Man dar labai įdomu kaip Vilija padarys Lietuvos vėliavą, kur rodo tam reportaže prieš pasirodymą

O as zinau kaip
Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.
Papildyta:
O as zinau kaip. :0 Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.

Papildyta:
O as zinau kaip. :0 Pasinaudos choro "Liepaites" pagalba.

QUOTE(Soled @ 2014 05 07, 17:24)
O as kazkaip jau abejoju, ar Vilija paklius į finalą... be to nublanksta prieš kitus dalyvius. Na nežinau nežinau 

nieko nenublanksta- ryšku, modernu, energinga, pati graži, tik kad pajustų kaifą, bus gražus reginys.
Papildyta:

man ši kombinacija labiausiai patinka. Kirdeikis irgi protingai pridengtas, per daug nuogo kūno nereikia.
QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 17:33)
nieko nenublanksta- ryšku, modernu, energinga, pati graži, tik kad pajustų kaifą, bus gražus reginys.
man kažkaip čia prasčiau viskas pasirodė

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 16:52)
Tai gerai padarė

QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 17:33)
Aš ir manau, kad šiemet tikrai nenublanksim, tik klausimas ar patiks Europai daina ir idėja

Rusai finale irgi...

QUOTE(mjforever @ 2014 05 07, 18:33)

Pritariu pasisakiusioms- nenublanksim TIKRAI
. Kaip toli eisim -cia jau klausimas , bet del patekimo i finala , man JOKIU abejoniu nekyla .
Laukiu rytojaus kaip Nauju metu

Laukiu rytojaus kaip Nauju metu

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 17:52)
man nepatinka