QUOTE(audra_gil @ 2010 12 20, 14:16)
Sveiki,
gal ir nelabai originalus pasirodys mano klausimas, bet man tikrai reikalingas atsakymas. Po patirtos siokios tokios zalos bustui ir dar artejant sventems, nutarems apsidraust namus. Dabar kaip tik zvalgomes tinkamiausio pasiulymo. Norejau pasiteiraut, gal jus galit patart, ka geriausia rinktis, o ko tikrai nesirinkt? Kokia draudimo rusim labiausiai apsimoka draustis? aciu uz informacija.
gal ir nelabai originalus pasirodys mano klausimas, bet man tikrai reikalingas atsakymas. Po patirtos siokios tokios zalos bustui ir dar artejant sventems, nutarems apsidraust namus. Dabar kaip tik zvalgomes tinkamiausio pasiulymo. Norejau pasiteiraut, gal jus galit patart, ka geriausia rinktis, o ko tikrai nesirinkt? Kokia draudimo rusim labiausiai apsimoka draustis? aciu uz informacija.
Patikėkit, neįmanoma vienareikšmiškai atsakyti, ka jums rinktis, ko ne.
Visos smulkmenos slypi draudimo taisyklėse, jas reikia nagrinėti ir pagal tai rinktis.
Jei tingit gilintis - tai pasakysiu paprastai - geras draudimas kainuoja tikrai nemažai, t.y. už 100 Lt. tikrai neapdrausit būsto visapusišku draudimu.
Jei jau labai labai tingit gilintis į taisykles - pasirinkit 2-3 didžiausias draudimo bendroves ir iš jų brangiausių siūlomų variantų išsirinkit tinkamą. Bet čia jei įmoka nėra svarbi.
jei svarbu įmoka ir pagal ją gauti maksimaliai gerą variantą - kreipkitės į brokerius, tegu jie palygina draudimo bendroves, atsako į jūsų klausimus ir pateikia priimtiną variantą.
Aišku, jokiu būdu neverta aklai pasitikėti ir brokerio siūlomu variantu - užduokit daug klausimų, susirašykit, kas jums aktualu ( ar reikia kad įeitų stiklo dūžis, ar reikia drausti rūsį/sandėliuką, ar reikia kad įeitų dviračio vagystė, apiplėšimas už buto ribų, kito buto nuoma esant reikalui, grynųjų pinigų vagystė ir t.t.) ir pagal tai atsirinkit.