laba ryta.
kaltininkas yra, statybu bendrove, staciusi nama
vat apie kalbejima su valdzia mastom, gal antradieni.
siaip viskas aisku man, nedavem draudikui su "prorabu" bizniuko prasukti, tai ir stengiasi, kad mums gerai nebutu. samata nuo manes slepe visais imanomais budais, o kai grieztai pareikalavau, pazadejo atsiusti, po to paskambino, kad neatsius, nes prorabas atves, prorabas velgi uodega suka, taigi samata gavau tik sekancia diena. ir esu tikra, nors irodymu neturiu, kad gavau samata su kitom kainom,o ne tom, kurias jie su prarabu vieni buvo nustate. be jokiu parasu man samata pateike,nors darbai jau buvo pradeti, tai ir samata kazkaip turejo but patvirtinta. prorabas man stengesi kuo pigiau remonta daryti, nebent pradedavaukazko reikalauti, tada is karto sutikdavo. taip kad manau, buvo jie samata sudare min 50.000, ir nepayko tu pinigu pasidalinti.
dabar ismokos mazinima jie motyvuoja tuo, kad jie turi vidurkius, kiek turi kainuoti pvz. kvadratas grindu, o jei mes teigiame, kad musu brangesnes, turim cekius pateikti.
vat dabar prorabas atsiunte draudimui samata darbu, kuriuos jie atliko, ir uz kuriuos mes jiems skolingi. taigi vos kelios demes sienoje uzglaistytos , net neisdziuvusios ir neissveistos + sienines spintos isardymas = apie 450 lt. dirbo viso gal 2val. Taigi uz pora kvadratu sienos jiems apmokama 0,5 tukst, o uz visa likusi buta mums su visom medziagom - apie 7,5 tukst. Absurdas
na ir uzsiplepejau