Sveikos

norėjau pasidalinti savo patirtimi...ir patarti, kad būtumėte atsargios jaunosios nuotakos ir į fotografo rinkimąsi pažvelgtumėt atsakingai

Taigi...mums foto darė Jurgita Zigmantė Fotography, labai maloni mergina ir visa kita...tačiau gavom nuotraukas likom šokiruoti ne tik mes, bet ir mūsų svečiai

Nuotraukose matosi mano liemenėlė, kitur pasisukęs suknutės dirželis ar pvz nedasegtas užtrauktukas. Mano nuomone tai fotografo darbas tokius dalykus pastebėti ir sutvarkyti....iš virš 200 foto mes gavome kokias 8 gražias ir velniai nematė galėtumėm nesukt galvos...bet beveik visos su svečiais darytos nuotraukos portretinės, jos šokiravo ne tik mus, bet ir mūsų svečius

visi nusivylę, kadangi baliaus pradžioje, svečių ir mūsų akyse atsispindi įtampa, pasimetimas...juk žmonės būna dar neįsivažiavę ir visi tai lb ryškiai matosi...ir galų gale, kam daryti portretines foto...kuriems galams jos reikalingos...beje, mes su vyru neturim nei vienos tokios, o tikrai norėčiau, nes juk buvo mūsų vestuvės...
Gaila, bet tikrai labai liūdna patirtis, ne kiek dėl savęs, bet kiek dėl svečių,kurie laukė foto, o išvydę savo iš arti pritrauktus perkreiptus veidus liko nepatenkinti. Juk net ir mūsų tėvų laikais per vestuves atnešdavo albumus, kur foto su svečiais būdavo visu ūgiu ir iš toliau...o mes gavome savo iš arti žaviuosius veidelius
Fotografę mėgėję, buvau ėmus ir per savo jubiliejinį gimtadienį, tačiau tikrai svečiams nuotraukų parodyti nebijojau.
Brangiosios NUOTAKOS, labai gerai viską apsvarstykite, kad netektų skaudžiai nusivilti ir nesižavėkit viena nuotrauka, kuri įdėta iš visos fotosesijos!!! Nes jai žmogus dirba keletą metų, o jo tinklalapyje tik keletas fotosesijų, tai jau ženklas, kad galbūt jis nėra tinkamas. Gaila, kad patirtis ateina tik po visko...
Linkiu visoms pačios gražiausios šventės. Sėkmės