Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 05 08, 15:39)
gal ir pasibaigs visos ligos rolleyes.gif

dabar gyvename šia diena, sveiksta ir liuks blush2.gif
Atsakyti
man dar klausimas kažin kodėl mano mergina viska graužia, kelnias laižo, prekybstalius kanda, pirštus laižo doh.gif sakau gal trūksta jai ko g.gif taip matyt visas ligas ir pasigauname doh.gif
Atsakyti
Nieko jai netrūksta wink.gif Čia daugiau jautrumo požymis. Kai tik pastebi, be didelių aiškinimu pati patrauk nuo burnytės nusičiuptą daiktą. Pastabos nepadės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 08, 16:30)
Nieko jai netrūksta wink.gif Čia daugiau jautrumo požymis. Kai tik pastebi, be didelių aiškinimu pati patrauk nuo burnytės nusičiuptą daiktą. Pastabos nepadės wink.gif

nepagalvojau g.gif
anais laikais sakydavo jei gražia reiškia kažko trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
iprotis,maniskis irgi megejas pirstus i burna kisti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes..

jungiames i jusu buri..
mums dar tik 5 menesiai, o mums jau pripaise si geri..

noriu paklausti, ar tokiems maziukams skiriama sanatorija pagal sia diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 05 10, 21:27)
Sveikutes..

jungiames i jusu buri..

sveiki,
sanatorija tai priklauso, bet dėl amžiaus nežinau. pirmiausia pasiskambinčiau į sanatorija, kad ir į palangos gintara ir paklauščiau ar yra mažiaus cenzas, esu mačiusi ten mažiau 1 metukų amžiaus, mažesnių neesu mačiusi, o tada kalbėčiausi su gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 05 10, 21:27)
Sveikutes..

jungiames i jusu buri..

kiek zinau, proceduros atliekamos vaikams nuo 1m amziaus. Tai Jus galite vaziuoti, bet proceduru kazin ar duos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jei pamenat mane is anskciau, tai mano dukrytei nustatyta BA (nepatikslinta) sausio menesi. Jau kuri laika neleidziu i darzeli. O antradieni isoperavom adenoidus, dabar tikimes, kad ligu sumazes. blush2.gif

Sveikateles visiems 4u.gif

Butu labai idomu suzinoti kaip su tom sanatorijom placiau? Ar duoda tik sunkiau sergantiems? Ar tik paumejimo metu?
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 10, 23:18)
Sveikos 4u.gif  Jei pamenat mane is anskciau, tai mano dukrytei nustatyta BA (nepatikslinta) sausio menesi. Jau kuri laika neleidziu i darzeli. O antradieni isoperavom adenoidus, dabar tikimes, kad ligu sumazes.  blush2.gif

Sveikateles visiems  4u.gif 

Butu labai idomu suzinoti kaip su tom sanatorijom placiau? Ar duoda tik sunkiau sergantiems? Ar tik paumejimo metu?

zinoma, kad pamenam smile.gif

priminkite,kokio amziaus Jusu vaikutis? ir kokios laipsnio buvo adenoidai. smile.gif

Sanatorija priklauso visiens serantiesm BA, tik siuncia gydytis kai yra paumejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 10, 22:25)
zinoma, kad pamenam smile.gif

priminkite,kokio amziaus Jusu vaikutis? ir kokios laipsnio buvo adenoidai. smile.gif

Sanatorija priklauso visiens serantiesm BA, tik siuncia gydytis kai yra paumejimas smile.gif

Mano dukrai 4 metukai. Lor, kurie siunte operuotis sake, jog 2 laipsnio, o operavusi gydytoja sake, kad tarp 2-3, dideli ir tikrai gerai, kad operavom.
Buvo gaila vaiko iskart po narkozes, bet visumoj labai greit atsigavo smile.gif Pas maniske dar nosies pertvara kreiva, o dar tie adenoidai, tai manau kvepavimui labai trukde. Dabar gal net astma baigsis, viliuos blush2.gif unsure.gif Montelukasto nebegeriam apie menesi smile.gif Kolkas gerai laikomes, bet ir i darzeli neinam. Nes siaip mums kiekviena sloga pereina i kosuli, dazniausiai naktini ir sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 10 gegužės 2014 - 22:40
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 10, 22:52)
kiek zinau, proceduros atliekamos vaikams nuo 1m amziaus. Tai Jus galite vaziuoti, bet proceduru kazin ar duos unsure.gif

O tai kaip tada mums vaziuot? g.gif

mes irgi operavom adenoidus dukrai.. ir tfu tfu tfu, manau, kad mums tikrai padejo operacija...
Atsakyti