O GAL GALIMA KAZKAIP ATNAUJINTI ZINUTES,NES TEN INFO SVARBI O PRIE KOMPO TIKRAI NIEKS NEGALEJO PRIEITI NEMIE IR ISTRINTI,O GAL KAS NORS KITAS PADARE TOKIA NIEKSYBE,TAI AR GALETUMET ATNAUJINTI MAN
O GAL GALIMA KAZKAIP ATNAUJINTI ZINUTES,NES TEN INFO SVARBI O PRIE KOMPO TIKRAI NIEKS NEGALEJO PRIEITI NEMIE IR ISTRINTI,O GAL KAS NORS KITAS PADARE TOKIA NIEKSYBE,TAI AR GALETUMET ATNAUJINTI MAN
Jei kažkas kitas tai geriau mąstykit apie savo duomenų (slaptažodžio ir pašto) keitimą, nes tokiu atveju tas gali kartotis ir kartotis. O galimybė atnaujint spėju kone nulinė, nes moderatoriai jūsų až turinio nemato.
Gal kartais bandėte tas žinutes kelti į SENT items katalogą? Tada jos dingsta, o šiaip tai nėra galimybės kad pats forumas kažkaip ištrintų. Čia dar rašoma į temą žinutė gali dingti jos rašymo metu jei forumas nulūžta, bet tai kas saugoma forume archyvo duombazėje, pvz. AŽ, tikrai nedingsta.
1. Jei kažkas man yra svarbaus, tam esu susikurusi naują aplanke až - "svarbūs". Nekelk rankiniu būdu to laiško, o persiųsk sau ir tada nukreipk jį į naują aplanką
2. "Mano nustatymai" -> kairėj pusėj susirandi "Pranešimų gaviklis" ir ten matosi, kiek yra kiekvienam aplnake žinčių
Kapitoška, gali būti, kad jūs neišsaugojot slaptažodžio prisijungiant, kiekvieną kartą jungiantis jį suvedat ranka. Todėl spaudžiant ant tos nuorodos jum žinutės ir neranda, kol neprisijungsit Gavus topkį pranešimą, siūlau iškart prisijugnt prie Supermamos ir peržiūrėt ją kaip įprasta, paspaudus ant "Naujų žinučių: x"