Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(moske_poske @ 2015 03 03, 20:19)
Kodel tokia paslaptis? Kiba su svetimu vyru zadat susirasyt lotuliukas.gif

gal del to , kad negaliu pakesti pirsiu karimu, karti karti dekti karti,girtu veiku,negerai pabuciavai,kita ryta visu su skaudanciomis galvomis,tu nesamoniu su poromis,puostu masinu...zodziu ar dar testi? biggrin.gif vestuves tai man: yvikis tarp dvieju zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 04, 11:42)
gal del to , kad negaliu pakesti pirsiu karimu, karti karti dekti karti,girtu veiku,negerai pabuciavai,kita ryta visu su skaudanciomis galvomis,tu nesamoniu su poromis,puostu masinu...zodziu ar dar testi?  biggrin.gif v

seniai vestuvėse buvot... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 03 04, 13:27)
seniai vestuvėse buvot... smile.gif

aha, ir matyt nelabai kokiose buvo smile.gif

Manau tevai uz 18 metu auginimo nuspelno nors vestuvese sudalyvaut blush2.gif
Atsakyti
kekviena vasar po vestuves pas mus. Ir ju buna visokiu. Matai ne tevai moka uz vestuves o mes smile.gif ko man girdyti ir valgydinti tetu tetules ir ju vaikus kuriu nemacius n metu?o va pakviesti negalima juk supyks....po vestuviu pasipila visokiu nuomuoniu...uoj kokia buvo miraine neskani...o jau mesa beskonio....muzikantai is vis... ne aciu tongue.gif jus norit jus ir darykit tas lt tradicines vestuves smile.gif o va mes norim sau sventes smile.gif noriu buti laiminga ir nemasyti o ne dektine tuoj baiksis....o ne petriukas jau girtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 04, 17:12)
kekviena vasar po vestuves pas mus. Ir ju buna visokiu. Matai ne tevai moka uz vestuves o mes smile.gif ko man girdyti ir valgydinti tetu tetules ir ju vaikus kuriu nemacius n metu?o va pakviesti negalima juk supyks....po vestuviu pasipila visokiu nuomuoniu...uoj kokia buvo miraine neskani...o jau mesa beskonio....muzikantai is vis... ne aciu tongue.gif jus norit jus ir darykit tas lt tradicines vestuves smile.gif o va mes norim sau sventes smile.gif noriu buti laiminga ir nemasyti o ne dektine tuoj baiksis....o ne petriukas jau girtas  lotuliukas.gif

kalba eina apie tėvus.
Tegu pyksta, jums rūpi, ką jie mano, jei n metų nemačius?
Pas mus nebuvo tradicinės, bet tėvai , seneliai, sesės dalyvavo. Jokių piršlių, karimų ir pan. CMB, fotosesija, kavinė ir namo.
Atsakyti
man atrodo, kad zmogus tiesiog labai uzsiciklines, kad vestuves turi buti butent tokios "tradicines" noro arba fantazijos truksta.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2015 03 07, 17:20)
man atrodo, kad zmogus tiesiog labai uzsiciklines, kad vestuves turi buti butent tokios "tradicines" noro arba fantazijos truksta.

labai pritariu šiai nuomonei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2015 03 07, 17:20)

ne nu jus ir keistos biggrin.gif nu uzmusk nepriiimat kito zmogaus noru ir supratimo apie vestuves biggrin.gif o taip as fanatzinos turiu mano vestuves tokiu kokiu noreciau nezinau kiek atsieinu g.gif o ir zmones ne tokio lygio, kad suprastu vieno kasnio uzkandzius...mirks is juoko nuo jusu thumbup.gif jus norit tos pompastikos valio pirmyn gidrykit ir dziaukites tuo. O as ta diena noriu svyteti tik jam ir buti tik su juo. Pasidziauksiu su savo seima restorane po atostogu. drinks_cheers.gif tai kad atsiminkit ne visos nori tu misrainiu ir kimstu lideku biggrin.gif keptos duonos,alaus,dektines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 09, 12:02)
ne nu jus ir keistos  biggrin.gif  nu uzmusk nepriiimat kito zmogaus noru ir supratimo apie vestuves biggrin.gif o taip as fanatzinos turiu mano vestuves tokiu kokiu noreciau nezinau kiek atsieinu g.gif o ir zmones ne tokio lygio, kad suprastu vieno kasnio uzkandzius...mirks is juoko nuo jusu thumbup.gif  jus norit tos pompastikos valio pirmyn gidrykit ir dziaukites tuo. O as ta diena noriu svyteti tik jam ir buti tik su juo. Pasidziauksiu su savo seima restorane po atostogu.  drinks_cheers.gif tai kad atsiminkit ne visos nori tu misrainiu ir kimstu lideku biggrin.gif keptos duonos,alaus,dektines biggrin.gif

Na tai ir sėkmės Jums thumbup.gif
Kadangi mes čia visos "ne tokio lygio", tai eisim valgyt mišrainių ir kimštų lydekų biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 09, 11:02)
ne nu jus ir keistos  biggrin.gif  nu uzmusk nepriiimat kito zmogaus noru ir supratimo apie vestuves biggrin.gif o taip as fanatzinos turiu mano vestuves tokiu kokiu noreciau nezinau kiek atsieinu g.gif o ir zmones ne tokio lygio, kad suprastu vieno kasnio uzkandzius...mirks is juoko nuo jusu thumbup.gif  jus norit tos pompastikos valio pirmyn gidrykit ir dziaukites tuo. O as ta diena noriu svyteti tik jam ir buti tik su juo. Pasidziauksiu su savo seima restorane po atostogu.  drinks_cheers.gif tai kad atsiminkit ne visos nori tu misrainiu ir kimstu lideku biggrin.gif keptos duonos,alaus,dektines biggrin.gif

Man tai labiausiai užkliūva gramatinės klaidos, beveik kiekviename žodyje po kelias... O vestuves kas kaip nori, tas taip ir švenčia, ne mūsų čia reikalas teisti/smerkti/patarinėti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2015 03 09, 14:42)
Man tai labiausiai užkliūva gramatinės klaidos, beveik kiekviename žodyje po kelias... O vestuves kas kaip nori, tas taip ir švenčia, ne mūsų čia reikalas teisti/smerkti/patarinėti.

gal del to, kad esu ne Lietuve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 10, 14:58)
gal del to, kad esu ne Lietuve tongue.gif

turit kitos valstybes pasa, ne lietuvos? Gimet ne lietuvoje?
Atsakyti