Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 05 28, 13:57)
O tu nelauk, ir sulašink tobrex wink.gif Jei matau kad su akytėm darosi nekas, niekada nežaidžiu ir nelaukiu. Trys- keturios dienos su tobrex ir esu rami.

as tokio neturiu, turiu tik akytems plauti optiserum.tiesa, dar turiu oculoheel, buvau jo pirkusis sau, kai daug dirdavau prie pc ir ryte akiu neatplesdavau
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 13:47)
siandien dar pastebejau kad labai akys asaroja, irlyg kampuciuose susikaupia traiskaneles, va jei dar puliuot prades, visai bus smagu doh.gif

va kai neturėjau anų, kas išrašys, tai naudojau šituos http://www.vaistine....t...4&ID=343388 , žinok jie mums padeda, tfu tfu paskutinis pūliavimas praėjo lengvai.

QUOTE(BiZė @ 2014 05 28, 14:00)
Maniškis ir lyg vakar pačiaudė, bet vakare pagarinom su druskos tirpaliuku, patepiau tepaliuku gerklytę ir lyg nieko šiandien iškeliavo darželin..

Vakar buvom pas LOR, tai jam pirmo laipsnio adenoidai, bet tikrai nieko daryti nereikia, o tik stebėti smile.gif
Keliausim su visom pažymom vakare pas šeimos gydytoja..

o gal jums ir viskas stabilizuosis.
kiek laiko paskyrė vartoti Fliksotida g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 28 gegužės 2014 - 13:05
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 13:01)
as tokio neturiu, turiu tik akytems plauti optiserum.tiesa, dar turiu oculoheel, buvau jo pirkusis sau, kai daug dirdavau prie pc ir ryte akiu neatplesdavau

Jei formuojasi pūlinukai tai su jokiais oculoheel nebežaidžiu.
Atsakyti
parasiau vyrui kad nupirktu is vaistines kazka, bet manau nieko neduos be recepto
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 14:32)
parasiau vyrui kad nupirktu is vaistines kazka, bet manau nieko neduos be recepto

taip be recepto mums tik tuos ir tepasiūlė. bet nesiskundžiu padėjo, nors buvo panika jau abi akytės traškanavo.
Atsakyti
Duos lai sako, kad žmonai reikia, nes kažkur nukišo buteliuką, gal pas tėvus paliko o dabar negi dėl lašiukų trenktis pas budinčius gydytojus ir trukdyt.
Ir duos be recepto, tik lai nesako kad vaikui.

Papildyta:
Negražiai aš čia primokinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 28, 14:40)
Duos lai sako, kad žmonai reikia, nes kažkur nukišo buteliuką, gal pas tėvus paliko o dabar negi dėl lašiukų trenktis pas budinčius gydytojus ir trukdyt.
Ir duos be recepto, tik lai nesako kad vaikui.

Papildyta:
Negražiai aš čia primokinau  blush2.gif

pagalvojau kad vis tiek teks ryt vaziuotipas gydytoja, nes jam pulinukai darosi kas 10 min, tik isvalau, ir vel susidaro. Ir paraudusios akytes jau. Geriau jau tegu apziuri. O ir koseti pradejo postipriai. plius vakar as rykleje pastebejus buvau kakzoki balta taskiuka, maniau jog angina, tai jei taip,be antibiotiku galime neapsieiti, Taip tikejausi kad nesusirgs doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 28 gegužės 2014 - 14:22
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 15:17)
pagalvojau kad vis tiek teks ryt vaziuotipas gydytoja, nes jam pulinukai darosi kas 10 min, tik isvalau, ir vel susidaro. Ir paraudusios akytes jau. Geriau jau tegu apziuri. O ir koseti pradejo postipriai. plius vakar as rykleje pastebejus buvau kakzoki balta taskiuka, maniau jog angina, tai jei taip,be antibiotiku galime neapsieiti, Taip tikejausi kad nesusirgs doh.gif  doh.gif

tikrai sunku kai serga. linkiu, kad antibijotikų neprireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 28, 16:00)
tikrai sunku kai serga. linkiu, kad antibijotikų neprireiktu.

bus matyt ka ryt gydyt pasakys.

O Jus tik plaudami nosyte issiverciate be jokiu vaistuku? jei taip, tai fantastika, net as imu galvoti kad gal nutraukti F g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 16:19)
bus matyt ka ryt gydyt pasakys.
O Jus tik plaudami nosyte issiverciate be jokiu vaistuku? jei taip, tai fantastika, net as imu galvoti kad gal nutraukti F g.gif

žinoma, kad naudoju vaistus nuo slogos. gerai išplaunu ryte 10 ml į kiekviena nosį išplaunu su mineraliniu, per pietus ir vakare, tada kai turėjau lašindavau vibrocil lašiukų, o dabar kai neturiu olynth padeda.

tfu tfu įveikėme sloga be kosulių.
Atsakyti
nu va, o mums kiekviena sloga lydima kosuliais g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 28, 16:29)
nu va, o mums kiekviena sloga lydima kosuliais g.gif  g.gif

pameni ir mums kiekviena sloga kosuliai, o tada visais ratais žemyn, obstrukcija, užsitesę kosuliai ir t.t. doh.gif

atvirai pasakius, kažkaip nesitiki, kad toks dalykas taip gelbsti, antra sloga praėjo be pasekmių tfu tfu kad neprisisnekėčiau g.gif
Atsakyti