Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 05 29, 16:19)
Buteliuko kaina apie 12 Lt man atrodo.

Skystinančių vaistų ir aš neduodu po du, t.y. duodu arba vieną arba kitą.

aš matyt su kažkuo maišau, kur ir galioja trumpai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 29, 16:07)
Tobrex? Tai antibiotikas, užtai ir galioja tik 1 mėn. Praktiškai buteliukas vienam sirgimui wink.gif

tobraDex. mes neisnaudojam viso, pernai 4dienas panaudojom it paskui teko ismesti.

QUOTE(Roga @ 2014 05 29, 16:12)
tfu tfu jokių su ausytėmis bėdų neturėjome, bet ačiū 4u.gif
nu pamenu ir mums jų abiejų neleido duoti g.gif
o ką reiškia nereikia F, jūs juos vartojate ir dabar nereikia, ar buvote nutrauke g.gif
jie labai brangūs, ir juos reikia išmesti, nes jie labai trumpai galioja doh.gif
sveikit 4u.gif

nebuvome mes jo nutrauke, zadejom nutraukti ir vel susirgom, tai pagal ja supratau, kad vis tiek nutraukti, nes deividas koseja slapiai.
Atsakyti
Bet nutraukus šlapias kosulys gali pereiti lengvai į obstrukcijas. Suprantu, jei butumet pradejus F vartoti tik prieš dieną ar dvi, bet kaip supratau vartojat jau ilgai ir nespejot nutraukt kai vaikutis apsirgo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 29, 16:49)
Bet nutraukus šlapias kosulys gali pereiti lengvai  į obstrukcijas. Suprantu, jei butumet pradejus F vartoti tik prieš dieną ar dvi, bet kaip supratau vartojat jau ilgai ir nespejot nutraukt kai vaikutis apsirgo.

na taip,vartojame jau labai ilgai. doh.gif tai ka daryti? nenutraukti? palaukti kol pasveiks ir tada per savaite laiko sumazinus nutraukti?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 29, 16:55)
na taip,vartojame jau labai ilgai.  doh.gif tai ka daryti? nenutraukti? palaukti kol pasveiks ir tada per savaite laiko sumazinus nutraukti?

aš taip dariau, pasveiko ir per 2 savaites nutraukiau, gal per greitai bet pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 29, 17:04)
aš taip dariau, pasveiko ir per 2 savaites nutraukiau, gal per greitai bet pavyko 4u.gif

tai kad tarp musu pasveikimu geriausiu atveju ir yra 2 sav doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 29, 18:30)
tai kad tarp musu pasveikimu geriausiu atveju ir yra 2 sav doh.gif  doh.gif

o gal viskas bus gerai, dabar persirgsite ir viskas.

kas keiščiausia išbandytas šaltalankio aliejus 50 ml baigiam sugerti, padeda. kalbėjau su gydytoja padeda ir gerklytei, ir skrandžiui, gal dėl to dar ir yra lengviau, nes nebuvo refliukso pliūpsnių, kurie išdrasko gerkle, gal ir tai padėjo. aš tik spėlioju, nežinau. pernai kaip vargome pameni doh.gif tik pagalvoju apie nutraukima ir vėl sergame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 29, 15:55)
na taip,vartojame jau labai ilgai.  doh.gif tai ka daryti? nenutraukti? palaukti kol pasveiks ir tada per savaite laiko sumazinus nutraukti?

Aš sakyčiau nenutraukti, nes jei negaluoja vaikas, tai didelė tikimybė pereiti į abstrukciją unsure.gif Ypač kai dabar tokie neprognozuojami orai..
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 29, 18:39)
o gal viskas bus gerai, dabar persirgsite ir viskas.

kas keiščiausia išbandytas šaltalankio aliejus 50 ml baigiam sugerti, padeda. kalbėjau su gydytoja padeda ir gerklytei, ir skrandžiui, gal dėl to dar ir yra lengviau, nes nebuvo refliukso pliūpsnių, kurie išdrasko gerkle, gal ir tai padėjo. aš tik spėlioju, nežinau. pernai kaip vargome pameni doh.gif tik pagalvoju apie nutraukima ir vėl sergame g.gif

o jo duodi kelis kart dienoj ar kaip? gal ir man isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 29, 18:57)
o jo duodi kelis kart dienoj ar kaip? gal ir man isbandyti g.gif

pradžioje siūlė po 5 lašiukus 3 kart per diena, dabar duodu 5 lašiukus vienakart per diena prieš valgį likus 15 min. iki valgymo.
http://www.vaistai.l...p...mundė.html
reikia tik pradžioje vos duoti, nes kiek girdėjau jis alergizuoja ir pastebėti ar nesualergizavo 4u.gif

Bize kaip jūs jaučiatės ar pasveikote g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 29 gegužės 2014 - 18:02
Sveikos,
priimkit ir mus i savo buri.
Mano maziausiajam, kuriam dar ne 2 metuku nera, diagnozuota vidutinio sunkumo BA...
siuo metu vartojam vaistus flexotida, monkasta pastoviai... bet vakar ryte pabudo taip baisia kosedamas, kad net i darza neisleidau.. sloga ir baisuline... akytes traiskanotos ryte siaubingai buna, vos atmerkt gali... kosulys ir nezmoniskas, kai uzeina spazmai tesiasi ir puse val... atsikoset kolkas normaliai negali...
kaip manot, ar tai gali buti BA paumejimas??? neturiu pazystamu su tokiom diagnozem, tad gal is jusu tarpo kas patars ir pan... gydyt siuo metu liepe purkstis ventolino dar papildomai, tai antra diena jau purskiu po 2ipurskimus 4 kartus per diena.. .tik mastau, ar ne per daug??? g.gif
pasidalinkit patirtimi, kaip elgiates paumejimo atvejais. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2014 05 29, 20:57)
Sveikos,
priimkit ir mus i savo buri.
Mano maziausiajam, kuriam dar ne 2 metuku nera, diagnozuota vidutinio sunkumo BA...
siuo metu vartojam vaistus flexotida, monkasta pastoviai... bet vakar ryte pabudo taip baisia kosedamas, kad net i darza neisleidau.. sloga ir baisuline... akytes traiskanotos ryte siaubingai buna, vos atmerkt gali... kosulys ir nezmoniskas, kai uzeina spazmai tesiasi ir puse val... atsikoset kolkas normaliai negali...
kaip manot, ar tai gali buti BA paumejimas??? neturiu pazystamu su tokiom diagnozem, tad gal is jusu tarpo kas patars ir pan... gydyt siuo metu liepe purkstis ventolino dar papildomai, tai antra diena jau purskiu po 2ipurskimus 4 kartus per diena.. .tik mastau, ar ne per daug??? g.gif
pasidalinkit patirtimi, kaip elgiates paumejimo atvejais. aciu 4u.gif

sveika,
mums ir tokiu laiku buvo diagnozuota vidutinė BA.
neperdaug ventplino, dar jei prireigdavo ir naktį įpurkšdavau, kad palengvintu.
o koks kosulys g.gif ir kokius vaistus atsikosijimui geriat g.gif ar inchaliuojat su inchaliatoriumi g.gif kiek laiko jau vartojate F ir monkasta. ir tikiuosi akytėm skyrė lašiuku.

kas padėdavo darydavau taip Fliksotidas ir ventolinas, arbatos arbatos čiobrelių, ramunėlių (kurį laika gėrėme monkasta, bet įtarė, kad kelia rūgštį pasakė nutraukti vaistus, nutraukėme ir negiariame) inchaliuodavau su fiziologiniu ir gerdavome Fluditec, jei nepadėdavo tada ACC du kart dienoje, nes reikia palengvinti iškosijima. masažas, sportas jei nėra temperatūros.

iš savo patirties mums netinka akršta vonia, kai serga visai vengiame vonios, nes po jos pasidarydavo dar blogiau.
Atsakyti