Man dar labai įdomu kaip Vilija padarys Lietuvos vėliavą, kur rodo tam reportaže prieš pasirodymą
O as zinau kaip Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.
Papildyta:
O as zinau kaip. :0 Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.
Papildyta:
O as zinau kaip. :0 Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.
QUOTE(Soled @ 2014 05 07, 17:24)
O as kazkaip jau abejoju, ar Vilija paklius į finalą... be to nublanksta prieš kitus dalyvius. Na nežinau nežinau
nieko nenublanksta- ryšku, modernu, energinga, pati graži, tik kad pajustų kaifą, bus gražus reginys.
Papildyta:
man ši kombinacija labiausiai patinka. Kirdeikis irgi protingai pridengtas, per daug nuogo kūno nereikia.
QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 17:33)
nieko nenublanksta- ryšku, modernu, energinga, pati graži, tik kad pajustų kaifą, bus gražus reginys.
man kažkaip čia prasčiau viskas pasirodė LT jų pasirodymas geresnį įspūdį darė
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 16:52)
Užtat Vilka pilvę atsidengė
Tai gerai padarė bet ir Šaras galėjo prisiderint, .. Kaži gal bijo per daug seksuot ir užgožt Viliją
QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 17:33)
Aš ir manau, kad šiemet tikrai nenublanksim, tik klausimas ar patiks Europai daina ir idėja
QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 18:33)
manau šiais metais mes tikrai būsim išskirtiniai kiek skaičiau užsieniečių komentarų tai arba labai patinka, arba labai nepatinka Bet kokiu atveju manau finale būsim
Pritariu pasisakiusioms- nenublanksim TIKRAI . Kaip toli eisim -cia jau klausimas , bet del patekimo i finala , man JOKIU abejoniu nekyla .
Laukiu rytojaus kaip Nauju metu
Laukiu rytojaus kaip Nauju metu
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 17:52)
Užtat Vilka pilvę atsidengė
man nepatinka atrodo, kad viršus su apačia ryšio neturi bet bus gerai