Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 05 14, 13:03)
Sveikos :hi
kaip laikotės visi g.gif
turiu klausima. pastebėjau, kad mano pana per daug pradėjo prakaituoti. turiu omenyje išgeria mišinuka galva šlapia, nugara šlapia, ir visas fizinis krūvis ir išaukia prakaitavima.
gydytoja sako kad gali būti jog trūksta kalcio arba dėl BA g.gif pati nebuvau vyras klausė g.gif
ar tai gali būti tiesa g.gif
yra tiesos, mano sūnus su tokią problemą buvo susidūręs, tai dėl visą ko padarėm Ca tyrimą (jis nebrangus) ir po to pagėrė Ca, tik skysta koralini

Mums vakar reabilitologė pasakė, kad mažajai gali neleist važiuot į sanatoriją dėl to kad jai obstrukcija doh.gif Ar tiesa? Nes jau pirmadieni ir šiandien nakti užeidavo dusimai, kvėpavimas cipiantis, baisus, po dexametazono pagerėjo, bet nenuėmė pilnai spazmo...
Atsakyti
O aš esu labai skeptiškai nusistačius prieš visus kalcio papildus. Vienintelis kalcis kuris gal būt dar kiek įsisavinamas tai nebent Šuslerio druskų Nr.2 Visa kita -kalcio karbonatas ir yra ch..nia, nusėdanti ant kraujagyslių sienelių ir inkstuose. Nepasiduokit tai kalcio panacėjai, nes kalcio papildai daugiau žalos atneš nei naudos.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 05 15, 10:01)
yra tiesos, mano sūnus su tokią problemą buvo susidūręs, tai dėl visą ko padarėm Ca tyrimą (jis nebrangus) ir po to pagėrė Ca, tik skysta koralini
Mums vakar reabilitologė pasakė, kad mažajai gali neleist važiuot į sanatoriją dėl to kad jai obstrukcija  doh.gif Ar tiesa? Nes jau pirmadieni ir šiandien nakti užeidavo dusimai, kvėpavimas cipiantis, baisus, po dexametazono pagerėjo, bet nenuėmė pilnai spazmo...

bet vat kad keista, mes geriame vitaminus ir plius dar mišinuka geria abejuose yra ir vit D ir CA, tai kyla klausimu. jei dar labiau prakaituos eisiu kita savaite pass gydytoja žiūrėsiu ką sakys g.gif

nežinau mums pirmais metais ir kaip tik skubėjo nes obstrukcija buvo prasidėjusi, palangos gintaras priėmė, nes tempos nebuvo ji mums aplamai retai kyla. tai ir gydė ir stiprino organizma.
Atsakyti
Man irgi keista, kad dėl obstrukcijos neleidžia. Dėl temperatūros tai suprasčiau, o obstrukcija kaip tik pagrindinė indikacija sanatorijai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 15, 12:47)
Man irgi keista, kad dėl obstrukcijos neleidžia. Dėl temperatūros tai suprasčiau, o obstrukcija kaip tik pagrindinė indikacija sanatorijai.

taip taip, juk ir tam rašte kur siunčia parašyta paūmėjimo ar po paūmėjimo metu. gausite 22 dienas. keistai, na nebent temperatūra kyla, jei ne drasiai važiuokite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Jungiuosi pas jumis, nes sūnui įtaria bronhinę astmą. Jam šiuo metu 3,5 metų.
Šiandien Kaune pas pulmonologą atlikome tyrimus nuo alergijos, lauksime po savaitės rezultatų.
Viskas prasidėjo nuo paprastų virusiukų, kurie po paros pasireikšdavo dusuliu, švonkimais ir abstrukciniu branhitu. Šiemet jau jie buvo 4.
Kvėpuojam subaltomoliu ir flixotide. Kaip tik šiuo metu jam pasireiškęs tas bronhitas, bet tikiuosi greit išvysim lauk..
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 05 15, 19:16)
Sveikos
Jungiuosi pas jumis, nes sūnui įtaria  bronhinę astmą.  Jam šiuo metu 3,5 metų.
Šiandien Kaune pas pulmonologą atlikome tyrimus nuo alergijos, lauksime po savaitės rezultatų.
Viskas prasidėjo nuo paprastų virusiukų, kurie po paros pasireikšdavo dusuliu, švonkimais ir abstrukciniu branhitu. Šiemet jau jie buvo 4.
Kvėpuojam subaltomoliu ir flixotide. Kaip tik šiuo metu jam pasireiškęs tas bronhitas, bet tikiuosi greit išvysim lauk..

sveikute,
drauge tu mano. sveikatytės jums ir stiprėkite 4u.gif
lauksiu žinių, kaip jums seksis po savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 15, 18:37)
sveikute,
drauge tu mano. sveikatytės jums ir stiprėkite 4u.gif
lauksiu žinių, kaip jums seksis po savaitės 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Su mažuoju po biški lyg išsikapstėm iš užburto rato
Dabar reikia vyresnėliui padėti.. Šiaip neblogai sekėsi ir darželį lankyti, palyginus stiprus jo organizmas.. Bet peršalo gerklytę, o po jos ir pasunkėjo būsena iki bronhito..

Kaip jums sekais? kaip mažytei?
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 05 15, 19:57)
Ačiū 4u.gif
Su mažuoju po biški lyg išsikapstėm iš užburto rato
Dabar reikia vyresnėliui padėti.. Šiaip neblogai sekėsi ir darželį lankyti, palyginus stiprus jo organizmas.. Bet peršalo gerklytę, o po jos ir pasunkėjo būsena iki bronhito..

Kaip jums sekais? kaip mažytei?

Na per vasara linkiu jums sustiprėti.
O jau nustatyta BA ar dar nepatvirtinta diagnozė.

Žinok draguze laikomas, be jokiu vaistu nuo balandžio 27 dienos. Slogai kai buvo baisi užteko plauti tik su mineraliniu vandeniu. Taip norisi be ligų nors per vasara išbūti.
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2014 05 15, 18:16)
Sveikos
Jungiuosi pas jumis, nes sūnui įtaria  bronhinę astmą. 

Sveika, Bize. 4u.gif

Negi ir jus apstojo si bjaurastis? Ar cia laikmetis toks, kad si liga isibujojo. Ar cia medikai lengva ranka dalina tokias diagnozes?

Roga, smagu skaityti, tfu-tfu-tfu..Kad ir toliau taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ilgai as cia svarsciau del tu sanatoriniu reikalu ir nutariai neforsuoti ivykiu, kol nera tokia tragiska padetis. Nes to uzimtumo ir lekimo jau dabar uztektinai. Pas vaikus vienas renginys veja kita, vos speju suktis doh.gif Ateina vasara. Prie juros pagal galimybes stengsimes nuvaziuoti patys kuo dazniau. Plius atostogos kaime, arciau gamtos.
Kol kas, atrodo, sveikos. Po ligos buvau nutraukusi visus vaistus (montelukasta ir nosanexa). Besikeiciant orams lyg ir kazkas bande "kabintis": atsirado nedidele sloga ir kimimas. Nezinau ar gerai padariau, bet tuojau pat grizom prie vaistu. Ir tfu-tfu-tfu... kaip lankem darzeli, taip ir tebelankom.
Matysiu kaip praleisim vasara ir koks bus ruduo. Gal vis tik isaugsim, o jei ne, tuomet grisiu prie sanatoriniu reikalu.
Tai tiek butu naujienu is musu parapijos.

Tiesa, suomiska montelukasta toleruojama zenkliai geriau ir, kol kas, tokiu agresyviu salutiniu poveikiu nepastebiu.

Roga, norejau paklausti: ar tebevyksta sestadieniais dydisis Radviliskio turgus ir ar tiek pat daug yra prekeiviu su devetais rubais. O labiausiai mane domina zmones is Baisiogalos, prekiaujantis isskirtinai patalais? Gal kartais zinai?
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2014 05 16, 08:16)
Sveika, Bize.  4u.gif

Negi ir jus apstojo si bjaurastis? Ar cia laikmetis toks, kad si liga isibujojo. Ar cia medikai lengva ranka dalina tokias diagnozes?

Roga, smagu skaityti, tfu-tfu-tfu..Kad ir toliau taip  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ilgai as cia svarsciau del tu sanatoriniu reikalu ir nutariai neforsuoti ivykiu, kol nera tokia tragiska padetis. Nes to uzimtumo ir lekimo jau dabar uztektinai. Pas vaikus vienas renginys veja kita, vos speju suktis  doh.gif  Ateina vasara. Prie juros pagal galimybes stengsimes nuvaziuoti patys kuo dazniau. Plius atostogos kaime, arciau gamtos.
Kol kas, atrodo, sveikos. Po ligos buvau nutraukusi visus vaistus (montelukasta ir nosanexa). Besikeiciant orams lyg ir kazkas bande "kabintis": atsirado nedidele sloga ir kimimas. Nezinau ar gerai padariau, bet tuojau pat grizom prie vaistu. Ir tfu-tfu-tfu... kaip lankem darzeli, taip ir tebelankom.
Matysiu kaip praleisim vasara ir koks bus ruduo. Gal vis tik isaugsim, o jei ne, tuomet grisiu prie sanatoriniu reikalu.
Tai tiek butu naujienu is musu parapijos.

Tiesa, suomiska montelukasta toleruojama zenkliai geriau ir, kol kas, tokiu agresyviu salutiniu poveikiu nepastebiu.

Roga, norejau paklausti: ar tebevyksta sestadieniais dydisis Radviliskio turgus ir ar tiek pat daug yra prekeiviu su devetais rubais. O labiausiai mane domina zmones is  Baisiogalos, prekiaujantis isskirtinai patalais? Gal kartais zinai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 16 gegužės 2014 - 08:19
O, kiek pažįstamų veidų bigsmile.gif Gaila, kad tokioje temoje..
Dar tiklaus patvirtino nėra, bet krypsta link to.
Nes trys jau gydytojai apsistojo ties ta diagnoze..
PRadžioje buvo tik paprastas susirgimas, paskui abstrukcinis.. Kuris nuo vasario iki gegužės jau buvo 4 kartus.. Ir visi pasireiškė po slogos, paskutinis po gerklytės raudonos..
3 kartus iš jų buvo pagydita tais purškiamais vaistais kaip subaltamolis ir flixotidas.. O tai labai daug ką pasako..
Vakar buvome KMUK pas gerą pulmonologą, atliko tyrimus, nuleido kraują iš venos, nes greičiausiai pas vaiką alerginio pobūdžio. Tai nustatys stiprumą ir kam..
Darė plaučiukų nuotrauką, pilna karkalą, kurie pasidarė per kelias dienas..
Na tiesiog matosi visi požymiai, kad ir kaip nesinorėtų sad.gif
Džiugu kad yra gydymas, ir su viltimi tikiuosi kad išaugsime..

Skaitau kad daugeliui skiriamos sanatorijos, o jau kokioje stadijoje ir kada tai skiriama?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 05 16, 09:20)
Sveika, Bize.  4u.gif

Roga, smagu skaityti, tfu-tfu-tfu..Kad ir toliau taip  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Roga, norejau paklausti: ar tebevyksta sestadieniais dydisis Radviliskio turgus ir ar tiek pat daug yra prekeiviu su devetais rubais. O labiausiai mane domina zmones is  Baisiogalos, prekiaujantis isskirtinai patalais? Gal kartais zinai?
Papildyta:

4u.gif
šeštadieniais tikrai didelis turgus yra, dar antradieniais ir ketvirtadieniais. žinok atvirai per tiek metų neesu buvusi turguje blush2.gif anyta nuvežu pati pasistatau mašina ir laukius blush2.gif bet prašom atvykti ir pažiūrėti.

QUOTE(BiZė @ 2014 05 16, 12:15)
O, kiek pažįstamų veidų bigsmile.gif Gaila, kad tokioje temoje..
Dar tiklaus patvirtino nėra, bet krypsta link to.
Nes trys jau gydytojai apsistojo ties ta diagnoze..
PRadžioje buvo tik paprastas susirgimas, paskui abstrukcinis.. Kuris nuo vasario iki gegužės jau buvo 4 kartus.. Ir visi pasireiškė po slogos, paskutinis po gerklytės raudonos..
3 kartus iš jų buvo pagydita tais purškiamais vaistais kaip subaltamolis ir flixotidas.. O tai labai daug ką pasako..
Vakar buvome KMUK pas gerą pulmonologą, atliko tyrimus, nuleido kraują iš venos, nes greičiausiai pas vaiką alerginio pobūdžio. Tai nustatys stiprumą ir kam..
Darė plaučiukų nuotrauką, pilna karkalą, kurie pasidarė per kelias dienas..
Na tiesiog matosi visi požymiai, kad ir kaip nesinorėtų sad.gif
Džiugu kad yra gydymas, ir su viltimi tikiuosi kad išaugsime..

Skaitau kad daugeliui skiriamos sanatorijos, o jau kokioje stadijoje ir kada tai skiriama?

taip, kaip sakau, svarbiausia skiria gydyma ir tai padeda 4u.gif

sanatorija yra toks dalykas po kiekvienos obstrukcijos prikauso santorija 18 dienų, pameni kaip tavo mažyliui po plaučių uždegimo. o jei nustatyta vidutinė ar sunkesnė skiriama 22 dienas. jums druskininkai netoli ir kai būsi pas pulmonologa pasiklausk ar galite vykti po paūmėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti