QUOTE(saulyra @ 2013 03 20, 16:14)
esu nari isikelusi i ignoruojamu sarasa, taciau vis tiek gaunu is jo zinutes. Kaip padaryti, kad ju negauciau?
Žr. čia.
QUOTE(-LiuksE- @ 2011 04 13, 13:37)
Sveiki, norejau perkelti dvi zinutes is Inbox katalogo i Sent Items .
Perkeliau.
Dabar Sent Items kataloge rodo kad yra 2 zinutes, bet kai ieinu i ji , ten ju nera Patarkit ka as cia pridirbau ?
Aciu
Perkeliau.
Dabar Sent Items kataloge rodo kad yra 2 zinutes, bet kai ieinu i ji , ten ju nera Patarkit ka as cia pridirbau ?
Aciu
QUOTE(Becel @ 2011 04 13, 14:12)
women007, pabandyk gal šituos būdus
sveiki, o kaip man atgal susigrąžinti tas žinutes,kurias perkėliau į sent items rankiniu būdu? Prie sent items rodo skaičių žinučių,bet realiai aš jų nematau, o norėjau taip jas išsisaugoti,tik dabar išsiaiškinau,kad sau žinutes reik persisiųsti į susikurtą katalogą.
Help,reikia tas perkeltas žinutes susigrąžinti.Nejau neįmanoma??
QUOTE(Laola @ 2013 05 01, 10:38)
reikia tas perkeltas žinutes susigrąžinti.Nejau neįmanoma??
Deja, neįmanoma.
QUOTE(Borzika @ 2013 02 20, 16:52)
Automatiškai išsiųstos žinutės neišsisaugo. Norint reikia (kiekvienąkart prieš išsiunčiat) uždėti varnelę ties Įtraukti šios žinutės kopiją į išsiųstų žinučių katalogą.
o tai is kur zinoti, kad zinute issisiunte? jei pas kita nari pilna pasto dezute, tai jis mano zinutes negaus, o ar man pranesit apie tai? atrasiau keliem nariam zinutes, issiustu zinuciu nera, bet nepamenu, ka rode po issiuntimo, o atsakymo negaunu
QUOTE(Molibdena @ 2013 05 21, 23:02)
o tai is kur zinoti, kad zinute issisiunte? jei pas kita nari pilna pasto dezute, tai jis mano zinutes negaus, o ar man pranesit apie tai? atrasiau keliem nariam zinutes, issiustu zinuciu nera, bet nepamenu, ka rode po issiuntimo, o atsakymo negaunu
Jei nario AŽ gaviklis bus pilnas, jūs jam žinutės neišsiųsite (iššoks toks pranešimas: Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas).
Prieš išsiųsdama žinutę, uždėkite varnelę ties Sekti šią žinutę - tada žinosit, ar perskaitė ją narys, ar ne.
Sveiki, norejau paklausti ar galite grazinti istrintas asmenines zinutes?
QUOTE(Astutia @ 2013 05 29, 10:33)
Sveiki, norejau paklausti ar galite grazinti istrintas asmenines zinutes?
Ne, to padaryti neįmanoma.
Sveiki, norejau paklausti, ar imanoma moderatoriams kaip nors ispeti nari, jog jo zinuciu gaviklis pilnas? as labai noreciau vienai panelei issiusti zinute, nes mes atradome viena kita uzsienyje vos keliokika kilometru viena nuo kitos ir norejome susitikti. Negaliu atrasyti, nes pranesimu gaviklis pilnas jau pora menesiu ir ji matyt to nezino, taip kad nebeturiu vilties jog ji zinutes prasitrins aciu
QUOTE(Kavytė @ 2013 10 08, 10:23)
ar imanoma moderatoriams kaip nors ispeti nari, jog jo zinuciu gaviklis pilnas?
Ne.
QUOTE(Kavytė @ 2013 10 08, 10:23)
Negaliu atrasyti, nes pranesimu gaviklis pilnas jau pora menesiu ir ji matyt to nezino, taip kad nebeturiu vilties jog ji zinutes prasitrins
Galbūt ji nepaslėpus savo el. pašto - žr. įėjus į jos profilį: "Bendrauti" -> "Elektroninis paštas" (po "Asmeninė žinutė"). Arba tada rašyti temoje, kurioje ji paskutinį sykį rašė.
QUOTE(Borzika @ 2013 10 08, 16:07)
Ne.
Galbūt ji nepaslėpus savo el. pašto - žr. įėjus į jos profilį: "Bendrauti" -> "Elektroninis paštas" (po "Asmeninė žinutė"). Arba tada rašyti temoje, kurioje ji paskutinį sykį rašė.
Jokios info profilyje nera, jau viska isziurejau, o temose ji neraso
Nuo ko priklauso zinuciu skaicius AZ, turiu omeni kiek telpa zinuciu AZ,
ACIU
ACIU