taip g.gif
Atsakyti
Visko gali būti. Mano vaikai irgi būdavo mėgėjai seilėtis ir trinti veiduką. Jei tai būtų tik prie burnytės dar sakyčiau, kad nuo seilių, bet žandų nuo prakaitinės neberia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 24, 11:25)
Visko gali būti. Mano vaikai irgi būdavo mėgėjai seilėtis ir trinti veiduką. Jei tai būtų tik prie burnytės dar sakyčiau, kad nuo seilių, bet žandų nuo prakaitinės neberia wink.gif

supratau g.gif eiime vakare pas gydytoja kraujo tyrimų sužinoti tai ir užklausiu dėl išberimų g.gif
Atsakyti
niu ką po gydytojos, viskas gerėja tai antradienį šoliuosime jau į darželį. apžiūrėjo veiduko pabėrimus, sako nieko baisaus turėtu praeiti, nes galvoju esu pati kalta ir vitaminus ir šaltalankio aliejų daviau g.gif
Atsakyti
kokia jusu nuomone g.gif
http://www.imunotera...-imunoterapija/
Atsakyti