Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 05 16, 15:40)
tik tiek  bigsmile.gif , as gal tada saviskes skaiciuku nerasysiu  blush2.gif
va, va, tiesiai i 10-ka  4u.gif  4u.gif  4u.gif , musiskis variantas.

Jusu turguje mane domina tik patalai  blush2.gif Ten uztikdavau superines kaldrytes, o sykium pavyko isigyti net su silko kamsalu.  bigsmile.gif Zinotu pardavejai ka parduoda, neparduotu  biggrin.gif

čia tuok skaičius, kai ji nesirgo, spalio pabaiga, manau tai ir turi dar įtakos g.gif
aš žinau, kad čia nedaug, kalbėjausi kur vaikui buvo 20 000 imunoglobulinas kai pasakė vos nenukritau, supratau, kad mums tik čiut čiut lotuliukas.gif

aaa tada supratau, šiaip daug ką pas mus nesupranta ką parduoda pernai radau termo rūbus po 1 lt lotuliukas.gif

QUOTE(BiZė @ 2014 05 16, 15:42)
Mano vaikui kai nesenai viskas tik išlindo, tai dabar vyksta stebėjimas kas ir kam.. unsure.gif  unsure.gif
Bandom nusimti visas užuolaidas, šveitėm namus jau kelis kartus generališkai..  Dažnai drėkiname..
Matyt reikia laiko, kol viska atkasime..

reikia išmokti su tuo gyventi, kai suprasi kam alergiškas tada manau ir bus lengviau bent kuo saugotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 16, 13:39)
Zirzė kaip jūs laikotės g.gif

laba, aciu neblogai smile.gif kosuliai lyg po truputi liovesi, dar kosteli dienos metu kelis kartus, bet i galva neimu, nuo pirmadienio suoliuos i darziuka smile.gif nors siandien skundesi kad gerklyte skauda, tai papurskiau, ziurejau, tai vos vos raudona, pas mane raudonesne rolleyes.gif kai nebekoses, bandysiu mazinti F smile.gif

dziugu, kad Jums viskas ok smile.gif

Bevarde, maniskis ir pastarosiom dienom pakrenkste, nors 2k duodu dienoje frutin. Bet cia jauciu todel, kad mociute saldainiais pamylejo smile.gif buvom kaime porai dienu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 16, 22:08)
laba, aciu neblogai smile.gif kosuliai lyg po truputi liovesi, dar kosteli dienos metu kelis kartus, bet i galva neimu, nuo pirmadienio suoliuos i darziuka smile.gif nors siandien skundesi kad gerklyte skauda, tai papurskiau, ziurejau, tai vos vos raudona, pas mane raudonesne rolleyes.gif kai nebekoses, bandysiu mazinti F smile.gif

dziugu, kad Jums viskas ok smile.gif

Bevarde, maniskis ir pastarosiom dienom pakrenkste, nors 2k duodu dienoje frutin. Bet cia jauciu todel, kad mociute saldainiais pamylejo smile.gif buvom kaime porai dienu

Svarbiausia, kad jau pasveikote, dabar stiprekite 4u.gif
Atsakyti
Bize kaip jus jauciates, ką sake, kaip tyrimai?
Kaip kiti jauciates?

Nežinau ką darau blogai, vėl sloga baisi doh.gif plaunu traukia plaunu traukia. Tik savaite sveika. unsure.gif
Nežinau gal sutapimas taip smarkiai vozesi prasikirto lupa (pirma karta musu sužeidimai) ir sast sloga, sakau gal kraujas papuolė i noserykle g.gif bet galėjo užsikrėsti ir nuo pusbrolio sloga, arba savaitgalį peršalo, atsisukus atbėga basa doh.gif
Atsakyti
Maniškiui irgi sloga, ne baisinė, bet kartais nervuoja ji mane, ir iš nosies pakraujuoja kartais. Bet viską suverčiu ne virusam o refliuksui ir aišku šiokiam tokiam jautrumui žiedadulkėm ir dulkėm.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 11:16)
Maniškiui irgi sloga, ne baisinė, bet kartais nervuoja ji mane, ir iš nosies pakraujuoja kartais. Bet viską suverčiu ne virusam o refliuksui ir aišku šiokiam tokiam jautrumui žiedadulkėm ir dulkėm.

Sveikite,
O su kuo gydot ši karta sloga g.gif
Mums balta balta ir bėga ištisai nespeju valyti, vaikui sunku kvėpuoti, tai ir nežinau kas. Ryte kai traukeme jau siek tiek buvo geltona. Aišku mums kaip visada viskas naktį ir staigiai prasideda sloga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 20 gegužės 2014 - 10:21
Sveikos 4u.gif Mano dukrai po adenoidu operacijos praejus 10 dienu sukilo temperatura 39. Jau buvau tikra, kad persalo, kad gerkle raudona, gydziau gerkle, musiau temp. , o po dvieju dienu supratau, kad gal ne persalimas, o zarnyno virusas, nes vos vos viduriavo. Pradejau girdyt Smecta, Enterol ir pradejo geret valandom. Vakar pas gydytoja buvome tai sake tikrai koks virusiukas zarnyno buvo.
O as jau tiek buvau tikra, kad persalo, ir labai nervinaus, bijojau komplikaciju. Tikiuos dabar maziau sirgsim, gal ir visi kosuliai baigsis. Kolkas pavasarinio kosulio nebuvo, tfu tfu tfu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 20 gegužės 2014 - 11:46
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 20, 12:43)
Sveikos  4u.gif Mano dukrai po adenoidu operacijos praejus 10 dienu sukilo temperatura 39. Jau buvau tikra, kad persalo, kad gerkle raudona, gydziau gerkle, musiau temp. , o po dvieju dienu supratau, kad gal ne persalimas, o zarnyno virusas, nes vos vos viduriavo. Pradejau girdyt Smecta, Enterol ir pradejo geret valandom. Vakar pas gydytoja buvome tai sake tikrai koks virusiukas zarnyno buvo.
O as jau tiek buvau tikra, kad persalo, ir labai nervinaus, bijojau komplikaciju. Tikiuos dabar maziau sirgsim, gal ir visi kosuliai baigsis. Kolkas pavasarinio kosulio nebuvo, tfu tfu tfu.

nu va kaip liuks 4u.gif stiprėkite 4u.gif

ar žinot, kad nebėra ir sakė nebebus vibrocil lašiukų į nosyte, o kuom pakeisti iš lašiukų?
Atsakyti
Roga, laikau už jus kumščius, kad kosulys neprasidėtų.
O slogos niekaip negydau, jei matau kad neprakvėpuoja vakare kai jau reikia gultis miegot, tiesiog supurškiu Olynth. Matai, maniškis lyginant su tavąja jau didelis, ir puikiai nosį išpučia wink.gif Ir duodu Frutin tabletę valandą prieš miegą.

Vibrocil nei vienam mano vaikui nebuvo veiksmingas. Naudojau Euphorbium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 20 gegužės 2014 - 12:11
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 13:06)
Roga, laikau už jus kumščius, kad kosulys neprasidėtų.
O slogos niekaip negydau, jei matau kad neprakvėpuoja vakare kai jau reikia gultis miegot, tiesiog supurškiu Olynth. Matai, maniškis lyginant su tavąja jau didelis, ir puikiai nosį išpučia wink.gif Ir duodu Frutin tabletę valandą prieš miegą.

Vibrocil nei vienam mano vaikui nebuvo veiksmingas. Naudojau Euphorbium.

4u.gif
lsikomės. aš ir dabar prieš miega Olynth supurškiau. bet matai mums nevisada tinka purškalas neprisileidžia sakau gal skauda kai purškiu. todėl vat lašiukai padėdavo ypač kur prieš savaite pabaigėme sirgti tai slogai vibrocil padėdavo.
euphorbium ir naudoju kai jau neina ištraukti bet dabar pagrinde vandenukas. netaip užburksta nosytė.

va kiek vaistų nebetiekia http://www.vvkt.lt/l...utrikimo/1106/1
Atsakyti
Tai gal taviškei daugiau alerginė sloga?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 13:23)
Tai gal taviškei daugiau alerginė sloga?

vat žinok ir ašš pagalvojau, gal alerginė, nes vibrocil juk nuo alerginio rinito, ar klystu g.gif o jis tikrai padėdavo g.gif Aerus ne schmoll.gif ne jau dėl slogos pas gydytoja reikia eiti, taip nenoriu į poliklinika, dar ką pasigausime doh.gif
Atsakyti