Tai ir neik. Vibrocilio juk dar neišėmė kaip supratau tik nuo liepos nuims. Vat ir užsipirk į priekį jei tikrai jums tinka. Rimtas slogas aš jau anksčiau esu rašius, gydau Euphorbium purškalu ir geriamais lašiukais, šis vaistas tinka ir prie alerginio rinito.
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 13:55)
Tai ir neik. Vibrocilio juk dar neišėmė kaip supratau tik nuo liepos nuims. Vat ir užsipirk į priekį jei tikrai jums tinka. Rimtas slogas aš jau anksčiau esu rašius, gydau Euphorbium purškalu ir geriamais lašiukais, šis vaistas tinka ir prie alerginio rinito.
neisiu. tada reiks ir man šiam kartui nusipirkti lašiukų
QUOTE(Roga @ 2014 05 20, 13:28)
vat žinok ir ašš pagalvojau, gal alerginė, nes vibrocil juk nuo alerginio rinito, ar klystu o jis tikrai padėdavo Aerus ne ne jau dėl slogos pas gydytoja reikia eiti, taip nenoriu į poliklinika, dar ką pasigausime
pirma karta girdziu, akd vibrocilis nuo alerginio rinito ji mums pirma karta israse kai D buvo 4savaites, ir turejo kudikiu sloga, sake naujagymiai tokias turi kol issivalo visa kas lieka po gimdymo. Ir jis kiek zinau yra tik nuo slogos, atkimsti jis atkemsa bet tik 1h laiko. Man paciai jis veiksmingas dauiausiai 30ciai min
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 13:55)
cia rimtai ji issima is prekybos? kodel?
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 13:49)
Puslapį atgal Roga buvo įmetus nuorodą kokių dar vaistų nelieka. O ten būna visaip, tai sutartis pasibaigia, tai registracija ar dar koks velnias. Čia panašiai kaip su Euphorbium geriamais lašiukais, dabar jie parduodami arba homeopatinėse vaistinėse, arbai kaikurios avistinės jį užsako pagal deklaraciją ir vardinį vaistą, kaip būna su visokiais onkologinių ligų vaistais
ten raso apie purskala, tai gal lasiukai liks?
Musu seimos gydytoja taip pat yra sakiusiu kai buvau jai uzsiminusi apie alerginio rinito patvirtinimo arba paneigimo galimybes, kad kol sis reikalas isaiskes naudoti vibrocili.
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 14:49)
pirma karta girdziu, akd vibrocilis nuo alerginio rinito ji mums pirma karta israse kai D buvo 4savaites, ir turejo kudikiu sloga, sake naujagymiai tokias turi kol issivalo visa kas lieka po gimdymo. Ir jis kiek zinau yra tik nuo slogos, atkimsti jis atkemsa bet tik 1h laiko. Man paciai jis veiksmingas dauiausiai 30ciai min
Vibrocil vartojamas:
- nosies gleivinės paburkimui mažinti peršalus ir susirgus rinitu (nosies gleivinės uždegimu);
- nosies gleivinės paburkimui mažinti sergant sezoniniu (sukeltu žiedadulkių) ir nesezoniniu alerginiu rinitu.
rinitui rinitui, jau seniai tą žinau, todėl jis padeda, Radvilei keliom valandom, nes mes turime rinita, aišku kai sunki sloga tai kokiom tik 2 val, bet tikrai padeda. kiek supratau lašiukus gali gražinti, stebėsiu liepa kas jei bus nusipirksiu, jei ne, teks klausti gydytojos, ką pasaiūlys.
purškalas mums netinka, žviegia kaip skerdžiama.
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 14:26)
ten raso apie purskala, tai gal lasiukai liks?
raso: " Vibrocil (fenilefrinas/dimetindenas) 2,5mg/0,25mg/ml nosies purškalas (tirpalas)"
QUOTE(janna @ 2014 05 20, 15:37)
raso: " Vibrocil (fenilefrinas/dimetindenas) 2,5mg/0,25mg/ml nosies purškalas (tirpalas)"
ant lasiuku buteliuko raso kad lasiukai (tirpalas). tai suprask dabar, visai isims, ar purskaliuka
tiesa, gal cia kuri mama zinos. Ar galima kur nors nusipirkti toki purskiama buteliuka, kaip pvz olyth, tik daugkartinio naudojimo? mano vaikas negali pakesti vibrocilio tik todel, kad jis lasiukais, o tas purskiamas tai ne kaip purskialiukas,o kazkokia nesamone ciurksle paleidzia i nosi
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 20, 15:53)
ant lasiuku buteliuko raso kad lasiukai (tirpalas). tai suprask dabar, visai isims, ar purskaliuka
tiesa, gal cia kuri mama zinos. Ar galima kur nors nusipirkti toki purskiama buteliuka, kaip pvz olyth, tik daugkartinio naudojimo? mano vaikas negali pakesti vibrocilio tik todel, kad jis lasiukais, o tas purskiamas tai ne kaip purskialiukas,o kazkokia nesamone ciurksle paleidzia i nosi
o aš dar pagalvojau, o jei tą purškala vibrocil perpilti ir naudoti kaip lašiukus kažin ar taip galima
o tai ispilus vienus vaistukus ir isplovus butelika, neimanoma jo naudoti antra syki?
kaip tik namuose dabar pasiuzirejau AllerMed`o buteliuka. Jis puikiai atsisuka ir vel uzsisuka. Isivaizduociau, kad galiu ji isplauti, dezinfekuoti ir supilti kitoki tirpala. Kuri lygiai taip pat bus ispurskiamas Ar cia kazkas kitkas turima omeny?
kaip tik namuose dabar pasiuzirejau AllerMed`o buteliuka. Jis puikiai atsisuka ir vel uzsisuka. Isivaizduociau, kad galiu ji isplauti, dezinfekuoti ir supilti kitoki tirpala. Kuri lygiai taip pat bus ispurskiamas Ar cia kazkas kitkas turima omeny?
Aš esu bandžius atsukti Euphorbium purškalo buteliuką. Be šansų, o gaila, nes visada buteliuko dugne dar lieka tikrai nemažai vaistų, o niekas neišsipurškia. Kai pagalvoji, per kokius penkiu buteliukų likucius pilna buteliuką pririnkčiau.
O jei kuri atradote purškiamą buteliuką, kuris puikiai atsisuka ir prisipildo, manau galima išplovus naudoti kuo puikiausiai, aišku vaisto galiojimo laikas gal sutrumpėtų dėl sąlyčio su aplinka.
O jei kuri atradote purškiamą buteliuką, kuris puikiai atsisuka ir prisipildo, manau galima išplovus naudoti kuo puikiausiai, aišku vaisto galiojimo laikas gal sutrumpėtų dėl sąlyčio su aplinka.