Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 11:24)
armėnas klipe bent jau žymiai stipriau skamba nei gyvai.

aha drinks_cheers.gif gaila, kad taip...nes klipą tai dabar non-stop leidžiu, nerealiai man bigsmile.gif turbūt už jį prabalsuosiu finale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 13:48)
Aha, ir aš atkreipiau dėmesį, kad pradžia turi panašumo į tą dainą. Manrods, jau ne pirmą kartą Eurovizijoj ją pakopina? Na tikrai kažkas ne taip seniai irgi jos buvo įsitvėrę g.gif

Danai 2010 m. ax.gif
https://www.youtube....h?v=bPzXy-iHVgA
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 07, 13:14)

Taip, šitą ir turėjau omeny drinks_cheers.gif

Bet tai pagalvojus - jei jau pradžia su gitarom ir panašiu ritmu, tai iš karto ir asocijuojasi su ta Stingo daina biggrin.gif
Atsakyti
Nei viena daina/pasirodymas man vakar nebuvo, kad būtų uch.
Simpatija Olandams, ir tai, klipą bežiūrint- liux, o pačioje EV- ne tas...
V.ž. geriau klipas žiūrisi, šimtą kart geriau.
Ir apskritai, su klipais fainiau dainos skamba, nei va taip...

Jaučiu, kad ryt (II pusfinalyje) bus pasirodymai temperamentingesni ax.gif
QUOTE(Monmorensi)
Gan taikliai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 13:55)
Nei viena daina/pasirodymas man vakar nebuvo, kad būtų uch.

drinks_cheers.gif Taip, patiko keletas pasirodymų, bet nė viena daina šiandien galvoje neskamba, nė vienos melodijos neatkartočiau.
Atsakyti
Gal neišklausėt prieš renginį, tada tikiu, kad galėjo daug kas nepatikti. Mano nuomone, verta išklausyti kokius 3 kartus, tada visai kitaip įvertini.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 14:39)
Gal neišklausėt prieš renginį, tada tikiu, kad galėjo daug kas nepatikti. Mano nuomone, verta išklausyti kokius 3 kartus, tada visai kitaip įvertini.

Ir su tuom drinks_cheers.gif . Šiemet kaip niekad negirdėjau nė vienos dainos. O patiko labiausiai tai olandai, armėnas, vengras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 14:39)

drinks_cheers.gif Ir kuo toliau tuo labiau švedė mane kabina ax.gif . Nors vakar vienareikšmiškai olandus buvau pirmoj vietoj pastačius ax.gif .
Atsakyti
Man tai tie olandai nuobodūs... taip, dainuoja gražiai, romantiškai, bet migdančiai. Jau geriau vengras ar armėnas, bet energingesnės dainos unsure.gif
Atsakyti
o aš niekad neklausau, nes man paskui neįdomu žiūrėti vizijos. be to, norisi išgirsti kaip tikrai dainuoja, o ne nugludintą versiją įsiminti ir tik paskui nusidainavimą išgirsti ir pro ausis praleisti
bet patinka dažniausiai tos dainos, kaip ir daugeliui.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 05 07, 15:11)
Man tai tie olandai nuobodūs... taip, dainuoja gražiai, romantiškai, bet migdančiai. Jau geriau vengras ar armėnas, bet energingesnės dainos unsure.gif

Armėnas geras žadintuvas būtų: lialia lialia lialia lialia........ trrraaaaaaaa lialia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 07, 15:00)
drinks_cheers.gif Ir kuo toliau tuo labiau švedė mane kabina ax.gif . Nors vakar vienareikšmiškai olandus buvau pirmoj vietoj pastačius ax.gif .

drinks_cheers.gif man irgi visai patiko švedė. Į top 10 aš ją tikrai statyčiau g.gif
Atsakyti