Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(LTK @ 2015 05 04, 14:24)
Laba diena, gal kas turite atsiliepimų apie Brigitą Grigienę  https://www.facebook.../brigitafoto.lt
?

mano aplinkoj tik vienas žmogus fotografavo krikštynas su šia fotografe, tai stipriai pavėlavo, nes ne ten nuvyko, labai skubėjo dirbti (matyt, laukė kitas renginys...). Nenoriu plėstis, nes girdėjau ne iš pirmų lūpų, bet įspūdžiai blogi. Tiesiog žmogus turi didelį krūvį ir tas, matyt, atsiliepia kokybei.

kita vertus, kas gi žino objektyvias nesusipratimo priežastis? gal ir vietovę netiksliai pasakė
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 05 04, 23:00)
mano aplinkoj tik vienas žmogus fotografavo krikštynas su šia fotografe, tai stipriai pavėlavo, nes ne ten nuvyko, labai skubėjo dirbti (matyt, laukė kitas renginys...). Nenoriu plėstis, nes girdėjau ne iš pirmų lūpų, bet įspūdžiai blogi. Tiesiog žmogus turi didelį krūvį ir tas, matyt, atsiliepia kokybei.

kita vertus, kas gi žino objektyvias nesusipratimo priežastis? gal ir vietovę netiksliai pasakė

Visgi negražu šmeižti, jei tiksliai nežinote visų aplinkybių, juolab dėl kurių raštu buvo susitarta.Tikriausiai ir nuotraukų galutinio rezultato nematėte. Nežinau ar dalyvavote toje šventėje ar tik kaip sakote ne iš pirmų lūpų girdėjote, tačiau jei Klientas raštiškai fotografui nurodo atvykimo adresa Kauno mieste, o pasirodo kad adresas lygiai toks pats turėjo būti Kauno rajone, kur atstumas apie 30 km papildomai vykti, tai kaip ir suprantama, kodėl fotografas vėlavo ir skubejo fotografuoti turėdamas dar ir kilnojamaja studija, kuria reikia sumontuoti,fotografuoti, išmontuoti ir pan. Kliento namuose, o ir į bažnyčią laiku reikia spėti. Neklaidinkite žmonių pateikdami netikslią informacija.
Atsakyti
QUOTE(Brigita.G @ 2015 05 06, 00:23)
Visgi negražu šmeižti, jei tiksliai nežinote visų aplinkybių, juolab dėl kurių raštu buvo susitarta.

Kaip jūs jautriai sureagavot. Čia forumas moterims paplepėti. Mano žinutė nėra teigianti: blogas fotografas, blogai padarė, jo kaltė ar pns. Šmeižto čia kaip ir nėra - dar kartą perskaitykite paskutinį mano žinutės sakinį.

rezultatą mačiau - labai gražu, kokybiška, bet sutikit - atmosfera fotografuojant nemažiau svarbi nei nuotraukos. juk čia šventė, ne modelio darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 07 gegužės 2015 - 15:04
gal kas zino kiek kainuoja Gedimino Žilinsko fotosesija?
Atsakyti
Pasidalinsiu savo įspūdžiais su vestuvių fotografija, nes pati prieš metus viską perskaičiau, išnaršiau, tad suprantu, kaip svarbu, kuo daugiau atsiliepimų ir rekomendacijų smile.gif
Taigi, mūsų vestuves fotografavo labai šilti ir mieli žmonės iš zuluphotography.com

Nuotraukomis esame labai patenkinti, plius gavome ne tik nuotraukas bet ir filmuką iš nuotraukų su mūsų pirmojo šokio muzika dovanų- ech, kaip miela ir jautru! wub.gif Įsitikinau, kad žmonės dirba su didele meile ir atsidavimu smile.gif

Drąsiai rekomenduoju! Rinkčiausi juos vėl ir vėl! wub.gif
Atsakyti
gal turit kokiu atsiliepimu apie Charizma photography?
Atsakyti
Nereciau rekomenduoti Rediju Anikanova is www.redijus.com
Tikrai labai saunus fotografas. Jis mums skyre daugiau laiko nei buvo susitarta ir fotosesijos su juo neprailgo. Smagu buvo, kad jis fotografavo ne tik jaunuosiu, bet ir svecius.
Atsakyti
o aš galėčiau pasidžiaugti fotografe Loreta (www.loretakondrate.lt), lengvai, paprastai bendraujanti, nuotraukos natūralios, gyvos, gaudo momentus, mums patiko smile.gif Tiesa, susipažinimui dare Love story nemokamai.
Atsakyti
Sveiki, reikaligas fotografas vestuvėms. Gali būti pradedantysis, nedidele kaina. Vestuvės kuklios ir nedidelės, tiesiog profesionalui labai trūksta pinigėlių.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 05 25, 22:09)
Sveiki, reikaligas fotografas vestuvėms. Gali būti pradedantysis, nedidele kaina. Vestuvės kuklios ir nedidelės, tiesiog profesionalui labai trūksta pinigėlių....  4u.gif

Si nebrangi ir is Kauno https://www.facebook.com/V.Norvilaite Pirmos valandos kaina 75€, kitos po 40€.
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 05 25, 21:09)
Sveiki, reikaligas fotografas vestuvėms. Gali būti pradedantysis, nedidele kaina. Vestuvės kuklios ir nedidelės, tiesiog profesionalui labai trūksta pinigėlių....  4u.gif

Pabandykit parašyti www.facebook.com/MartynosFotografija
Atsakyti
Aš rekomenduočiau www.aifoto.lt. Šaunus fotografas!
Atsakyti