Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monteverte @ 2014 04 30, 16:53)
Puiku, nuostabiai šoka smile.gif Ypač tas judesiukas per hold your horses ir aišku tas firminis pono Byno maivymasis, dėl kurio Kirdeikį įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio ir niekam nebeatidaviau, kovojau net per teisminius procesus lotuliukas.gif

Hmm, bent man jie kartu labai nesižiūri, kažkaip nedera, o visas šokis kažkoks banalus, net vietomis vulgarus... Beje, primena praeitos Eurovizijos laimėtojos Loreen kopijavimą, tik jau labai labai nevykusį sad.gif Ir dar labai tikiuosi, kad Kirdeikis nusiskus tą baisią barzdą lotuliukas.gif
Ir dar kas užkliūna, tai Vilijos laikysena... Taip ir norėtųsi jai pasakyt, kad nesikūprintų... ax.gif
Juodos spalvos išvis man per daug... Kas įsimins iš mūsų pasirodymo? Šokėjo landžiojimas po Vilija ir žodžio Attention rėkimas? Kažkaip abejoju, ar Europa bei teisėjai per tas tris minutes sugebės/norės įžvelgti dainoje tą gilią prasmę, apie kurią kalba Vilija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 30 balandžio 2014 - 16:11
QUOTE(odriana @ 2014 04 30, 17:10)
Hmm, bent man jie kartu labai nesižiūri, kažkaip nedera, o visas šokis kažkoks banalus, net vietomis vulgarus... Beje, primena praeitos Eurovizijos laimėtojos Loreen kopijavimą, tik jau labai labai nevykusį sad.gif Ir dar labai tikiuosi, kad Kirdeikis nusiskus tą baisią barzdą  lotuliukas.gif
Ir dar kas užkliūna, tai Vilijos laikysena... Taip ir norėtųsi jai pasakyt, kad nesikūprintų...  ax.gif
Juodos spalvos išvis man per daug... Kas įsimins iš mūsų pasirodymo? Šokėjo landžiojimas po Vilija ir žodžio Attention rėkimas? Kažkaip abejoju, ar Europa bei teisėjai per tas tris minutes sugebės/norės įžvelgti dainoje tą gilią prasmę, apie kurią kalba Vilija...

O mūsų Donce Monce nebuvo banalus? Banalumo viršūnė juk, o visai pasisekė jam dar palyginus ax.gif
O Pojavis? Jis labai jau dainingas? Nejuokaukit smile.gif Paprastas berniakas pašiauštais plaukiakais, vešliais antakiais ir paauglių gundytojo šypsenyte. Bet kaip matote, kažkuo vistiek sužavėjo, finale buvo, o mažai Lietuvytei, apsidirbusiai pasaulyje ir neturinčiai išskirtinai gero vardo aplamai, tai jau gerai.
Žinot, aš anksčiau irgi nepalaikydavau mūsų atstovų, išskyrus gal porą, trejetą, vis kabindavausi, bet matyt subrendau smile.gif Kaip sakoma, jei turite daug kritikos, minčių, pataisymų, mokate ir šokti, ir dainuoti, ir žinote kaip apsirengti Eurovizoje, tai eikite ir dirbkite, darykite ir mes jus išrinksime kitais metais tongue.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=utkNWg7YIq8

Gerai, kad jinai nesusivaržius, jaučiasi laisvai, žaisminga thumbup.gif Tikiuosi, taip bus ir toliau.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 30, 19:27)
O mūsų Donce Monce nebuvo banalus? Banalumo viršūnė juk, o visai pasisekė jam dar palyginus ax.gif
O Pojavis? Jis labai jau dainingas? Nejuokaukit smile.gif Paprastas berniakas pašiauštais plaukiakais, vešliais antakiais ir paauglių gundytojo šypsenyte. Bet kaip matote, kažkuo vistiek sužavėjo, finale buvo, o mažai Lietuvytei, apsidirbusiai pasaulyje ir neturinčiai išskirtinai gero vardo aplamai, tai jau gerai.
Žinot, aš anksčiau irgi nepalaikydavau mūsų atstovų, išskyrus gal porą, trejetą, vis kabindavausi, bet matyt subrendau smile.gif Kaip sakoma, jei turite daug kritikos, minčių, pataisymų, mokate ir šokti, ir dainuoti, ir žinote kaip apsirengti Eurovizoje, tai eikite ir dirbkite, darykite ir mes jus išrinksime kitais metais tongue.gif

Nereikia čia užsipulti, kad eikite ir darykite... Aš tik išreiškiau savo nuomonę, jei man kas nepatinka - taip ir sakau.

O kas dėl palaikymo - visada lietuvius palaikau, tačiau tai nereiškia, kad tokiu atveju turiu juos tik girti, jais gėrėtis ir viską vertinti pro rožinius akinius...

Ir dar - aš Lietuvos nevadinu "maža Lietuvyte, apsidirbusia ir neturinčia gero vardo" (man net liežuvis neapsiverstų taip pasakyti) kaip Jūs... Jei taip išreiškiate pagarbą savo šaliai - ką gi, sėkmės Jums... ax.gif
Atsakyti

Dar džiaugiuosi, kad visgi bus tas gulbės sijonas thumbup.gif thumbup.gif O tai jau bijojau, kad kokių nesąmonių nebūtų prigalvoję blush2.gif

Dabar jai, rodos, ir juodi plaukai visai tinka. O gal akys jau priprato g.gif Aerouoste tai labai išblyškusi atrodė, dabar, pagal mane, viskas OK.

Įsivaizduoju, jei būčiau ne lietuvė ir žiūrėčiau šitą interviu, atlikėja susidomėčiau. Beje, labai patiko džiazo gabaliukas wub.gif wub.gif Gerai, kad pasirodė, jog dainuojanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 04 30, 18:52)
Nereikia čia užsipulti, kad eikite ir darykite... Aš tik išreiškiau savo nuomonę, jei man kas nepatinka - taip ir sakau.

O kas dėl palaikymo - visada lietuvius palaikau, tačiau tai nereiškia, kad tokiu atveju turiu juos tik girti, jais gėrėtis ir viską vertinti pro rožinius akinius...

Ir dar - aš Lietuvos nevadinu "maža Lietuvyte, apsidirbusia ir neturinčia gero vardo" (man net liežuvis neapsiverstų taip pasakyti) kaip Jūs... Jei taip išreiškiate pagarbą savo šaliai - ką gi, sėkmės Jums...  ax.gif

Aš ne apie pačią šalį, o apie žmones, emigrantus dažniausiai, kurių užsieniečiai nemėgsta. Negirdėjote apie tai? g.gif
Atsakyti
Olandijos daina repeticijose kaaaaip gražiai skambėjo wub.gif

Beje, armėnas nepajamtas g.gif smile.gif Jei laisvas - JAMU bigsmile.gif
Turėtų būti labai aukštai. Ir šiaip... kiek pamenu, nelabai bėra iš ko rinktis...

O Kirdeikio didelis pliusas mano akyse, kad labai prie bajerio biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 30, 18:50)

Gerai, kad jinai nesusivaržius, jaučiasi laisvai, žaisminga  thumbup.gif  Tikiuosi, taip bus ir toliau.

Dieve kokia faina wub.gif Kaip galima ką nors blogai apie ją pasakyti? Nebent tik išvaizda gali būti skonio reikalas, bet kaip žmogus ji save labai fainai prezentuoja.
Dar kartą sėkmės ir tik sėkmės jai, mums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 30, 17:27)

O Pojavis? Jis labai jau dainingas? Nejuokaukit smile.gif Paprastas berniakas pašiauštais plaukiakais, vešliais antakiais ir paauglių gundytojo šypsenyte. Bet kaip matote, kažkuo vistiek sužavėjo,

nu kur jau kur jau kažkuo. Meila mano tas Pojavis buvo, nors toli gražu ne paauglė esu.

QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 30, 18:12)
Olandijos daina repeticijose kaaaaip gražiai skambėjo  wub.gif

Beje, armėnas nepajamtas  g.gif  smile.gif  Jei laisvas - JAMU  bigsmile.gif
Turėtų būti labai aukštai. Ir šiaip... kiek pamenu, nelabai bėra  iš ko rinktis...
O Kirdeikio didelis pliusas mano akyse, kad labai prie bajerio  biggrin.gif  thumbup.gif

pajamtas pajamtas brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 22, 01:11)
Jamu:
http://eurodiena.lt/...one-eurovizija/
Tik nesakykit, kad ir šitas jau užimtas  topsecret.gif

vo, pateikiu net įrodymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 30, 18:50)

Gerai, kad jinai nesusivaržius, jaučiasi laisvai, žaisminga  thumbup.gif  Tikiuosi, taip bus ir toliau.

user posted image o man kažkaip neįdomu, nėr ten ką šnekėt, suprantu, kai kokios žvaigždės gaudomos, o čia pilypai iš kanapių....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 30, 18:14)

Dar kartą sėkmės ir tik sėkmės jai, mums wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Paklausiau repeticijos atkarpą (ir šiaip vieną gyvą dainos pristatymą). Tai žinokit, man back'ės kažko nepatinka g.gif Kaip skamba g.gif Na, reik tikėtis, aš klystu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 04 30, 18:25)
nu kur jau kur jau kažkuo. Meila mano tas Pojavis buvo, nors toli gražu ne paauglė esu.
pajamtas pajamtas  brunette.gif

Pojavis buvo labai charizmatiškas. Ir KITOKS, ne koks nuobodyla. Ir dėmesio matyt užtatai jis nemažai sulaukė. Nors vokalu, kaip žinom, ir negalėjo pasigirti.

O dėl dėl armėno nuliūdinai verysad.gif cry.gif Nagi nejau teks ties latviuku apsistoti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 30, 18:29)

Pojavis buvo labai charizmatiškas. Ir KITOKS, ne koks nuobodyla. Ir dėmesio matyt užtatai jis nemažai sulaukė. Nors vokalu, kaip žinom, ir negalėjo pasigirti.

O dėl dėl armėno nuliūdinai  verysad.gif  cry.gif  Nagi nejau teks ties latviuku apsistoti  unsure.gif  verysad.gif

joo, o jei kas Pojaviui balsą būtų paskolinęs wub.gif biggrin.gif Sašenko, pvz. lotuliukas.gif

O už latviukus aš labai sirgsiu, labai šilti man jie.

Bet negaliu pamiršt - nejau tikrai jie Viliją tą elektriniu maudomu aprengs?

Atsakyti