Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 01:24)
Va kaip tik prieš porą dienų skaičiau Dalyvių nuolat mažėja (?)

Na tai po kelių metų (maks 10) EV konkurso turėtų visai nelikti.
Atsakyti
Aš tai noriu, kad vengras arba armėnas laimėtų dar ir dėl to, nes jau norisi, kad eurovizija vyktų kokioje "įdomesnėje" šalyje, nes pernai buvo Švedijoj, šiemet Danijoj, jeigu kitą Olandijoj - neįdomu. Tegul vyksta kokioje Armėnijoje. Čia mano aišku tik blevyzgos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 05 07, 08:39)
Šiaip pasiilgau visokių "ale šou". Kai išbrangino visus rekvizitus scenoje, daug kas tapo neįperkama.  biggrin.gif

ne tik šou per brangūs pasidarė smile.gif Va rašė kaip sykis, kad net ir tradiciniai vakarėliai prieš EV Danijoj per brangūs - nei Kirkorovas, nei Azerbaidžanas nebesisklaido smile.gif
Atsakyti
Kirdeikio filmukas ""SANTASHA - Eurovizija 2014, ko NIEKAS nematė."" smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=0zvudRbaOzI
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 07, 10:09)
Kirdeikio filmukas ""SANTASHA - Eurovizija 2014, ko NIEKAS nematė.""  smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=0zvudRbaOzI

Pavydėkit dabar, mirkit net iš pavydo, žinojau iš karto ką paimt, bakst pirštu ir viskas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
o brač, dabar paskaičiau, kad vengras dainavo apie draugės vaikystėje patirtą smurtą šeimoje , o man kažkodėl klausantis atrodė, kad apie mamą dainuoja, tipo tėvas ją muša unsure.gif ot kurica, dar rašau 2 dainos apie mamą buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 07, 09:32)
Kažkaip visi čia jau šneka ir šneka, kad armėnas laimės, man tik įdomu, kas čia būna tas pirmasis, kuris taip pasako ir visi pradeda kartot, kad laimės tas ir tas? biggrin.gif
Nesakau, kad bloga daina, bet nemanau, kad ji bus laimėtoja... wink.gif

tai nebūtina šneka, yra gi apklausos, lažybų statymai. armėnas klipe bent jau žymiai stipriau skamba nei gyvai. kad laimės aš irgi abejoju.

QUOTE(Zivilka @ 2014 05 07, 11:26)
o brač, dabar paskaičiau, kad vengras dainavo apie draugės vaikystėje patirtą smurtą šeimoje , o man kažkodėl klausantis atrodė, kad apie mamą dainuoja, tipo tėvas ją muša  unsure.gif  ot kurica, dar rašau 2 dainos apie mamą buvo  doh.gif

jo, ten apie mergaitę, kuri hiding, running ir dar kažkas. mama paminėta berods buvo tekste smile.gif

galėtų ir vengras laimėt. nesupykčiau. gerai sukalta daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 gegužės 2014 - 11:26
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 08:32)
Tai kad ten bus porytė, negalima žmonių skirti schmoll.gif

jau šaukštai po pietų irnesakyk.gif O kokia dar porytė? Tipo tie du vedėjai vyrai? laugh.gif
-------
O šiaip tai dauguma dalyvių prastokai sudainavo(matyt, jaudulys padarė savo). Net ir tie patys olandai, kol įsivažiavo. Švedė man atrodo viena geresnių buvo(jei vertinti patį dainavimą). Daina jos tai man per daug standartinė/švediška/euroviziška.

QUOTE(Ūla @ 2014 05 07, 09:06)
Nu ką, armėnas nenuvylė, žiūrėjo į mane gražiai, vietomis žaibavo net.

A tai va kas armėniūkštį priglaudė laugh.gif Galvoju kažkas lyg rezervavosi. Patiko ir man kaip jis žiūrėjo, įdomus toks visai blush2.gif

QUOTE(odriana @ 2014 05 07, 09:32)
Kažkaip visi čia jau šneka ir šneka, kad armėnas laimės, man tik įdomu, kas čia būna tas pirmasis, kuris taip pasako ir visi pradeda kartot, kad laimės tas ir tas? 
Nesakau, kad bloga daina, bet nemanau, kad ji bus laimėtoja... wink.gif

laugh.gif Aš tai dar irgi suabejočiau. Bet turbūt vistiek bus kažkur aukštai.
Kas dėl laimėtojų, tai dar sunku pasakyt antro pusfinalio nebuvus, ir tiems 5 ar 6 finalininkams dar nepasirodžius. Nepamirškit, kad dar ir Conchita yra su tikrai stipria balade(jei vertinant tik dainą ,be Conchitos, tai būtų viena mano favoričių. Kažkaip vis dar sunku vertinti visumą biggrin.gif )

QUOTE(pumpica @ 2014 05 07, 09:36)
o vengro daina tokia labiau popsinė, bet pati mintis, tekstas ir pasirodymas -super, paliečia vidų....

Man vengro daina iš tų įdomesnių, ypač pradžia(tik kad visumoj labai liūdna daina), bet jis pats primena geziuką nečystu žvilgsniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 06, 23:08)
olandų pradžia į Stingo Every breath you take panaši smile.gif

išeina, kad šiokią tokią klausą turiu lotuliukas.gif

Skaitytojai vertina pirmąjį „Eurovizijos 2014“ pusfinalį: nuo Nelly Paltinienės iki Puff Daddy:
14. Nyderlandai. „The Common Linnets“. Nuostabus vyro ir moters duetas, lydimas „The Police“/Puff Daddy stiliaus gitarinių rifų (Aliuzija į „Every breath you take“ perdirbinį „I'll be missing you“). Pretendentas į nugalėtojus. Kitų skaitytojų nuomone – tai jau atgyvenęs stilius, seniena.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 12:26)
Man vengro daina iš tų įdomesnių, ypač pradžia(tik kad visumoj labai liūdna daina), bet jis pats primena geziuką nečystu žvilgsniu blush2.gif

o ką, kiek gali visokie geriečiai laimėt. tegu laimi geziukas. arba Conchita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 12:24)
jo, ten apie mergaitę, kuri hiding, running ir dar kažkas. mama paminėta berods buvo tekste smile.gif

galėtų ir vengras laimėt. nesupykčiau. gerai sukalta daina.

tai aš ir galvojau, kad ta mama ten bėga slėptis
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 12:37)
Skaitytojai vertina pirmąjį „Eurovizijos 2014“ pusfinalį: nuo Nelly Paltinienės iki Puff Daddy:
14. Nyderlandai. „The Common Linnets“. Nuostabus vyro ir moters duetas, lydimas „The Police“/Puff Daddy stiliaus gitarinių rifų (Aliuzija į „Every breath you take“ perdirbinį „I'll be missing you“). Pretendentas į nugalėtojus. Kitų skaitytojų nuomone – tai jau atgyvenęs stilius, seniena.

------------------

o ką, kiek gali visokie geriečiai laimėt. tegu laimi geziukas. arba Conchita  biggrin.gif

Aha, ir aš atkreipiau dėmesį, kad pradžia turi panašumo į tą dainą. Manrods, jau ne pirmą kartą Eurovizijoj ją pakopina? Na tikrai kažkas ne taip seniai irgi jos buvo įsitvėrę g.gif
----------

Kažkaip įtariu, kad antras variantas gali ištikt Euroviziją laugh.gif Jei daina būtų kitokia, tai labiau abejočiau, bet dabar tai visko čia gali būt. (Tik nemanau, kad nors vieną balą skirs Lietuva biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 12:26)
jau šaukštai po pietų irnesakyk.gif O kokia dar porytė? Tipo tie du vedėjai vyrai? laugh.gif

Nius, taigi Daaanija biggrin.gif
Atsakyti