Sveiki
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl aš NEGALIU išsiųsti asmninių žinučių, o taip pat žinutes į nario elektroninį paštą Ankščiau nebuvo jokių problemų, o dabar jau kelintą dieną nepavyksta
QUOTE(Lila @ 2006 11 23, 20:29)
Sveiki
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl aš NEGALIU išsiųsti asmninių žinučių, o taip pat žinutes į nario elektroninį paštą Ankščiau nebuvo jokių problemų, o dabar jau kelintą dieną nepavyksta
Ką rašo, kai bandai siųst?
QUOTE(Kelsey @ 2006 10 31, 19:07)
bet raso kad yra Sent items 7 laiskai. atidrau, ten nieko.
Tai veltui uzema man vieta pasto dezutej. Kaip juos pasalint...
Tai veltui uzema man vieta pasto dezutej. Kaip juos pasalint...
Pati ką tik pabandžiau gautas žinutes perkelt į sent items, jas tipo perkėlė, bet atidarius tą aplanką - jų nerodo. Jos tarytum dingo Nes realiai, juk tos žinutės nebuvo išsiųstos kažkuriam nariui, o perkeltos rankiniu būdu. Tai kažkur dabar jos "plaukioja"...
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 11, 10:32)
Pati ką tik pabandžiau gautas žinutes perkelt į sent items, jas tipo perkėlė, bet atidarius tą aplanką - jų nerodo. Jos tarytum dingo Nes realiai, juk tos žinutės nebuvo išsiųstos kažkuriam nariui, o perkeltos rankiniu būdu. Tai kažkur dabar jos "plaukioja"...
ir pas mane ta pati problema, laukiu, kol susitvarkys, o jau 2 mėn praėjo ' vietą tai užima
QUOTE(Ambrozija @ 2006 06 25, 12:40)
Gali pabandyti trinti taip:
spausk ant "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirask 'Sent Items". Sudėk varneles ant žinučių, kurias nori ištrinti. Tada apačioj spausk "Ištrinti".[/color]
spausk ant "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirask 'Sent Items". Sudėk varneles ant žinučių, kurias nori ištrinti. Tada apačioj spausk "Ištrinti".[/color]
Galit pabandyti ir sitaip:
Nueikite i ''Nauju zinuciu: (skaicius, kiek gavote nauju zinuciu)'' , po to kaireje puseje rasite Pranesimu gaviklis, toje skiltyje paspauskit ant ''Istrinti asmeniniu zinuciu katalogus'', ten uzdekite varnele salia Sent Items ir paspauskite ''testi''. Turetu istrinti ir neuzimti jusu pazto dezutes.
Papildyta:
Svarbu, kad neuzima pasto dezutes, nes atsimenu tilpdavo tik 25 zinutes, o Sent items buvo idetos 10, tai tekdavo trinti ir trinti, nors keleta norejau pasilikti.
Sekmes visoms susitvarkant!
gavus žinutę į až , žinutės autorių įtraukiau į draugų sarašą, o kaip dabar tą sarašą rasti? nu niekaip negaliu rast
Sveiki, tik vakar prisiregistravau, skaitinėju skebimus, vis matau, kai būna parašyta "rašyk į AZ". Kas tai yra, kur ieškoti?
AŽ skirta susirašinėjimui tarp dviejų ir daugiau narių Šių žinučių kiti nemato. Čia pan kaip susirašinėjimas el. paštu
Sutrumpintai tai yta ASMENINĖ ŽINUTĖ ,ja matote kiekvieno nario posto kairėje pusėje apačioje,ten paspaudę rašote asmeninę žinutę. Tikiuosi paaiškėjo.
Aiškiau gal bus? Asmeninę žinutę galima rašyti, paspaudus ant až po nario niku, kuriam nori parašyti až.
Tada įrašai žinutės pavadinimą - "Žinutės antraštė" ir rašai jau pačią žinutę
Galima ir kitaip. Spaudi Mano nustatymai -> Kurti naują žinutę ir viskas taip rašosi, tik reik įrašyti ranka ar paste nario niką
Tada įrašai žinutės pavadinimą - "Žinutės antraštė" ir rašai jau pačią žinutę
Galima ir kitaip. Spaudi Mano nustatymai -> Kurti naują žinutę ir viskas taip rašosi, tik reik įrašyti ranka ar paste nario niką