Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 05 20, 16:02)
o tai ispilus vienus vaistukus ir isplovus butelika, neimanoma jo naudoti antra syki?

kaip tik namuose dabar pasiuzirejau AllerMed`o buteliuka. Jis puikiai atsisuka ir vel uzsisuka. Isivaizduociau, kad galiu ji isplauti, dezinfekuoti ir supilti kitoki tirpala. Kuri lygiai taip pat bus ispurskiamas  g.gif Ar cia kazkas kitkas turima omeny?  g.gif

taip taip, butent to ir klausiu, jeigu pukiai atsisuka ir uzsisuka, pirksiu smile.gif

apie toki kalbat? smile.gif user posted image

QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 16:28)
Aš esu bandžius atsukti Euphorbium purškalo buteliuką. Be šansų, o gaila, nes visada buteliuko dugne dar lieka tikrai nemažai vaistų, o niekas neišsipurškia. Kai pagalvoji, per kokius penkiu buteliukų likucius pilna buteliuką pririnkčiau.

O jei kuri atradote purškiamą buteliuką, kuris puikiai atsisuka ir prisipildo, manau galima išplovus naudoti kuo puikiausiai, aišku vaisto galiojimo laikas gal sutrumpėtų dėl sąlyčio su aplinka.

lygiai taip ir olyth, per kokius 5 buteliukus susidaryti kone pilnas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 20 gegužės 2014 - 15:33
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 15:32)
taip taip, butent to ir klausiu, jeigu pukiai atsisuka ir uzsisuka, pirksiu smile.gif

lygiai taip ir olyth, per kokius 5 buteliukus susidaryti kone pilnas  doh.gif

taip. sis. pirkti nebutina. brangus malonumas bus, jei tik reikalingas buteliukas biggrin.gif
mes vis viena sio vaisto nenaudojame. jus man i az imeskite savo adresa, o as jums atsiusiu buteliuka. netiks, ismesite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 05 20, 16:38)
taip. sis. pirkti nebutina. brangus malonumas bus, jei tik reikalingas buteliukas  biggrin.gif
mes vis viena sio vaisto nenaudojame. jus man i az imeskite savo adresa, o as jums atsiusiu buteliuka. netiks, ismesite  mirksiukas.gif

tiks tiks thumbup.gif as jau pusmeti suku galva koki buteliuka nusipirkti, kad paskui ji toliau butu galima naudoti smile.gif
Atsakyti
Tai jei specialiai pirksit, geriau tada nupirkit Rhino-Stas, pigu ir pačiam, jei ką galima sunaudot
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 05 20, 17:14)
Tai jei specialiai pirksit, geriau tada nupirkit Rhino-Stas, pigu ir pačiam, jei ką galima sunaudot

o sis irgi atsisuka?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 16:19)
o sis irgi atsisuka?
Taip, pati vaistinei pirkau ji tik dėl atsisukamo dangtelio blush2.gif
Atsakyti
Aš ir ilgai galvojau ar galima atsukti ir kitur persipilti. Žodžiu pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 12:55)
Tai ir neik. Vibrocilio juk dar neišėmė kaip supratau tik nuo liepos nuims.
Atvirkščiai, "Netiekiamas didmeninės vaistų prekybos įmonių nuo 2014.03.10" ir "Planuojama tiekimo atnaujinimo data 2014 m. liepos mėn."
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 14:53)

tiesa, gal cia kuri mama zinos. Ar galima kur nors nusipirkti toki purskiama buteliuka, kaip pvz olyth, tik daugkartinio naudojimo? mano vaikas negali pakesti vibrocilio tik todel, kad jis lasiukais, o tas purskiamas tai ne kaip purskialiukas,o kazkokia nesamone biggrin.gif ciurksle paleidzia i nosi doh.gif

Kokie skirtingi vaikiukai visi. Maniske labai nemego lasu, o Vibrocilio purskalas labai netgi patinka.

Delufen buteliukas yra atsukamas ir galit ka norit ipilti, be to purskia labai faina dulksna o ne srove : )
Mano keturmete labai megsta, daznai net pasiciumpa ir geria juros vandeni is jo biggrin.gif

As pati i ji pilu savo pagaminta " juros" vandeni, nes atsibodo moket milziniskas sumas uz juros vandeni is vaistines. As virintam vandeny istirpdau himalaju druska (is akies dedu) paragauju. kad butu vos suru.

Esu ir i Vibrocilio purskiama buteliuka pylusi Vibrocil lasus ir irgi puikiai naudojome, o drauge i ji pasidare irgi homemade juros vandeni.

QUOTE(janna @ 2014 05 20, 15:02)
o tai ispilus vienus vaistukus ir isplovus butelika, neimanoma jo naudoti antra syki?

kaip tik namuose dabar pasiuzirejau AllerMed`o buteliuka. Jis puikiai atsisuka ir vel uzsisuka. Isivaizduociau, kad galiu ji isplauti, dezinfekuoti ir supilti kitoki tirpala. Kuri lygiai taip pat bus ispurskiamas  g.gif Ar cia kazkas kitkas turima omeny?  g.gif

As manau kad imanoma, svarbu isplaut gerai, virintu vandeniu ir gerai isdziovint pries pilant vaistus.

QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 15:28)

O jei kuri atradote purškiamą buteliuką, kuris puikiai atsisuka ir prisipildo, manau galima išplovus naudoti kuo puikiausiai, aišku vaisto galiojimo laikas gal sutrumpėtų dėl sąlyčio su aplinka.

Delufen smile.gif Ir patys vaistukai mums patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 16:32)

buvau šiandiena pas gydytoja, vaikų nebuvo, tuščia poliklinika pakalbėjome, sakė tikrai vibrocil lašiukai yra geri ir jie vėl bus Lietuvoje tiesiog sakė pamiršo pratesti sutarti. o pasiūlė šituos, sako pabandykite kol vėl atsiras lašiukai.

mane labiau nervi ir jos lupytės skilusi, bėga sloga ji trina ir vėl kraujas bėga doh.gif bet kaip jai niešti tą nosyte tai siaubas gaila vaiko. kaip kokia pelėda žiūriu kad akių nepritrintu doh.gif
Atsakyti
Na man labai panašu į alerginę slogą.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 21, 14:25)
Na man labai panašu į alerginę slogą.

nes vat pernai buvo tik vienas toks smūgis g.gif o va šiemet jau antras. kai lijo smarkiai buvome lauke ir ką manote kvepavo puikiai per nosyte g.gif
aš vis galvoju ar apsimoka dar kartelį padaryti iš kraujo tyrima kam alergiška ir tik įkvepiamiems alergenams g.gif dar palaukti rudens g.gif
Atsakyti