Sveikos visos,
Gal kam teko susidurti su Fotografu Adomu Tirksliunu?
Jei taip kokie atsiliepimai, ziurejau jo foto albuma ir man labai patiko jo nuotraukos.
QUOTE(moske_poske @ 2015 03 11, 07:52)
turit kitos valstybes pasa, ne lietuvos? Gimet ne lietuvoje?
oho gal asmens koda dar norit zinot? taip gimiau ne lt
QUOTE(Sh.H @ 2015 01 31, 14:29)
kai 2011 domejaus buvo 7000
Mes pasirinkome fotografe Ritą Bacytę. Na mums tai tikrai super fotografė, super foto, super charizma, visas fotografavimasis buvo tikra šventė. Tikrai rekomenduoju, likom labai patenkinti
Sveikos! Musu svente uzfiksavo fotografe Karolina, jos tinklapis www.karledru.com cia pagrindiniam virselyje yra ir musu foto )) labai patiko nuotraukos, siltos, jausmingos, nesuvaidintos, fotosesija vyko beveik nepozuojant, viso bendravimo metu mum padejo ne tik nuspresti del vietos ir idejos fotosesijos metu, dave patarimu del dekoriuko, makiazo, prisege nuorodu i savo pinterest paskyra kur radom daug susisteminto ikvepimo savo sventei, nes jos stilius buvo rustic romantiskas Vyras labiausiai nerimavo del fotosesijos, o ir mes abu ne modeliai, bet fotosesija praejo labai linksmai be jokio dirbtinumo, nebuvo net kada galvot apie stresa, nes viska pasakydavo, siulydavo, patardavo kaip geriau pasisukt, net turejo vandens ir vaistu nuo skausmo D tikrai jauciasi atsidavimas savo darbui ir jo ismanymas. Kazkaip viso bendravimo metu ji akcentavo kad fotosesija ir visos nuotraukos skirtos mums, kad nebijotume buti savimi, reiksti emociju, kad abiem pusem svarbus 100proc. rezultatas. Dar patiko poziuris, kad vestuviu fotografija tai ilgalaike investicija del to ji vengia visokiu keistu filtru ar akivaizdziai surezisuotu kadru, nes visa tai iseis is mados ir po 10metu bus tiesiog juokinga:) mes irgi tam pritariam, tai atitiko musu poziuriai ir esam labai patenkinti nuotraukom )
Sveikos! Mūsų šventę fotografavo Mano Šventė (Kristis ir Sandra) manosvente.lt
Šilti ir malonūs žmonės, bet nuotraukomis, deja, nelikome patenkinti.
prieš vestuves buvome aptarę, kas mums yra svarbu, ir kokių nuotraukų norėtume, bet to negavome. Kaip vieną iš niuansų galiu paminėti, kad restorane, kur šventėme, buvo nufotografuotas tik vienas stalo galas su svečiais... taigi, kito galo svečių nuotraukos nė vienos ir neturime, nes patys, deja, per šventę nefotografavome... o kai kurie svečiai prisijungė tik restorane. Taip pat nemažai nuotraukų kartojosi ir nepatiko (tai plaukai ne vietoje užkritę ir pan., o fotofrafuota buvo labai daug. kilo klausimas, argi buvo sunku, asistentei pasakyti pasisukite kitu kampu arba pasitaisykite plaukus (galų gale pačiai pribėgti ir pataisyti, nes nieko per daug neveikė fotosesijos metu)). Galvojau, gal tik aš esu tokia priekabi dėl nuotraukų, bet deja, tėvų ir artimųjų nuomonė taip pat nebuvo labai gera...
prieš vestuves buvome aptarę, kas mums yra svarbu, ir kokių nuotraukų norėtume, bet to negavome. Kaip vieną iš niuansų galiu paminėti, kad restorane, kur šventėme, buvo nufotografuotas tik vienas stalo galas su svečiais... taigi, kito galo svečių nuotraukos nė vienos ir neturime, nes patys, deja, per šventę nefotografavome... o kai kurie svečiai prisijungė tik restorane. Taip pat nemažai nuotraukų kartojosi ir nepatiko (tai plaukai ne vietoje užkritę ir pan., o fotofrafuota buvo labai daug. kilo klausimas, argi buvo sunku, asistentei pasakyti pasisukite kitu kampu arba pasitaisykite plaukus (galų gale pačiai pribėgti ir pataisyti, nes nieko per daug neveikė fotosesijos metu)). Galvojau, gal tik aš esu tokia priekabi dėl nuotraukų, bet deja, tėvų ir artimųjų nuomonė taip pat nebuvo labai gera...
QUOTE(Dija87 @ 2015 03 16, 16:49)
Sveikos! Mūsų šventę fotografavo Mano Šventė (Kristis ir Sandra) manosvente.lt
Iš nutraukų pavydžių matosi, kad naudoja keistus filtrus, kurie blukina nuotraukas ir spalvas padaro blyškias. Galbūt tai bando pateikti kaip savo stilių. Kažkaip man atrodo, kad yra netikslinga žaisti su filtrais ir per juos demonstruoti savo idėjas.
Sveikos visoms
https://www.facebook...studija?fref=ts
Rekomenduoji si fotografa, fotkino ne viena fotosesija, ir su vaiku, ir vienos ir t.t ir kainos nesikandzioja
https://www.facebook...studija?fref=ts
Rekomenduoji si fotografa, fotkino ne viena fotosesija, ir su vaiku, ir vienos ir t.t ir kainos nesikandzioja
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2015 04 01, 17:47)
Man nuotraukos nelabai patinka: visokių spec.efektų , filtrų, paspalvinimų pridėta, rėmeliai su logotipu dideli. Fotografuojami žmonės nuotraukose lyg tarp kitko, fotografo reklamai. Nežinau ar norėčiau po 10,15,20 metų žiūrėti tokias nuotraukas.
Bet čia tik asmeninė nuomonė. Gal dabar mada tokia
Laba diena, gal kas turite atsiliepimų apie Brigitą Grigienę https://www.facebook.../brigitafoto.lt
?
?
Brigita fotografavo mano bičiulę, kai ji buvo nėštukė. LABAI gražios foto. Labai šiltos ir stilingos. Man labai paliko įspūdį tąkart. O va pernai tekinom sesytę - tai Brigita kaip tik ir fotografavo šventę.
Rekomenduoju. Gaila, kad pati tuokiaus senai, ir "mano laikais" nebuvo kažkaip ir rinktis iš ko ir pan. Planuočiau 15 metų vedybų metines padaryti jau su normalia fotosesija. Nors daug dabar tų fotografų yra, bet matyt vėl prašysiu Brigitos, nes šiltas žmogus, malonu ir drąsu fotografuotis, o ir rezultatas man labai patinka. Kažkaip jai labai gaunasi jausmingai ir "minkštai" užfiksuoti.
Išsiplėčiau
Rekomenduoju. Gaila, kad pati tuokiaus senai, ir "mano laikais" nebuvo kažkaip ir rinktis iš ko ir pan. Planuočiau 15 metų vedybų metines padaryti jau su normalia fotosesija. Nors daug dabar tų fotografų yra, bet matyt vėl prašysiu Brigitos, nes šiltas žmogus, malonu ir drąsu fotografuotis, o ir rezultatas man labai patinka. Kažkaip jai labai gaunasi jausmingai ir "minkštai" užfiksuoti.
Išsiplėčiau